Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 10
Насправді Сирота слабоватий поки , як центральний захисник. Чекаєм повернення Бурди і Попова. Хтось з них в парі з Забарним вимальовують хорошу лінію захисту, яка, як на мене не потребує якихось вливань грошових. А от півзахист і напад залишаються найбільш проблемними позиціями
Показати
Vlados, Мне манера игры Попова не нравится. Эти его резкие выпады в большинстве случаев приводят к нарушениям или же могут трактоваться судьями как намерение играть жестко с возможностью нанесения травмы. Плюс, при резком выбросе, если игрока обыграли, шансов у него вернуться в борьбу нет.
На Сироту вчера и прессинг больше был. Столько раз вытащил, я не согласен. Он намного умнее Попова и в паре с Забарным они норм
Vlados, ни Сирота, ни даже Ван Дейк на пару с Рамосом не смогли бы прочитать "гениальный" пас могильщика Вереса!
Гармаш, як Інзагі, тільки голів не забиває
Показати
Vlados, аххаха, ))
evgen.1948, це не відміняє того факту, що Петраков не розуміє, що він попав в дорослу команду де вже багато сформованих гравців з певною репутацією, навідміну від молодих гравців, які його слухали з відкритим ротом.
Показати
если не убирать балласт - будем иметь застойно-ржавую команду как у Шевы...
Лєднєв не першу предсезонку проводить добре, забиває голи, но іграють всерівно інші. Як мінімум, треба давати йому більше часу ігрового
Показати
Vlados, дастопудово
Vlados, та да. Те, що він талановитий, було видно ще по сезону в Зорі. Якщо його і далі продовжать ігнорить, то йому варто буде шукать інший нормальний клуб, де він би міг рости і мать нормальну ігрову практику.
А куди ці гроші направляються? В що вони вкладуються? Якщо з призовими для клубу то тут більш менш зрозуміло
Показати
Vlados, на "развитие" футбола...новые поля, детские футбольные школы, женский футбол и прочие бла-бла-бла от Павелко
Vlados, дык, нужно ведь чай Павелко за что-то покупать! Запамятовал, на сколько лямов раньше закупили?
Чому на лінії штрафної після пробивання пенальті, ніхто з наших не стартанув на підбір? Чому македонці, троє!, вибігли на мяч, а наші залишились розявивши рота…Ібо у нас, як була ця проблема, так і залишається. Треба іграти до кінця!
Показати
Забарний біг, але він був з іншого боку
FCDK, тоді може краще видалити назву аватарки вашої?
Показати
Vlados, а я кому то чем то обязан? или может мне потом еще повтор посмотреть? Я не фанат, а болельщик. Всякие сидорчуки получая миллионы ср..ут на нас и клуб, а ты мне про какую то аватарку. У тебя от этик буков в аватарке крышу срывает?
кот-бегемот, де пише , що за рахунок державного фінансування буде реконструкція стадіону? Не додумуйте те чого немає. Там чітко пише про місцеві гроші і гроші інвесторів.
Показати
Vlados, на ті розвалини (по деяким фото видно, що стадіону вже недалеко до Рівенського "Колізею") жоден інвестор не буде витрачати свої кошти(без якихось державних префиренцій, знижок для свого бізнесу, тобто мінус для бюджету), а місцеві гроші - це гроші громади і вони мають вирішувати куди їх витрачати, на стадіон чи на дит.сад., лікар.,і т.п. А тут зЕцарёк "поручил". Хай до пахана Ко, який погрався і знищив Кривбас з Дніпром, іде на поклон і "поручаєт"!

Vlados, понятно. А то что бюджет наш по миру пошёл за год, это выносим за скобки? Претензий нет к власти?
Таке враження ніби ігроки київського Динамо чекали кваліфікованого тренера не менше ніж вболівальники
Показати
Vlados, если причина была именно в тренере, это покажет успешный год для Динамо под руководством Луческу. Посмотрим.
Vlados, я думаю игроки в первую очередь не враги сами себе... им тоже хочется чему то учиться и выигрывать трофеи... ну как минимум получать удовольствие от игры, а не мучаться на поле..
Якщо Хацкевич не подасть у відставку, то залишиться для мене людиною з атрофірованою совістю
Показати
Vlados, те, чого нема, не може атрофуватися(
No results found.