Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
ОМГ! Ніби на терикон зайшов - всі нахвалюють шахту і сварять то Реброва то Суркіса. Хочу зауважити, що рівень МС і Шальке не співмірнні.
Показати
Олег, не смеши, при чем тут уровень МС и Шальке? ты игру смотрел? и вообще что такое МС ?????????????????????????????????? про какой уровень ты говоришь?
От і інсайд підрулив. Шановний Умнік, ви як послідовний критик Рибалки-триквартісти, хочете сказати, що білорус - готовий гравець основи? Доводилось читати, що слабим місцем Корзуна є гра в пас.
Показати
Олег, Рыбалка, оказывается, трЕквартиста? Вы бы, сначала, почитали, что этот термин означает...
Як же ж далеко всім відчизняним коментаторам до Джулая та Босянка (звісно не враховуючи Вацка). Є чудові професіонали своєї справи, а нам підсовують сурогат у виді Динисова-Циганика.
Показати
+
"Унаи ненадолго забыл, что он является тренером, и стал «свинопасом», но затем вернулся к тренерской работе"))) Четко о спартаке!!!
Сьогодні тут парад непритомних? Надіюсь ти помилився і не туди відправила свій кавалок жовчі бо як подивитись твої коментарі то складається враження що ти сраждаєш психічними розладами.
Показати
Олег, на таких как ты (больных) не обижаются!
Сомніваюся що ти багато знаєш про нього. Тому не вказуй мені що і коли писати.
Показати
Больше тебя знаю, а ты только ноешь. Посмотри его хоть 5-10 игр в Динамо, тогда что-то говори.
Там рейтинг 6.66 - це із скількох можливих?
Показати
Из 10. Общий рейтинг у него неважный.
Повертаються старі добрі часи, коли відбувались незрозумілі трансфери? Різниця лише в тому, що тепер за них не платять. Сюдячи з відео і зросту Петровича береть як цз.
Показати
я думаю Ребров знає що робить
Если ты не знаешь об игроке, то не надо писать, что непонятный трансфер. До этого дня, в последнее время, скауты наши работали на ура. Не заиграет тогда будешь что-то писать. Берут бесплатно основного игрока сборной Сербии. Я думаю неплохой вариант, при том, что в защите у нас не все так плохо.
40 матчей аз сборную Сербии, вообще-то. Что "непонятного" в этом трансфере?
Що за мирний захисник блінолопатії? Після всього, вашим і нашим тут не канає.
Показати
ну ты то точно всех бы расстрелял
Перепрошую а які амбіції в клубу Динамо Київ? Це не наші з вами забаганки про фінал ЛЄ і т.д.. Треба бути реалістом в команди немає класу і відповідного підбору гравців, для чогось більшого на даний момент.
Показати
Ну как какие амбиции? Суркис говорит о самых высоких задачах в чемпионате и в Лиге Чемпионов. Лига Европы хороший турнир для приобретения опыта, но желание победить никто не отменял.
Велозу в двох останніх матчах зіграв пристойно з цим можна погодитись, хоча вони з Бельханда різнопланові гравці, і не відомо як далі буде. Пробачте але я тяжко уявляю Макаренко на місці Ленса. А хто тоді буде в захисті?. Якщо Аруна залишиться можливо резонно було б відати Буяльського в оренду. З одного боку правильно дати їм Калітвінцевим ігрову практику але щоб це не було в ущерб команді. Приклад того ж таки Макаренко, з травмою якого атакувальний потенціал значно зменшився через відсутність заміни. Треба шукати баланс. Втім це всього навсього припущення і все вирішувати Реброву.
Показати
Макаренко в молодёжке Динамо играл в центре и на фланге полузащиты. Точно так же в аренде в Говерле. В защиту его уже Блохин поставил. Спокойно может Женя на своей родной позиции сыграть. А на левом фланге защиты тот же Вида сыграет. Есть и Бурда. Велозу разноплановый игрок в сравнении с Бельханда, но ближе к воротам может сыграть
No results found.