Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 49
Нормальные новости сегодня. Возраст Гусева можно не указывать, Олег бежит круче 20-ти летних. Всем удачи.
Показати
stovpec, ну він вже давно небіжить)
Тим більше "круче 20-летних")
Проте , я б ризикнув поставити Олега на позицію форварда- він вдало находить моменти для удару, непоганно відкривається і може зіграти за рахунок досвіду
Коментарі по темі:
Це ознака того що люди втомились від футболу. Так дійде до 8 команд скоро. Навіщо взагалі 1 ліга, розпустити всіх. Втрачається спортивний інтерес.
Показати
Не втомились,просто в державі, якщо м*ягко сказати, проблеми. Думаю, з часом все стане на свої місця.
Тепер наш футбол перейде нарешті на свій справжній прімітивний рівень. Яка країна такий футбол. Багаті данці, норвежці так не дуріють як наші супермени.
Показати
Единственный!!! адекватный комментарий
Українське їм як комок в горлі. Дайте хоч на стадіоні скандувати "Слава Україні". Один клоун шось десь побачив, роздули туфту. То цукерки не такі то граєм не так.
Показати
Чудак! Скандувати "Слава Україні" ніхто не забороняє!
На Тун має везти команду Буряк.
Показати
С Буряком есть риск влететь Туну повторно!:) Неужели вам не хватило Буряка в Динамо и в сборной? Зачем нам новый сеанс мазохизма?:)
Правильно сказал "играли", а не покупали . Почему людей которые играют футбол честно, возможно не так ярко называют уродами. Нужно председателю приземляться на землю.
Показати
и что честного в том, что проигравшая команда получает с каких-то херов второй шанс ? Лично я очень рад что ПАОК выбыл (хотя может им и третий шанс дадут ?)
Потрібно карати. Люди зробили з прекрасної гри якийсь кончений базар. Ювентус понизили в серію В. А хто такий Металіст і Карпати. Хоча це все дуже неприємно.
Показати
Наказать, но со след. сезона (иначе получится фарс какой-то). Ну или КАК МИНИМУМ не возвращать ПАОК в ЛЧ, а просто напрямую отправить Шальке в группу. Если Металл дисквалифицируют на один этот сезон, то они сконцентрируются на УПЛ, купят еще пару новичков и опять возьмут 2-е место, при этом еще и новичков под след. ЛЧ обкатают.
Тоді Щербачов має право звільнити Суркіса, який розвинув тему команд "однокласників". Циганик такий саме кадр як Щербачов, ну шо це за тупізна "за шо ми вам гроші платим". Ведучий несе себе як принц якийсь. Леон ти прав на всі 100%. Побільше таких команд як Волинь. А про Чорноморець і його президента це взагалі ржач. Футбол на теренах країни загниває.
Показати
Суркис не работает экспертом профутбола, чтобы его увольнял Щербачев
Підтримую повністтю. Те саме треба В Динамо. Хто має сумніви за борт.Хай краще грають Калітвінцев та інші. Підем по принципу Атлетіка Більбао.
Показати
Не дай Бог пойти по принципу Атлетика с Бильбао! Раз в 20 лет «выстреливать», а все остальное время быть в заднице
Не дай Бог пойти по принципу Атлетика с Бильбао! Раз в 20 лет «выстреливать», а все остальное время быть в заднице
Це вже занадто) Інша справа, що легіонер повинен грати, якщо він на багото сильніший за нашого гравця. Якщо ж вони на рівні, або наш зовсім трошки поступається, то грати повінні свої А вболівальники Наполі зря так. Здається мені, Кавані ще остаточне не визначився, як то кажеться і хочеться (в Реал) і колеться (вже обжився, результати пристойні та й команда гарна) , а такими витівками вони самі його підштовхують до переходу
Дороги и дураки. Пожелейте детей бездомных Росия Безтолковая.
Показати
Ой, ну типа бездонные дети бестолковой России увидели бы эти деньги... Я тебя умоляю... Нашли бы им другое применение((
No results found.