Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 889
це тільки футбол притягує людей з такими мізками? ніколи не чув нічого подібного за вболівальників в інших видах спорту
Показати
Буковина, Ну так навскидку, что лично мне в голову приходит, это была потасовка между фанатами Киев-Баскета и Будивельныка где-то пару лет назад. Не такого масштаба, разумеется. На баскетбол в Греции, Сербии, Турции, например, ходит вот такого рода публика, которая может подобное устроить легко, если захочет)
Periwinkle, у физрука в данной ситуации разница была бы 0 - 20
Показати
Буковина, у кого?
"Динамівський футбол" "Не динамівський футбол" Аби був той футбол, якйи мають на увазі під "динамівським", треба воскресити самі знаєте кого. Кожен тренер має своє власне бачення гри.
Показати
Буковина, тренер це важливо. Але не менш важливі принципи. Вони в Динамо занедбані.
Ivan Zaitsev, не факт еще, что будем тешиться ЧУ
Показати
Во во … рад был бы за Днепр , но это те же яйца - только в профиль
Ivan Zaitsev, не кажучи вже за те, що це не ситуація з Мораєсом ))
Показати
Я мав на увазі, що не Луческу кинув кротів, а він їм став не потрібен. Це як чоловік розлучився з ружиною, і вона не повинна вже виходити заміж. Абсурд.
Иной, дякую, я мав на увазі про Васільєва. Бо звучить так, що шансів у нас катма щоб продовжити його. А дуже б хотілось, видно, що хлопчина має хист.
Показати
Буковина, у меня про Васильева инфы нет, но то, что сам игрок опасался подписывать длительный контракт - уже говорит, о том, что шансов было мало
tori4, точна інформація?
Показати
Буковина, из интервью Самбы:
Срок моего контракта с "Динамо"? Он рассчитан на год. В пресс писали про три года, но это неправда. Почему такой короткий срок? Я не знал, что такое Украина и не хотел сильно рисковать. Решил попробовать, а там буду понимать - стоит продлевать соглашение.
Гармаша ще в районі 65-70 треба було міняти
Добре відіграв
Усім привіт!
Показати
Буковина, Приветствую!
VoValdo, на жаль, мушу погодитись, наш менеджмент працює не найкращим чином. Клієнтів Шаблія чи Селюка ледве розпихуємо куди небудь, а тут дійсно видно, що хлопець може вирости до неабиякого рівня, але перспективи подальшого перебування в клубі викликають побоювання
Показати
Буковина, дякую за новий анекдот,про не най
Так ніби ж писали, що контракт вже є на кілька років
Показати
Буковина, то был инсайд от Цыганыка. а сейчас новый инсайд от него же))
Буковина, контракт до літа!!! 2022 року всього, тому така паніка! а тепер увага: далеко не факт , що Діалло продовжить контракт,адже видно по хлопцю - має талант, і певно, вже зараз його можуть підписати у далеко не найгірший клуб з топ-5 ліг Європи. Лишається загадкою, хто в Динамо додумався підписати контракт аж на 1 рік( Як якийсь мотлох то на 5 років ,а потім оренди бескінечні, а як ніби талант - і тут вср..лися(
No results found.