Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 890
Ferad, я не знаю, можливо і не так, як він розповів. Але якщо все вібувалось саме так, то незважаючи на його результати ат інше, це саме по собі не правильно. Це просто культура спілкування.
Я думаю, ми щось почужмо і від Суркіса на цей
Показати
на цей рахунок
HIM, питання не в тоому, ЩО сталось, а ЯК це сталось. Я не його фанат, як тренера, але як гравецб чоловік агато що зробив для клубу, та в буд якому разі так чинити не годиться.
Показати
Буковина, ви гадаєте, що все було точнісінько як сказав Михайлеченко? Думаю він не все росказав.
а що неспдіваного в цій новині?
Показати
Буковина, несподiваний клiкбейт.
"я теж мала" – "я теж мав", чоловічий рід
"Барселона" – його будинок" Порситься: "Барселона" – його дім.
Показати
"Порситься" - проситься "проситься" ))))))) очепатка )))
misha, ще є Білорусь, Еритрея та Північна Корея
Показати
Буковина, Будет тот же дрек (говно по евр.)!
pashik, саме ці слова промовила моя свідомість після прочитання заголовку )
Показати
Буковина, вважаю, що нас таких немало))
Йому 25, форма як втрачається, так і набирається. Я певен, що у Циганкова вже є якісь плани, і навряд чи це Краковія чи на кшталт того. В будь якому випадку, навіть команди з нижньої частини таблиці АПЛ, калібру того ж Евертона, для Циганкова будуть набагато цікавіші, ніж нинішні ми.
Показати
Так ніхто його без піврічної практики не візьме з великої пятірки чемпіонатів. А форма так, втрачається і не завжди потім набирається. Приклад - Фернандо Редендо, один з найкращих у Реалі, пішов в Мілан, травма, як потім не старався доріс до рівня Авангарду з Краматорська.
Евгений Сидаш, думаю, ситуація трохи інша в тій частині, що Яремчук нібиине клявся у вірності Генту до віку життя. В той час, як Мораєс запевняв, що нікуди не перейде.
Показати
Буковина, ты читал все интервью Яремчука? Не удивлюсь, если он говорил, что всю жизнь мечтал играть за "Гент".
"Ігорю Суркісу потрібно озвучити, що далі…"

Давай
Показати
Давайте я за нього:
"У нас маладая каманда... тяжолоє время... ми будєм бароца... ми сдєлаєм виводи... я полнастью давєряю трєнєру... єта футбол..."

Переклад: "Нічого не зміниться"
Roman DK, останні дні ця думка не покидає мене. Усі ж кричали - ДК буде чемпіоном. 9 місце + 0 в євро, це, панове, повний капець. Просто зникає бажання дивитись наші матчі. Якась байдужість з"являється.
(Якщо є бажання прочитати лекцію про справжніх вболівальників, і як вони повинні поводитисьу важкі часи і т.д. і т.п. просто мінусуйте)
Показати
Буковина, та це просто …І ще чому не спробувати іншу схему, що за консерватизм, ну треба щось міняти, пробувати все одно програють всім підряд. А про інтеграцію нових футболістів це взагалі якась маячня, завжди через рік часу випускати. Я розумію якщо все іде добре, то тут же жопа, так вони впевненість взагалі загублять та не знайдуть ніколи
No results found.