Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 141
перейдет не в киевское "Динамо", а в клуб, играющий в Лиге чемпионов. ШТА?
Показати
да, странная формулировка.
Квота в єврокубки визначається за таблицею коефіціентів 2-річної давнини. Тобто квота сезону - 15/16 за ТК 13/14. Там Нідерланди були вище України. Тому ПСВ, а не Динамо.
Показати
Спасибо!
Форварда треба навзамін Мбокані і захисника хорошого, бо Віда часто лажає. Це все за умови, що Драговіч, Ленс, Беланда, Ярмоленко залишаться. Якщо ж ні, то і їм треба шукати заміну.
Показати
Если форварда, то очень высокого класса, а таких сейчас нет, чтобы пошли в Динамо. Вида не игрок основного состава, если все здоровы: Силва - Хач-Драго-Антунеш, а на подмену самый раз. Усиления жду только от Гармаша, должен усадить на лавку Сидорчука, ну и Рыбалка на второй сезон лучше станет. Мякушко на подмену, Буяльский есть под основой. Никто особо не нужен, пусть этим составом друг-друга хорошо понимать начнут.
Ох яка аналітика. А нічого, що їм 19-20 років?
Показати
В Европе в 19-20 лет уже основные игроки своих клубов. И только у нас молодой и перспективный до 25)
Категорично не погоджуюсь! Будь-яка команда з топ-10, крім, мабуть, Дженоа підходить для Ярмоленка, бо це Серія А, а не українська прем'єр-ліга, рівень навіть не можна порівнювати.
Показати
Трансфер не потянет никто, кроме Юве. А так - хоть в Палермо Ярмола бы заиграл.
Є якась інформація де зараз Рижук і Ягодінскіс?
Показати
З приводу Рижука, то він продовжив контракт до грудня 2015 року. Їхав з основою на збори. казав, що в Д2 нехоче. Дуже імовірно піде в аренду. ІМХО скоріш за все це буде Говерла.
Теж саме по Ягодінскісу. Скоріш за все аренда. Хацкевич щось таке говорив навіть.
Був би величезний плюс віддати їх в непоганий клуб. Карпати/Волинь/Говерла де б вони отримували постійну практику. І на виході отримати когось аля Хачеріді. Жаль, що яго не українець...)) Доречі у звязку з ситуацією в країні, коли клуби немають навіть гравців (н-д Говерла) дуже недоцільно не використовувати можливість віддавати молодих гравців у аренди в клуби УПЛ. Щось на подобі шахтар-іллічівець, але щоб була парочка ветеранів, щоб молоді переймали досвід. Треба толкового агента, який просуне молодого футболіста в команду де він отримає ігрову практику і винесе великий багаж досвіду.
Через сезон-півтора почне запізнюватися на збори і розповідати, що він нещасливий в цій країні. Це наш пасажир. Немає навіть значення рівень його гри чи талант. Дуду був чемпіоном світу У-20, а Суарес - наймолодшим гравцем Лібертадорес, у нас всі такі однаково закінчують.
Показати
Какие сезон - полтора? У марте заноет, что у нас очень холодно и невозможно играть.
Іноді складається враження, що в Динамо взагалі ніхто не народжений грати. Якого б класного легіонера не купили - всі грають гірше.
Показати
контракты надо не такие большие обещать, а по эффективности действий составлять контракт, для защитников - сделал столько то отборов, перехватов тогда премия.. для линии атаки (полузащитники, нападающие) забил отдал передачу - премии) а не фига не делаешь голую маленькую зар плату, но кто то пойдет на это в ДК? даже уже молодые как Рыбалка, чуть вкус побед почувствуют на маленькую зар плату в Слован не хотят возвращаться... хочешь хороших игроков с западных стран, приходиться мириться, что по другому в нашу страну их не затянешь
За Андре хоча гроші відбили в повному обсязі.
Показати
да особенно зарплату и не платили, в арендах ему платили другие
Рубен виходив на поле в останніх семи іграх.
Показати
Ну так они продали лидера Хелифу, а Бериго лечился в этот период. Но это же не значит, что им нужен не забивший ни одного гола Рубен)
Автор: FromUngvar
29 листопада 2015 18:25
Куди подівся Харатін?
Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу. Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів"...