Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 4974
За такі мячі 40 років тому Дячук би в роздягальні відгріб би від партнерів навіть на першість міста Києва. Вище рівнем з такім класом що він що Сирота б не грали. Позорисько а не захисники.
Показати
Умник, ці двоє в захисті чудили аж поки Попов не травмувався. Якщо пом‘ятаєте, перемоги пішли, коли став грати Сирота. Бо Сирота на голову вище цих обох.
Oskar, это две позиции по которым идут хоть какие-то переговоры и есть 1-2 кандидатуры.
Показати
Умник, понятно.. посмотрим..просто нигде вообще нет никакой информации по каким либо переговорам..тишина полная...
Ширинкович, всі дифірамби Бражку розписали за гру Зорі в УПЛ де він справжній тиск бачив у 6-7 матчах за сезон, а в інших Зоря грала з пристойним володінням першим номером. А на цьому турнірі ми бачимо і його "користь" третім центральним і в опорній зоні. Тому клуб і шукав посилення за кордоном цієї позиції під ЛЧ. Хоча Рамадані та Лонвейк це звісно смішно і розводка агентів. Навіть гра Бражка на цьому турнірі показує що основний критерій відбору на цю позицію це обсяг роботи за 90 ТТД, які вижимають з Сидорчука, і відбори, відбори. Тобто робота по основновному профілю опорника, а потім вже дриблінг, підтримка атаки, дальні удари і тд.
Показати
Умник, Якщо конкретно по Бражку, наприклад у матчі з румунами у нього більше 100 ТТД за матч при відсотку браку в передачах 7 відсотків,якщо я не помиляюсь.А сьогодні в нього провальний матч.Але де ж він набереться цього досвіду,якщо йому не будуть давати шансів?)
Умник, Це тактична помилка Ротаня, з французами грали без нападника, з ще одним додатковим гравцем в центрі поля націленим на руйнування, і все вийшло в нас. А з іспанцами захотів грати в відкритий футбол, які набагато сильніші навіть за тиж же французів в організації гри в центрі поля. Що зробив Сікан за весь матч на вістрі атаки? наніс один удар після проходу Мудрика. Тому в допомогу Бражку повинен був грати Желізко, або Очередько, і тоді Бражко міг грати третім центральним, а так коли він сідав за задумами центральним, то втомлені вже та націлені на атаку Бондаренко та Судаков, в його зоні робили пустоту. Ще й тоді, коли ми забили такий швидкий гол на початку матчу, іспанцям було набагато важче відігратись, а в нас були б шанси на контратаку за допомогою Мудрика чи того ж Назаренка. Після забитого нами голу , було видно, як іспанці занервували, та як вони побоювались нашу збірну, і в них нічого не виходили, а коли вони забили перший м'яч, а потім другий, вони вже заспокоїлись та грали вже в свою гру. Назаренко вийшов з права прогнозовано, нажаль перехваленого Кащука вистачило всього на 1 матч.....
Блондин на маленькому полі непоганий, а Андрій звично здох фізично після пари прискорень, з язиком на плечі. Ох і тяжко йому буде проти насичених захистів в УПЛ, це не Емірати де повно свободних зон було. 2 роки контракт боюсь не витримає.
Показати
Умник, так а для злому насичених захистів і не потрібно носитися вперед-назад, тут якраз потрібні мізки та виконавча майстерності, і в цьому Андрій нам дуже допоможе
два абсолютно безкорисних для команди персонажа, придбати/рекомендувати Суркісу двох таких посередностей можна було лише маючи відкати з цих трансферів від агентів.
Денису 33 роки, 4 матчі за сезон УПЛ у старті, 1 забитий мяч. Здається час прощатись. Роль запасного, що виходить на 20 хвилин, має виконувати хтось з молодих.
Показати
Умник, правильно, на Житомир. І від Києва недалеко
Може ми хоч когось в Олександрії чи Ворскли в захист придбаємо, бо Сирота як чудив весь сезон так і продовжує в молодіжці, а значить в ЛК буде ще більший жах.
Показати
Умник, не знаю чого мінусують ,Сирота відверто "анти лев" матчу...
Шо в свого вибив, шо загубив гравця і вот два голи Іспанії ,не дарма Батагов та Таловеров основні .
Умник, Нещерет теж мандражує та придумує багато.
Умник, чудили увесь сезон Попов з Дячуком, а після травми Поповапочав грати Сирота, і доречі , після цього команда почала вигравати, Сирота навіть гол забив
Навіть якщо ми посядемо 2 місце в цьому чемпіонаті УПЛ, про який груповий етап ЛЧ може йти мова? Ми будемо мінімум 58! в рейтингу через рік, а той ще нижче, Луческу просрав за ці роки весь великий рейтинг і авторитет клубу.
