Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 374
Дякую, посміявся
Показати
5 голкіперів мало, давайте ще. І про ЦПЗ не забудьте, для чого нам ті нападаючі?
На плюсах залишились тільки ідейники Динамо, Зоря та Карпати, ну можливо ще Олімпік...не густо
Показати
mister Jambo, Була новина, що і Карпати можуть перейти на "Футбол", так що залишаються тільки Динамо, Зоря і Олімпік.
Максим, посилання можна?
Показати
mister Jambo, https://www.instagram.com/p/Bk7C7ZynQSw/
На форму Днепра старую похожа
Ну з шаблонних теж є що обрати:
https://m.ua.tribuna.com/tribuna/blogs/kitsandbadges/1544281.html
Показати
mister Jambo, CHEVRON самый норм комплект)
Бьерн Медален, з чого це Уругвай слабший за Португалію?
Показати
mister Jambo, да во всем
mister Jambo, два момента два гола и за все время нихера не показала второй гол вообще случайность
Sanya, не фан, а один з найкращих друзів
Показати
mister Jambo, пусть будет так)
Aitor Leyva, імхо, пара Бурда-Віда була б дуже цікавою. Кадар щось мені взагалі не подобається, і надійністю не відзначається
Показати
mister Jambo, Шабанов для меня куда интереснее, он пособранее, и в борьбе не уступает Виде
Скажу вам по секрету, чим більше у новин такого типу буде переглядів та коментарів, тим частіше вони будуть з'являтися. Це все і є рейтинг сайту, який впливає на дохід розробників. Новина, в якій Сидорчук розповідає про гарну атмосферу в команді, набрала аж 1 коментар, а тут 12. Робіть висновки самі...
Показати
mister Jambo, Все по факту!
Умник, Вільягра, Бланко, Торсільєрі, Крістальдо, Соса, Гомес, Торрес. Так, не всі вони перейшли з чемпіонату Аргентини, але всі грали на пристойному рівні і сьогоднішьому Динамо не завадили б.
Показати
Сорі, коли писав, не бачив коментар попередника)
Майже з усим згоден, крім:
Я б, наприклад, тричі подумав би чи продавать зараз Хачеріді. Так - у нього закінчується влітку контракт і він не хоче його продовжувать, так - зараз за нього можна було б виручить хоча б якісь кошти. АЛЕ Женя є стержневим гравцем і лідером захисту, і без нього в центрі випускать пару Шабанов - Кадар на важливі матчі якось не дуже обнадійливо. Коли Хачеріді на полі, все одно якось спокійніше.
І купувать атакуючого півзахисника теж не спішив би тому, що Хацкевич останнім матчі частенько грав у два форварда, а це значить що позиція АПЗ при цьому не використовується. А купувать гравця для того щоб він грав половину матчів, при тому що у нас є Шапаренко не дуже розумно.
ІМХО. Продать: Пантіч, Гармаш, Дерліс, Кравець. В аренду: Бурда, Бесєдін.
Купить: Шабанов + ще один ЦЗ.
Показати
mister Jambo, я б продав Хачеріді та виручив кошти, бо є сумнів, що він продовжить контракт і не піде літом безкоштовно. Восени часто пропускали через його помилки, а помилки були через невмотивованість гравця. Я б краще продав його і придбав би ще одного захисника, того ж Нуху, про якого я писав, він по стилю гри схожий на Євгена.
А щодо атакуючого півзахисника, то тут все просто - потрібна конкуреція для Шапаренка та Буяльского, але якщо цього придбання не буде, то нічого страшного. Я взагалі бачу трикутник Буяльский-Шепелев-Шапаренко в центрі поля, покладаю на цих трьох велику надію,але потрібен час, щоб вони окріпли. І якщо Буяльскому 25, то Володимиру і Миколі відповідно 20 та 19. У Шепелева є конкурент - Сидорчук, а ось Буяльский і Шапаренко мають тільки невмотивованого Гармаша.
З приводу гри у два форварда, то я трохи не погоджусь.Ми всі очікували, що після літніх зборів команда гратиме за схемою 4-4-2, проте літом та восени Хацкевич грою у два форварди або латав дірки при травмі Гармаша або намагався відіграти матчі, коли команда програвала. Схема скоріше була 4-4-1-1 (влітку) чи 4-5-1 (восени).
No results found.