Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 890
Почніть знімати окуляри ))))))))))))))))))
Показати
Буковина, таке враження ніби тут спеціально знущаються з української мови
Oskar, якщо Луческу не вміє працювати з молодими, тоді хто?Ті кроти, з якими він парцвав, прадавались в топ клуби.
Крім того, мододим він є умовно. У нас ще в 25 називають "молодий гравець".
Показати
Буковина, хочу вас поправити "Луческу умів колись працювати з молоддю, але не тепер...Він вже повністю видохся і пора на покій.."
Буковина, так и в шахте не работал он с молодыми украинцами..бразильцев не берём в счёт...там покупались таланты...у него там если игрок не заиграл его сразу отправляли в аренду..или в глубокий запас...и продавались талантливые бразильцы купленные за приличные деньги до этого НЕ украинцы.....
dynamic1927, Ці "одні" при цьому пропонують, кого взяти на його позицію?
Показати
Буковина, не знаю. Самому цікаво
в один дотик отруїв м'яч )))))))))
Показати
Буковина, мабуть перекладали гуглтранслейтом із свинособачої, а там була пропущена літера П в слові "отправіл" ))))
О, треба дати П"ятову почитати, він каже, що вони не жаліються на логістику
Показати
Буковина, У него жена для этого есть. А он за жену не отвечает.
Ватель, по факту що не відповідає дійсності в його словах? Мені б хотілось лдовести, що краща команда України, це ми. Але не маю підстав з огляду на результати.
А щодо скиглення... Майже всі зараз в однаковиху мовах, тому мені важко прийняти слова Луческу про те, як нам важко з переїздами тощо.
Показати
Коли немає аргументів, лише емоції ))
Major, я розумію, що у Вас є своє бачення і причини для нього. У мене так само. Не думаю, що одна чи дві гри є показовими. Поряд з ними ціла система, в якій для мене було очевидно, що пан Олексій просто не знає як реагувати на гру і що в ній змінювати. Показовий (і не єдиний) епізод матчу, де Родрігес гупає кулаком по навісу лави запасних.
З таким ще успіхом можна було б сказати, що в позитиві, який моментами був при Михайличенку, заслуга Хацкеквича. Перший просто дратував, а другого мені було шкода, бо видно було, що переживає, але нічого вдіяти не може. Так мені здається.
Показати
Буковина, згоден, що Миха не дуже добре керував грою. Його заслуга в тому, що він був вірним принципам ВВЛ і як вмів - втілював їх.

А коли прийшов будулай зі своїм мотлохом з минулого століття, цим тир-пир-поперек-назад, це стало крахом динамівського футболу... Мені було зрозуміло ще до його появи на тренерському містку, тільки-но ще об"явили про це, що Динамо - ...опа. Я бачив в що він грає в шахті. Для динамівця - це блювотний футбол, з постіними тормозами, пасами заради пасу і т.д.

Бо весь цей його мотлох "проходив" в шахті завдяки бразильським вундеркіндам, для яких нічого іншого і не потрібно, вони не люблять інтенсивний футбол, техніки вистачало для тотального домінування.

І поки Динамо грало на контрах, з елементами пресингу - за вихід до ЛЧ, з шахтою - все було ОК.
Коли ж будулай тихою сапою привив їм свій архаїчний стиль (гравцям до речі так зручніше було - менші енергозатрати) - все стало зовсім погано... При цьому він ще й "сплавив" з команти МоМо, Дуелунда, Жерсона, Бражко - гравців, за класом значно вищих, ніж сидорчуки-гармаші... Постійно маринує Парріса, Тимчика, Діало... Тут вже проглядає шкідництво...

Резумуючи: ганебна каденція ГТ, найганебніша в історії Динамо Київ.
Major, важко з Вами погодитись.
Показати
Буковина, подивіться гру Ворскла - Динамо - 0:5 при Михі і порівняйте з нинішньою
Major, це хто тактичні основи перед Луческу закладав?
Показати
Буковина, Олексій Михайличенко.
дві результативні передачі, а не одну
Показати
Буковина, асисти при автоголах не враховуються.
No results found.