Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
ЧеловекХ, російське ТБ? Ви серйозно? Я ж не пишу, що "Путін класний" чи "повертаймося до СРСР, там фашистів не було". Я лише намагаюся називати речі своїми іменами. "Національний фронт", "Альтернатива для Німеччини" чи "Йоббік" - всі де-факто є фашистами і дуже люблять Путіна та "Рускій мір". І українські право-радикали любили б, якби не були... ну, українськими. В їхній ідеології чимало від "путінського міра"теж. Повторюся: я просто намагаюся називати ці речі своїми іменами й не зважати на брехливі новини як російські, так і чії-небудь ще, в тому числі й українські.
Показати
Left_Winger, ват?!
распутайся в идеологиях) ультралевый аек значит за рузьке мир и ультраправые радикалы тоже?) короче путина любят все, кроме нас, так получается?
Дід Панас, йдеться про політичні погляди ультрас "Динамо", які є фашистськими, а також - про міфічний "матч смерті", в якому, як відомо, брали участь динамівці. І - хоч справжнього "матчу смерті" ніколи не було - греки звинувачують ультрас "Динамо" в тому, що останні не поважають історію "протистояння" київського клубу з нацистами, якого насправді не трапилося в окупованому Києві.
Показати
Left_Winger, Какая "фашистская" идеология, о чем вы? Русского ТВ переглядели?
Left_Winger, ну по-перше, не фашистські, а націоналістичні. Я гадаю розповідати чим відрізняються ці поняття не потрібно. А то ваш пост щось на кшталт совкової гребінки, де те, що не комунізм - фашиз
Автор: Left_Winger
4 січня 2018 11:28
Дещо про ідеологію динамівських ультрас
Цей блог буде коротким, але змістовним. Певно, багатьом відомо про звинувачення ультрас "Шахтаря" у використанні неонацистських символів, проте ця проблема стосується не тільки донецького клубу. У подібному можна звинуватити "ультру" "Динамо" також...