Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 135
RBaggio, Вася буде куратором тренерського штабу.
Показати
Vitaliymkua, стукачем над директором по футболу
Vitaliymkua, ахахахахах я просто плачу , жги ещё)))))))))))))))))))))
Paul, Це просто з часом вб'є УЄФА.
Показати
Vitaliymkua, мне трудно представить, что УЕФА это допустит. Но может пойти на какие-то преференции в пользу клубов-грандов. В любом случае для нас это ничего хорошего не сулит.
Кепа, Спробуй тут: https://gooool.tv/online/100369-shahter-dinamo-kiev-17-aprelja-prjamaja-transljacija.html
Показати
Vitaliymkua, велика дяка
Jmuryk, Більшість проблем з расизмом є абсолютно притягнутою за вуха фігнею.
Показати
Часто так і є, але це не заперечує наявності прикрого факту расизму
J e r a D, Слухай друже, я тобі нічого не збираюся доводити. Я тобі просто написав що автор назвав речі своїми іменами. І колгосп, і город, і навоз, і Шаран зі своїми істеріями: то є все пфк Александрія. Все, ходи здоровий, хай щастить.
Показати
Эти постоянные негативные аллегории в тексте, больше говорят о культурно моральных принципах, воспитании, точнее пробелах в последнем, и как я сразу сказал журналисткой этике автора, -Это называется конструктивная критика, а вы вероятней всего видите в ней, "Автор -лох, текст -говно") Нет, не так, анализ интересный, но есть куда расти, адиос и вам)
Vitaliymkua, шановний, Ви когось обізвали "колгоспом". І, тому тримайте слово. Або Ви дободите, що "Олександрія" - колгосп, або Ви - хамло.
J e r a D, Цілком доречне. Особливо після поведінки та істерій Шарана по минулих матчах.
Показати
Vitaliymkua, "Особливо після поведінки" - то есть, если человек ведет себя как г, надо ему уподобаться!? Только причем здесь автор статьи? Я кинул камень в огород "Журналисткой этики" а вы мне доказываете что Шаран -плохой) прекращайте манипулировать..)
Vitaliymkua, думаю, принцип, "якщо хтось веде себе як бидло, то це не дає права мені вести себе так само" тут був би доречний. Бо в чому тоді різниця?
J e r a D, І в чому він неправий...? Що колгосп назвав колгоспом, а поле городом?
Показати
Vitaliymkua, порівняння з навозом також доречне?)
Кепа, Навряд.
Показати
Vitaliymkua, ну, много не проиграю))
SheriFF_2, Сам запитав, сам відповів!!!
Показати
Vitaliymkua, це все від позитивного вчорашнього настрою:))))
redalex68, Насолоду від гри, звісно ні. Проте цілком задоволений результатом! Проте вам цього не зрозуміти. Дивіться й далі Леоненка, Динамо то не ваше!
Показати
Сутність ідеї в тому, що насолоди не буде багато, якщо немає для неї вагомих причин. Немає гри - не буде й результатів. В більярді залітають "дурні", буває, буває не тільки в більярді. Але виграє той, в кого впарвна гра - система.
No results found.