Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 156
Google, не згоден на рахунок Михайличенка. Соболь сильніше на даний момент. Чому не випустили Соболя - от це питання.
Показати
juice, согласен.
І Шапаренко підсилив. Дуже радує прогрес Миколи і в Динамо, і в збірній.
Показати
juice, Дуже радує прогрес Миколи )))ебанутый клуб почитателей дебила миколенка-он просто не тянет -нахер его ставить чтобы онлажал постоянно?
FcDK, не варто травить наших гравців, навіть якщо хтось і не дуже вдало зіграв. Чи ви б краще зіграли?
Показати
juice, если бы я играл за сборную, то грыз бы землю. Мог ошибаться, но никогда бы не пижонил, как блондинка Зина, тем более в свои 25 лет! Он кто вообще?
Friday, ви юрист чи самі собі це придумали?
Показати
juice, ладно, объясню . Слава Украине-появился примерно в 1918-19 г. во времена УНР Не несет политики . Героям слава с 1939 на втором съезде ОУН - ну политическая организация , нет ?
HondaDio, в тому епізоді в цілому захист злажав, а не конкретно Зінченко. Наприклад, захисник МС на фланзі не давав створити офсайд для Хавертца. Ще і голкіпер зіграв, м"яко кажучи, не найкращим чином.
Показати
juice, Так а я про що? Весь матч, за задумом Гвардьоли, три захисника грли в лінію, а Зіна трошки вище, для підтримки атаки. МС практично і грав через лівий край. Провал в опорній зоні не вина Зінченка.
dmitrydvk, не розумію, чому ви відразу перевели стрілки на Порошенка. Мова ж була про Колеснікова. Чи це такий стандартний ватний прийом?
Показати
juice, да нет, просто попала на глаза фраза, что ответит он "после ЗЕ", вот и заинтересовало, что это за эпохи такие - до и после, и чем они отличаются. Я и "до" не видел желания что-то делать, откуда надежды на "после"?
Дійсно Марлос приносив суттєву користь і був одним із важливих елементів тієї збірної, яка була у відборі на Євро і ЛН. Але час бере своє.
Якщо казать про стратегію, то постійна натуралізація - не варіант.
Показати
juice, Витя Цыганков решал, а Марлос только глазками моргает. Натурализация - это бич украинского футбола. Была проблема с форвардами быстро суетились с Мораесом, но тут Романчук появился и закрыл вопросы. Так всегда было и будет, без игроков не останемся. Тупо натурализовать игроков на один отборочный цикл. Натуральная выгодна только кротам, чтобы лимит обходить и как показывает практика данное мнение логично, у них ЦЗ теперь бразилец.
Програли то очікувано, але ж настільки безпорадно. Жодного толкового моменту у воріт суперника за матч. Повертаємся до одного і того ж - слабка атакувальна ланка, мало конструктивної гри в центрі, передбачувані фланги.
Я згоден, що в команді є молоді, малодосвідчені гравці, але вони грають в обороні. А де атака?
Показати
juice, згоден. Ці молоді тільки й бодалися...атака-біда...
dmitrydvk, не треба фантазувать. Нещерет явно помилився, залишив команду на 2/3 гри в меншості. Буде урок, він молодий - хай вчиться.
Показати
juice, я не фантазирую, давно футбол просто смотрю
VoValdo, вчора у Динамо був тільки один 100-процентний момент від Циганкова. За моменти ще можна вважать навіс від того ж Циганкова і удар Шапаренка. Цього явно замало для того, щоб претендувать на позитивний результат з топ-командою типу Ювентусу.
Показати
Тим паче, що Динамо треба 55 моментів, щоб забити один гол
No results found.