Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 3
Мал, молодец что не ватник.Репу начистить у тебя сил не хватит. В чем разница? если не дурак то журналист вроде разъяснил в своей статье P.S..написал на твоем родном языке что бы ты лучше понял...
Показати
Roma_Shevchenko, Я родился и прожил 17 лет в Кривом Роге. Потом учился в Харькове. Потом... Короче, мой родной язык - украинский. По поводу объяснений МНЕ журналистом говорю тебе: на этой ветке не всех устроили его объяснения.
Ну и грамоте подучись малёхо. У тебя правописание как у Винни-Пуха: оно вроде бы и есть, но хромает.
Mario, тому що виросли и живуть в російськомовних містах. я наприклад виріс в Миколаєві але українська моя рідна бо рідні і знайомі розмовляли виключно нею.
Показати
Roma_Shevchenko, я нічого не маю проти коли вони в побуті, сім'ї чи навіть на своїх сторінках у соцмережах пишуть і розмовляють російською, це цілком нормально, але коли журналіст ставить питання на українській мові інколи можна відповісти тою ж українською.. український вчений Огієнко сказав - "Україна почнеться тоді коли в Росію будуть їхати з перекладачами" - та то таке... Дякую Вам велике за солов'їну із чудового міста Миколаїв.
Мал, ватник ты из латекса якщо різницю не бачиш
Показати
Roma_Shevchenko, Ты, Рома, для начала хоть на одном каком-нибудь языке без ошибок научись писать, а потом уже людей оскорбляй. Начистить бы тебе хлебало за ватника, так ты ж далеко: сидя за клавой показываешь свою крутизну.
Так какую же ты РІЗНИЦЮ бачиш, интересно?
No results found.