Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 7
Тобі потрібно "обрезание" зробити, бездарь й бовдур! Підсилювати є більш ніж достатньо ким:Шапар.,данець, 2 форварди, бразильці, але воно буде кайфувать від гри уяльськими, Колі, Сидора і гнать на Гармаша, який іноді хоч щось показує. Покидьок, аматор-тракторист і моральний ..од, який постійно робить з себе дурника, гноїть команду і чхати хотів на всіх фанів!Навіть Беляш зі своїми "будем разбираться" не виглядав таким клоуном та не був настільки огидним. І тоді ДК грало проти Дніпра, Метала. Команда бульбаша-тракториста тоді б і в шістку не потрапила з Колею-ширінкою та .уяльськими. "Дякуємо" Рахмільєвичі за все, що ви робите для нас останні роки, але це лайно і хамло всіх переплюноло.
ПС. Вибачте за емоції, але накипіло і огидно дивитись гру команди , яку люблю всім серцем...
Показати
Підтримую повністю. Я болільник з 1963 року, такого Динамо ще не було!
Звертаюсь до ультрас рідного клубу: підготуйте банер з фейсом трьох богатирів з ТШ і надписом "Терьпим" і проігноруйте, будь-ласка, наступний матч на НСК. Звичайні фани також мають приєднатись до цієї акції. Ці невігласи на тренерській лаві та їх улюбленці (Буяльський і ко.) не заслуговують на підтримку та увагу фанів, а що тренери з гравцями, що адміністрація клубу "клала" на нас, наші емоції та позицію і неодноразово на цьому акцентувала!!! Тому ми маємо віддячити тим же, можливо, тоді Суркис Рахмільєвіч задумається. Завіса....
Показати
Paramon2, Вы наивный. Ультрас на зарплате у ИМСа, глава так точно...никогда от них явной критики политики ИМСа не будет
Tyrant, повністю згоден. Гравці є, адже майже всі збірники, але ТШ - нижче плінтуса!
Показати
Якщо подивитись на лавку, то у нас хороший підбір гравців, але ідіоти в тренерському штабі і ідіот біля керма клубу - і ми гриземо нігті в матчі з Яблонцем.
А за свої дії слабо відповідати, фізрук фізруковичу? Де бразильці, які на 3 голови сильніші за Сидор-Буїв-Морозюків, якого біса замінювати данця, який найкращим був, де молодь, на основі якої ми будуємо клуб (Шапар, Шепелев, Алібеков, Супряга, Русин, Булеца, Попов ітд). Де наша ЛЧ, мимо якої ми з тріском та ганьбою пролітаємо 2 роки підряд, де трофеї за 2 роки, крім цяцьки Сууперкубка.І ГОЛОВНЕ, де гра за 2 роки твого недотренування?????? ГРАЄМО НА РІВНИХ З КОМАНДАМИ ПЕРШОЇ ЛІГИ. І від гри такої лише нудить і злість бере. Хто має відповідати за це, деятель?
Показати
Paramon2, а если выключить эмоции, смог бы Дуэлунн столько выбегать и прессинговать как Буя? И в конце Виталик реально пару раз спас и запрессинговал (а вот прошлую он сыграл гораздо хуже). Морозюк сегодня мне тоже не понравился, но Коля поучаствовал в двух гелевый комбинациях (в голе Цыганкова и в голе Дуэллунна).
Стаття алогічна: автор погоджується з недотренером щодо маринування кваліфікованих бразил на банці, адже вони " можуть порушити ігрові зв'язки", яких по суті немає за два роки, а один сумбур, а потім одразу говорити про недостатню конкуренцію??? Якщо Коля-ширінка виграє конкуренцію- це показник маразму ТШ!!! Ну а пункт про слабкість чемпіонату також розвеселив.) Куди ще сильніший білорусу з узбеком, як вони ЧО і Карпати не можуть переграти і до 8-го туру було шість забитих в нас.
Показати
Paramon2, Я задам простой вопрос по поводу Коли: сколько в среднем за игру он отдавал передач в чужую штрафную в прошлом сезоне, сколько Вербич и Циганков и занявший позицию на правом фланге Кендзера? И сколько кумир написавшего статью "креативный полузащитник" Шапаренко? 4 цифры назовите и уже немного продвинемся в понимании, почему с доставкой мяча в чужую штрафную у нас всё хуже и хуже.
PS. Очень печально, что сайт всё больше превращается в Динамо от Шурика. Примитивизм, ноль анализа, но масса эмоциональных штампов и ярлыков "Коля-Ширинка".
Хто нам винен, що ми з бездарний тріо з ТШ та супер-трикутником в центрі програли повністю перший тайм Карпатам. Кроти зігралися, плюс гівнюка-крису переманити, який з їх півзахистом вправно забиває. Нам нічого, певно, вже не світить в цьому чемпіонаті. Зате Суркис-джун ор продовжує терпіти.
Показати
Paramon2, и бразилы у них играют и забивают...новые имеется в виду!
Артём, Буяльський - це максимум рівень Говерли. Коли бачиш вчергове його на полі - суміш нервового сміху, злості і роздратування через те, що командою керує фізрук і йому імпонують такі бездарну гравці, які ходять просити
Показати
Paramon2, 100% с вами согласен
No results found.