Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 9
Дід Панас, випередив менесвою))Прочитавши заголовок теж це обдумав
Показати
*мене (соррі)
Ванько, Карпати минулого сезону по схожій схемі пішли,що з тогоним ввийшло всі прекрасно знають,а на рахунок запропонувати кращі кандидатури,то це до селекції Динамо,їм за то гроші платять.І нене малі.
Показати
*того вийшло( перепрошую)
Kingpover, селекції-то гроші платять, тільки зовсім (а точніше взагалі) незрозуміло за що :-)
Коментарі по темі:
Мене дивує лиш одне,що про шахтар кожен день трансверні новини є. Як не підписують,то цікавляться.А за Динамо після трансферу Че Че нічого не чути.До чого я веду?А до того що селекційна служба шахти заробляє гроші,а наша таке враження отримує.Скоро перші збори , а про форварда і не чути.
Показати
*трансферні))
Helios, они в разных ''компаниях'' работают,они конкуренты,а не сотрудники... это его дело что говорить,а что нет.За свои слова он отвечать будет а нене условный пивоненко
Показати
* не условный
Якщо б Андрій був правшею,бути голу...
Показати
Kingpover, те саме хотів сказати, Пішло секунди дві на обробку, за цей час гравець встиг підстрахувати кіпера
Если введут ВАР,то шахте прийдется закрыть свои рты во время матча,иначе как пояснить их маты в адрес судьи.Прийдется елкину засунуть язык в одно место,если покажут маты игроков.Да и судьям прийдется пресекать эти разговоры,иначе их все уважать не будут от кротовни вплоть до Стали...
Показати
Kingpover, они тогда на кротоканалах не будут показывать повторов спорных моментов, или будут показывать с выгодного для них ракурса.
Yura, будет скамеечным чемпионом))
Показати
Kingpover, для медальки надо хоть несколько матчей отбегать)
Но в першу чергу з гравцями має працювати клуб
Показати
Kingpover, а вони й працюють ! Только в другом направлении ! )
Владимир, останнім часом він нарешті поводиться ,як мужик(в хорошому сенсі слова),а то раніше мовчав в сторону кротів.Можливо це через орендованих гравців,як тільки перестали брати,так відразу посміливішав. Так і має вемти себе гендир!!!
Показати
*вести
No results found.