Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 227
Цікаво, а кого він хотів взяти з українців з-за кордону? Практично всі, хто там більш-менш щось показував, - вони кротячі відприски (за виключенням Шведа), і кроти їх тут же підібрали. Для кротів за невеликі гроші, а для ДК зараз - це шалені бабки. Плюс, щоб вони повернулись зараз в Україну, м потрібно було запропонувати умови в декілька раз кращі, ніж були там.
Щось з ходу так не пригадаю, хто з колишніх динамівців/вихованців академії ДК зараз грає за кордоном хоча б на якомусь рівні більш/менш пристойному. Рудько тільки ляп за ляпом в Польщі видає і все.
Показати
serg_max, Михайличенко і Назарина ще як мінімум. Забрали нашого вихованця, не бачу причин, що нам заважало забрати їх вихованців, того ж Зубкова, Петряка, Тотовицького. Якби тренер був у команді, який би це міг сказати, а не старий дід, якому на все начхати. Все профукали
Цікаво, на якій хвилині отримає картку Гармаш? Думаю, до 20 точно.
І знову поліно в нападі. Уже б краще зайвого півзахисника в центр поля, точно більше користі буде принаймні на руйнування, бо в нападі то поліно нічого не зробить.
Показати
Невже ви до цього часу не зрозуміли, що він виконує іншу роль у схемі, аніж наконечник ? Відтягнута дев"ятка, що має чіплятись за м"яч в середній частині поля по всьому фронту.

І виконує зовсім не погано. А скорера нажаль через недолугість менеджменту не вдалось підписати ( хотіли, але не змогли ).
От і підсилення прибуло. Тепер точно все піде як по маслу. Головне, щоб це не було масло, яке Аннушка розлила і за підсумком Динамо не потрапило під трамвай.
Показати
serg_max, піде то піде, питання лише в тому, в який бік. Бо з таким підсиленням буде як: Все йде добре, але повз. (мимо)
Минотавр, просити і отримати - різні речі. Але з урахуванням того, що кроти вміють продавати (на відміну від декого), то не здивуюсь якщо отримають гарні гроші. Правда, досвід з продажів у кротів більш-менш по бразилах, українців вони якраз таки продавали за куди скромніші гроші.
А по Циганкову ціна явно завищена.
Показати
serg_max, Чегринского за космос продали
HIM, Як би я не був проти призначення Будулая (я і зараз проти), але треба признати, що він підняв команду на вищий рівень, ніж це змогли зроьити його попередники. Фактично не оновлюючи склад. Тобто, він показав, що в цих гравців був невикористаний потенціал. І тепер він вичерпався. Це як гарний автомеханік/токар/слюсар може вже поюзану деталь підшаманити і продовжити її життя на певний час. Але потів рівень поламок вже зростає більшими темпами і сиплеться все скопом. Вочевидь, цей момент настав. Можливо, тренери рівня Клопа чи Гвардіоли зможуть додавити ще щось, але суттєвого скачка не станеться. Тому, скоріше за все зміна тренера вже нічого з цими гравцями не дасть. Треба міняти суттєво запчастини в цьому механізмі. Можливо, з новими деталями і старий майстер зробить щось путнє.
Показати
serg_max, але всі нові деталі коштують багато-багато грошиків. Суркіс їх не дасть. А в казочку, про "золоті горішки" в нижчих лігах чи в чемпіонатах майже безкоштовно, я не вірю. Не з тими селекціонерами що є зараз у команді, мабуть, і не факт що тренер зможе, так само як наш ВВЛ це робив.
Умник, Чи не схоже це на намагання видавити сік з сухофруктів?
Показати
serg_max,
Это же вопросы поставок больше а не давильщика)
serg_max, схоже, далі тільки перекваліфікація когось з півзахисників до зими в нападника. В самих неімовірних фантазіях там навіть Караваєва на вістрі можна спробувати, але... Наша модель гри передбачає необхідність центрфорварда вести силову боротьбу і вигравати единоборства, щоб і зберігати мяч після верхових передач і активно працювати в пресингу проти високих захисників при його втраті. Тому Гармаш перший варіант, питання наскільки в Дениса вистачить витримки не наїзджати на арбітра ї не отримати жовту/червону.
Крім того, ТТД з Зорею показують, що сенатори просіли по фізичних данних (щоб там не казав Мірча в інтервью), тому Денис попереду це щей про відбори/перехвати і единоборства в центрі поля, там де просіли показники Шапаренка і більшою мірою Сидорчука. Наскільки я бачу, капітан графік гри кожні 3 дні не тягне. Третя людина з гарним відбором має трохи закамуфлювати наші проблеми вв центрі поля.
dynamic1927, Питання ваше не вірне. З таким підходом загального одобрення можна прийти до того стану як в рашці, коли масса все підтримує незважаючи на постійне погіршення ситуації. Питання в тому, що твій конкурент робить щось краще, тому потрібно намагатись не відставати (або якщо не вистачає мозгів вигадати щось своє, то робити так як робить він). А ситуація в ДК дійсно погіршується і при цьому погоджувально кивати головою - це не значить залишатись вболівальником, а хто не погоджується - той зразу ж не вболівальник. Тяжкі часи бувають у всіх клубів, і істинні вболівальники переживають їх з ним. Але треба дивитись на те, що керівництво клубу робить для покращення ситуації, якщо робить.
Показати
serg_max, я запитав лише тому що ви написали "Браво Йовічевич, браво Шахтар!" і "Ще й від Фенера отримаємо ..".
serg_max, ахах!
VoValdo, Стабільно пропускаємо три. Але тут вже два забили. Тому наступний матч повинен бути вже 4:3 на нашу користь :)
Показати
serg_max, скоріше буде 0-4 на користь турків!
Яй шкода, що Русин не забив в роздягальню.
Показати
serg_max, давно знав що ти хейтер Динамо. Але ж що ти робиш на цьому сайті?
У військо наразі не беруть людей навіть з мало-мальским військовим досвідом. Або беруть дозовано за потреби реальної. Якщо ваші гравці такі ж воїни як і "футболісти" (спеціально написав у лапках), то таких бездарів на війні і даром не потрібно.
Показати
serg_max, це не правда. Хіба може у Києві.
В менших містах роздають повістки на вулицях всім підряд.
Села взагалі вигрібли всіх кого могли.

Я не критикую це. Такий час, але те, що беруть вибірково - не правда.
No results found.