Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 92
... а bet365 дает на проход Боруссии-1.72 ,а на проход Динамо-2.0 . Почему-то Боруссия фаворит...
Показати
Боруссия - фаворит, потому что это - немцы, а мы - нет. Думаю, что Кранчар забьёт и будет 0:1. Велозу-Кранчар-Гармаш в центре - должно сработать.
А кто же деньги то дал на все это? Коломойский?
Показати
Медведчук и его кум из кооператива "Озеро"! Шутка, но в каждой шутке... )
не думаю...похоже что-то меняется
Показати
Шева свалил, а вместе с тем появился огромный резерв заработной платы.
Похоже у Динамо меняется владелец...Приходит кто-то с деньгами.
Показати
либо кое-кого продадут..
Мне вот интересно,как Атлетик сможет удержать свою банду?
Показати
Ніяк :( максимум ще на рік ... Де Маркоса і Муніаіна вже готові забрати більш грошовиті, можливо на рік ще залишуться. Льоренте, не знаю, він вже не один раз міг піти, можливо не хоче.
...и кроме того,Атлетик уже туров 10 как положил на чемпионат,сосредоточившись на двух кубках.Не удивляйся,если он в финале Копа дель Рей бомбанет Барсу.
Показати
Зрозуміло зелені чоловічки існують :) ГТ Атлетика говорить що вони будуть боротись до останього за 4 місце і право на ЛЧ, а ви знаєет більше "положив" турів як 10 на чемпіонат ... А нічого так що участь в ЛЧ це тритина бюджету Атлетика була б ... Та заспокійтесь вже з тими зеленими чоловічками... Стосовно звивуюсь :) чого мені дивуватись коли я вболівальник Атлетика вже понад 15 років ... інша справа що учень захоче виграти в вчителя, а підбір виконавців в учня значно кращий, тому шанси мінімальні.
И всего лишь,ушел Капаррос и пришел Бьелса..И совсем другая команда получилась..
Показати
Ну от говорять що ЦСКА Москва дуже предметно цікавиться Б'єльсою, а в нас тахваріщ Сьомін ... так і граємо в нього ж в Сьоміна ліцензія тренера є :)
Что-то меняется.. ИМС перестал бояться.. Может то ,что выборы на носу?
Показати
а может предпродажная подготовка клуба?
Коментарі по темі:
А чего ж ЮПСа сейчас не сольют? Шева же вроде не завязал с гольфом..
Показати
Ну відповідь як би вітікає з блогу та частково з попередньої, але якщо вам хочеться почути докладніше - то будь-ласка: При Газаеві Шевченко доводилось грати правим вінгером, де від нього вимагався великий об'єм роботи, як на атаку так і на захист, при Сьоміні Андрій виходить на позицію під нападником та відпрацьовує на полі значно меньше. При Газаєві Шевченко грав близько 2/3 матчів Динамо, при Сьоміні він навіть в погану погоду не тренерується, та може собі дозволити замість поїздки до Олександрії автобусом, залишить в дома відпочивати (бо не гоже зіркам на автобусах по поганих дорогах їзддити), а ще він може замість підтримки команди в лавці запасних в Полтаві приймати участь в чемпіонаті України по гольфу.
Значит Газзаева слили, потому что Шева в гольф играет?
Показати
:), тоді він ще не практикував гольф замість футболу, бо при Газаєві напевне полетів би до Лондона з команди. Але те що Шевченко був учасником плавлення - маю велику підозру ...
Можливо ще вони хотіли Б'єльсу, та Більбао перехопив :)
No results found.