А це значить, що вже в 3 кваліфай раунді ЛЧ ми будемо несіяні! В цьому році це суперники Марсель, ПСВ, Брага, Рейнджерс. Часи коли ми були топами, жили за рахунок минулих успіхів і сіялися проти Штурмів, завершуються. Зараз треба буде вкладати десятки якщо не сотні мільйонів доларів, що повернути минулий рівень клубу 2012-2016 років.
Тому всі ці обіцянкі сенаторам заплатити потім з групового етапу ЛЧ - банальний розвід на гроші, вони ніколи не будуть виконані Суркісом бо ми туди в теперішньому стані ніколи ні дойдемо.
Показати
Умник, а якщо станемо чемпіонами України і напряму потрапимо в групу ЛЧ? Це що - теж нереально? Гадаю, Динамо зробить висновки з провального сезону, та й спортивна злість у гравців, сподіваюся, не зникла.
давайте так програма максимум на літо:
1. не втратити Сидорчука та Буяльського.
2. посилити позицію другого опорного Бражком( бо Шепелеви/Лонвейки там - це дикий жах у відборі і як наслідок цього Сирота з "квадратними" очима)
3. закрити фланги півзахисту Булецою та Ярмоленко, людьми що вміють пасувати та бити.
При нетравмованому Ванаті це дасть нам додатково десь + 20+25 очок по гол+пас і дозволить повернутись через рік в кваліфікацію ЛЧ і деякий час, турів з двадцять, робити вигляд, що конкуруємо в боротьбі за золото з Шахтарем.
Бонусом вже йде завдання покращення захисту. Якщо Кендзера залишиться, можливо другим центральним буде він. Можливо все ж таки Мірча посадить Сироту/Дячука/Попова і дасть шанс іншій молоді на зборах, хоч я не вірю. Як на мене без якісних легіонерів, покращення захисту це непідйомна задача для Луческу.
Показати
Умник, так-то воно так тільки трошечки не так. По Сидорчуку і Буяльському пропозицій досі не було. Гравців такого середнього рівня дуже багато на ринку. А тут ще вік. Тут можна бути спокійним. Бражко, да. Давно пора. Сидорчук при інтенсивній грі та під пресингом не вивозить. Булеца та Ярмоленко це це вже по три гравці на кожному фланзі. Ярмоленко швидше за все так (якщо за ЗП домовлятися). Булецу Луческу раніше взагалі не сприймав. На мій холопський розум справа не стільки в гравцях, скільки в тренері. Приклад Зорі. З куди менш кваліфікованими гравцями команда досягла найкращих результатів. Голландець поставив концептуально інший футбол. І якби не досить дивний матч із шахтою, то цілком могли б грати у кваліфаї ЛЧ. Луческу все що можна було дати вже дав клубу. За це йому треба сказати дякую. Ще один сезон під його керівництвом нічого нового кардинально не принесе . Топтатимемося на місці або впадемо ще нижче.
Умник, по Сидорчук є в мене питання ...Сергій вже " вижав" з себе все у Динамо і йому пора сказати "дякую" . На його місце є молодий Бражко та на підміну той таки Андрієвський , якщо ж не втратить свою форму , яку він набрав під кінець чемпу.
давайте так програма максимум на літо:
1. не втратити Сидорчука та Буяльського.
2. посилити позицію другого опорного Бражком( бо Шепелеви/Лонвейки там - це дикий жах у відборі і як наслідок цього Сирота з "квадратними" очима)
3. закрити фланги півзахисту Булецою та Ярмоленко, людьми що вміють пасувати та бити.
При нетравмованому Ванаті це дасть нам додатково десь + 20+25 очок по гол+пас і дозволить повернутись через рік в кваліфікацію ЛЧ і деякий час, турів з двадцять, робити вигляд, що конкуруємо в боротьбі за золото з Шахтарем.
Бонусом вже йде завдання покращення захисту. Якщо Кендзера залишиться, можливо другим центральним буде він. Можливо все ж таки Мірча посадить Сироту/Дячука/Попова і дасть шанс іншій молоді на зборах, хоч я не вірю. Як на мене без якісних легіонерів, покращення захисту це непідйомна задача для Луческу.
Показати
Умник, після матчу Польщі з Молдовою, краще не треба Кендзьору цз:)
Сирота привіз за сезон з 2 десятки мячів у свої ворота враховуючи спаринги. Два десятки! У любій професійній команді абсолютно начхати як він вишиває хрестиком чи ще щось робить не по профілю. По профілю, як захисник/руйнівник це катастрофа, за шкільними оцінками це кол, навіть не двійка, гірще за останні 40 років в захисті Динамо не грав ніхто, навіть на фоні пріснопамятної пари у захисті Родріго-Родольфо.
