Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 227
Нико, Треба дивитись по гравцю, а не по тому звідки він. Той же Обамеянг з Габону, але гравець класний. Чи Салах з Єгипту, і ще купа прикладів можна привести, коли гравець з невідомої країни являється зіркою світового рівня. Свого часу той же Кузнєцов в ДК з Десни приходив, чи Заваров з Зорі. ДеПену он взагалі вільним агентом знайшли.
Показати
serg_max, Обамеянг на початку кар"єри грав в Мілані, Салах грав за Базель, Де Пена за Мідлсбро. А це гравець з чемпіонату Словенії. З Словакії вже брали гравця і чим скінчилось? Дуже сумніваюсь щодо такого посилення. Хоча буду радий якщо він заграє.
На рівні Ю якогось там віку так громлять всіх (хоча минулий чемп і програли Руху). А як тільки виходять з Юного віку, так ні продати нікого не можна (хоча це скоріше проблема коерівництва клубу), ні склад основної команди особливо не підсилюють.
Показати
serg_max, ну не скажіть, переважна більшість основних гравців Динамо - вихідці з академії
pashik, Замінити більш-менш нема ким. Чисельно ж звісно замінять, не будуть же грати в меншості, а от якісно - навряд. Попов з його тупоголовою манерою гри (тим більше дуже часто травмується і на довго), Бурда після довгого простою після важкої травми, Сироту побачили в матчі з Бенфікою, хоча він якщо додасть, то може і замінить.
Але все одно, якщо реальна пропозиція є, то треба відпускати і для позиціонування клубу на ринку, і для розвитку команди як приклад для наступної молоді, і для розвитку гравця.
Показати
serg_max, якщо пам'ятаєте, то Попов - саме ЛЦЗ, на відміну від Сироти.
Те що грає Попов ПЦЗ, то тому, що він сильніший за Сироту, але Забарний має грати, а він чистий ПЦЗ і ліворуч йому грати дуже важко.
Тому Ілля, якщо це правда, заслужив і дасть клубу багато у вигляді трансфера.
Ширинкович, Заваров свого часу приходив до ДК з тієї ж Зорі, Кузнєцов - в Десни. Да і Протасов з Литовченком з Дніпра також непогані були. Але то коли було. Це я до того, що брати кращіх з клубів нижчого рівня - то нормальна світова практика. Питання в тому, чи дійсно кращих ми беремо і чи мають ці потенціал для розвитку. Найсвіжіші приклади з Кулачем, Антюхом, Костевичем і т.д. показують, що ні.
Показати
serg_max, і яремчук з другої ліги
serg_max, хлопці, тільки ви не забувайте, хто тоді тренував Динамо
serg_max, просто тоді Зоря й Десна були трохи крутішими ніж зараз)
dynamic1927, При чому тут гроші і другий склад ДК? Заховайло назвав ганьбою гру молоді кротів проти Роми. В принципі, на ганьбу кротів мені абсолютно все одно. Але. Чим ганьба молоді кротів з Ромою відрізняється від ганьби нашої молоді в матчі з Евертоном. Тільки в тому, що ми не отримали 5, як кроти? Також Заховайло запитує, чи потрібен такий Шахтар в ЛЧ? Вочевидь, там кротам ловити нічого, але саме потрапляння туди забезпечило їм непогані бабки, що в наших реаліях фактично виходить на перший план. Якби ДК не розбазарило свою перевагу в чемпіонаті, то на місці кротів, а саме в групі ЛЧ, зараз би були ми і гарантували б собі річний бюджет клубу, як мінімум. А чи потрібно нинішнє ДК у ЛЧ, дай Бог, побачимо на Бенфіці. Якщо в середу Штурм пройдемо.
Показати
serg_max, "Чим ганьба молоді кротів з Ромою відрізняється від ганьби нашої молоді в матчі з Евертоном"?
Відрізняється тим, що у кротів грала основа, підсилена трансферами, а у нас 2-й склад на 2-й день після матчу Ліги чемпіонів!
Заради обєктивності. В ЛЧ кроти вже забезпечили собі мабуть річний бюджет.
Чого варті наші молоді ми побачили в грі з Евертоном (навіть не зважаючи на той гол з пеналя, пропущений спеціально). І це той Евертон, в який типу так не престижно продавати було Миколенка, бо той Евертон стояв на виліт з АПЛ.
Дай Бог пройдемо Штурм, побачимо на Бенфіці чи потрібно таке ДК у ЛЧ.
Показати
serg_max, порівнюєш гроші з грою другого складу Динамо? Червоне з квадратним?
І сенс тоді був у переході, якщо і тут ставлять лівим оборонцем. Обіцяли ж що буде грати в центрі.
Показати
serg_max, ключові слова "буде грати".
Ну Кулача от рік лікуємо, можна і цього взяти полікувати. Постійний клієнт лікарень.
Показати
serg_max,
Костевич ещё прекрасный персонаж из этой серии.
Два голи з фланга Зіни. Не захисник він зовсім.
Показати
serg_max, да причем тут Зина. Всегда д.б. подстраховка. Тут Пеп виноват. Был уверен, что победа уже в кармане. Начал делать замены. Нарушил структуру игры. Пошел хаос на поле. Вот и поплатился.
serg_max, і де там Зіна в голах винуватий. Чи у вас так, бачите простріл іде з під Гріліша, а винуватий Зіна?
Paketik, В Дубаях не був, не знаю. Але і визначити по даному фото коли воно зроблене також не можу. І також не можу уявити, що людина, яка в мирний час тряслась за те що йому державну охорону прибрали, будучи в званні генерала, зараз бігає десь рядовим (судячи по фото).
Показати
serg_max, синій скотч десь три тижні як з"явився,хіба що може фотошоп звичайно,напарнику голову якусь прилепили могли і скотч
No results found.