Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
При тому, що Фавр - швейцарець, а Ліхштайнер - багаторічний капітан швейцарської Збірної. У нас - та за такі заслуги...
Показати
Олег, то - у нас, а то - у них. Тому і ми - не вони. смайл
Рік тому могли взяти задарма, але ж рішили дати шанс Ковалю... Якщо Суркіс підпише Луніна і Караскаля, обіцяю не критикувати його))
Показати
Олег, а потом они не заиграют и в этом будет виноват суркис)
Accord, абсолютно згідний з даним твердженням, хоча вболівальницьке середовище не докінця визнає провини Президента клубу. І замість того щоб привести до тями ІМС, коли той за своїх амбіцій втянув клуб навколофутбольні ігрища, що вартувало Нам -3 бали, підтримали Суркіса.
Показати
Олег, Accord, підтримував і підтримую рішення Суркіса не їхати в Марік на перший матч. Навіть потенційна загроза життю і здоров'ю команди і вболівальників не вартує трьох очок і навіть чемпіонства. Весняний матч в Маріуполі пройшов при підвищених гарантіях, оскільки на стадіоні був Президент України. Мабуть це не одне і те ж, що обіцянка дніпровського придурка супроводжувати Динамо усобисто.
Суркіс в своєму репертуарі. То спочатку казав, що однозначно втримає Бойка, тепер вже - "нужно найти общий язык" читай Бойко має погодитись на умови ІМС.
Показати
Олег, "...но у него есть долгосрочный контракт с "Бешикташем". Нам просто нужно найти с ними общий язык." Раз контракт долгосрочный турки могут наклеить на Бойко нехилый ценник.
Умник, що скажете за лз з аргентини?
Показати
Олег, будет время - посмотрю целиком пару матчей. Пока не понимаю зачем он нужен. Если брать недешового легионера в таком возрасте, то он должен быть кандидатом в сборную или хотя бы иметь серьезные навыки как защитник, чтобы через 2-3 года перепродать. Брать игроков с средними показателями нет смысла, если нет серьезной дыры по позиции в команде, таких игроков полно и в командах нижней части топ-5 и как правило защитные навыки не прокачиваются. Т.е такой игрок берется только "для себя" и по окончании контракта уходит бесплатно.
Чому ж мене так бісить термін класико, ху..сіко. Ну яке це класико - це класичне. Класичне кур..а !
Показати
Олег, потому что el` clasico от испанцев нахватались... Реал-Барселона...
RedBull, футболісти можуть бути російсько, англо, хорвато - мовними. Тренувальний процес має бути на українській мові, звичайно якщо тренер українець. Всі ці ліцензійні школи Сабо-Морозова, там на якій мові захищають дипломи? Що за колоніальне мислення. Звідки зявиться українська тренерська школа якщо не розвивати свою термінологію і т.д..
Показати
Олег, процесс должен проходить на том языке, на котором легче тренеру донести до футболистов его теорию. В европе это легче, потому как подавляющее число европейцев кроме своего языка знают еще и английский. И потом национальный язык могут изучат в таких чемпионах как английский, немецкий, итальянский, потому что это ТОП чемпионаты, туда все стремятся. А ты хочешь чтобы в нашем чемпионате иностранцев заставляли учить наш язык? кто сюда поедет тогда?
Суркіс не проґав, хоча хотілося б україномовного Григорчука.
Показати
Олег, i всiх україномовних футболicтiв...-не? и в придачу україномовного президента!!!
Останній акорд Хацкевича, є надія.
Показати
Олег, ты и правда веришь, что сегодня может быть последний матч Хацкевича ? Тогда я могу сказать, что ты СУПЕР ОПТИМИСТ.
Олег, та Вітя затащить матч і Хацкевич знову "на ходу". Навряд його звільнять до літа, тут ще запитання, чи дадуть пинка йому в кінці сезону, чи Сурок "дасть шанс" іще на сезон.
Суркіс приймає рішення тільки після явних провалів, в одному зі своїх останніх інтерв'ю (після Вереса) він сказав - "ще декілька таких матчів і нікого вже буде доганяти". Тож маю надію, що хоча б до нового сезону буде проведено переговори з кандидатами на посаду ГТ.
P.S. Чемпіонат вже програний.
Чекаємо на спростування або підтвердження. Якщо все таки підтвердиться то це пі..дєц.
Показати
Олег, а чому? Коли це Мораес виявляв палкий динамівський патріотизм?
No results found.