Показати
Умник, з 2 десятки - ви загнули, але півтора - точно. А якщо ще додати інші фейли, що не закінчились голами!? Це бомба уповільненої дії...

А з тих його пасів - скільки є своєчасними і корисними? 1-2 за сезон. Більшість - в оточення 2-3 гравців, тобто безглузді.
І справді: це не його обов"язки.

У блохера такий бжик - вихваляти шкідників. Довго вихваляв Кадара, потім Сидора, тепер Сироту і ледара Бую.

Саме собою виникає питання: навіщо він це робить? Або: чому? Або: за скільки?
Умник, Сирота, це просто український Кадар. А Смоловой любить таких захисників, які мають гарний пас. І він готовий їм пробачити постійні привози.
Автор: Умник
26 травня 2017 01:35
Вратарский вопрос. Пробиваемость в зеркале цифр после 22-го тура.
Таблица делалась для себя, для примерного понимания ситуации с вратарями в УПЛ. Но решил выложить, может быть кому-то будет полезна.Построена по итогам 22 туров двухкругового регулярного чемпионата УПЛ...
Автор: Умник
15 жовтня 2013 21:24
Футбольная революция. Саймон Купер.
Листая старые материалы, наткнулся на эту статью Саймона Купера в Financial Times двухлетней давности о все возрастающей роли статистического анализа в современном футболе. Есть там и о Валерии Васильевиче Лобановском...
Автор: Умник
12 березня 2013 21:28
Вратарский вопрос. Пробиваемость в зеркале цифр после 20-го тура.
Позади 20 туров чемпионата Украины. В список вызванных в сборную Украины в очередной раз не попал Максим Коваль, что вызвало жаркие дискуссии на многих форумах. Всё это подтолкнуло меня в очередной раз взглянуть на игру вратарей сквозь призму цифр...
Автор: Умник
11 лютого 2013 15:53
Европейские топ-чемпионаты. Эффективность атаки и защиты. Взгляд на соперников Динамо, Шахтера и Металлиста.
Полагаю, что в предверии матчей ЛЕ данный материал Бена Мэйхью в переводе Игоря Савченко(FootBoom.com) будет интересно прочесть и  обсудить многим. Привожу перевод Игоря практически без купюр:...
Автор: Умник
19 березня 2012 14:01
Алексей Андронов о вчерашнем Профутболе
 Прямая речь: ""...Знаете, меня как-то звали помочь каналу 2+2 сделать футбольную программу. Я даже кое-что сделал для них. И очень рад, что мои мысли почти там не материализовались (возможно, поэтому, они даже не посчитали нужным оплатить консалтинг, и готовый сценарий программы)...
Автор: Умник
29 жовтня 2011 19:00
Анатолий Демьяненко выиграл кубок АФК( азиатский аналог лиги Европы)
Команда Анатолия Демьяненко Насаф сегодня в финальном матче кубка АФК( азиатский аналог лиги Европы) победила своего кувейтского соперника 2-1. Все голы матча были забиты в течении 6 минут второго тайма...
Автор: Умник
18 жовтня 2011 21:13
А как там наши? Приключения Анатолия Демьяненко в Азии.
Закончился только что ответный полуфинальный матч кубка АФК (азиатского аналога Лиги Европы) между безоговорочным фаворитом турнира иорданским Аль-Вихдатом и командой-выскочкой  узбекским Насафом, руководимым украинским специалистом Анатолием Демьяненко. Нужно отметить, что иорданские клубы в кубке АФК традиционно являются грозной силой...
Автор: Умник
13 вересня 2011 20:31
Свет мой, зеркальце, скажи, да всю правду доложи, кто в УПЛ всех...
Прошло 9 туров чемпионата, почти треть турнирной дистанции, и, стоя на пороге старта групповых турниров еврокубков, пришло время провести предварительный анализ происходящего в УПЛ с цифрами в руках....
Теги: #УПЛ
Автор: Умник
24 травня 2011 17:56
Динамо переедет на НСК «Олимпийский»?
На прошлой неделе в СМИ появилось два очень интересных высказывания, которые касаются непосредственно нашего клуба:1. Вадим Рабинович: "...мы заключили договор о проведении 12 матчей нашей команды на стадионе киевского „Динамо“ со следующего сезона"2...
Автор: Умник
6 травня 2011 02:17
А как там наши? В фокусе Анатолий Демьяненко
 В сегодняшней краткой заметке речь пойдет о Анатолии Демьяненко и его работе на чужбине. Зимой, перед стартом кубка АФК(аналог европейской Лиги Европы), я кратко давал прогноз о том, что тяжеловато будет узбекскому клубу бороться с признанными фаворитами из Иордании, Кувейта, Сирии, Бахрейна...