Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 10
pva, Да действительно интересно. Так-как у Шахтера, хоть какая-то причина, потому что у них титульный спонсор PariMatch, и получается конфликт интересов. А у Мариуполя титульный спонсор Favorit, но они почему-то отказались, надевать футболки с логотипом от Favorit, действительно странно.
Показати
STIM29, у них нет денег на новую форму )
Kikotilla, Нет, а я думаю что все будет нормально. Если Премьер лига подаст в Лоззану, я думаю что суд скажет, что это ваши внутриукраинские дела, разбирайтесь сами, как это было с матчем Мариуполь Динамо.
Показати
STIM29, я был бы рад если бы так и было. Но чувствую, что будет хуже.
Мабуть, вмовляв, щоб Гео грав за збірну Грузії.
Показати
STIM29, хто? Міхуїл? Ги))
13 млн., і це ще до літнього оновлення, а весну і початок літа Циганков провів дуже продуктивно. Тому я думаю, після оновлення на сайті transfermarkt.de, його ціна буде мінімум 15-18 млн.
Показати
STIM29, оновлення було напередодні, навіть на сайті тут висіло, що Лунін подорожчав на 2,5 млн після оновлення
На трансфермаркеті, він значиться, як вільний агент, так що можна отримати, досить непоганого, досвідченого форварда, безкоштовно. Але на тому ж сайті, його основна позиція, це правий вінгер.
Показати
STIM29, Він мертвий, як нападник. За клубну кар'єру до 31 року десь 50 голів. Досвідчений форвард кажете?
Коментарі по темі:
Хто б, що не говорив, але цікавий факт, що Сідклей є найдорожчим лівим захисником чемпіонату Бразилії.
Показати
STIM29, даже так? Ну и отлично тогда.
Зря, конечно, он это сказал. Теперь арбитры будут более пристально следить за ним. Ему и так уже несколько раз давали желтую за симуляцию.
Показати
STIM29, мда, Бес явно не отличается сообразительностью...
Як Циганков міг віддавати передачу на Гонсалеса, якщо парагваєць вийшов на заміну саме замість Циганкова?
Показати
STIM29, а де написано що він саме на Дерліса віддав?
Я ніколи не любив конфліктів на політичній основі, тим більше в футболі і завжди намагався з повагою ставитися до команд суперників, ну але як після такого виявляти повагу до таких осіб. Ви живете тут, в столиці в найкращих умовах, а там батьки цих хлопчаків яким ви заборонили підтримати своїх же батьків, захищають ваш регіон. І ви ще говорите на Суркіса, що він виявив свою антиукраїнську позицію (пан Денисов говорив таке у своїй телепередачі), тоді коли не повіз команду в прифронтовий Маріуполь). Ну не захотіли ви одягати такі футболки(про вашу позицію вже всі давно знають), до чого тут інші. Втрачена остання капля поваги до цього клубу. До речі цікаво, що пан Павелко скаже про цю ситуацію, враховуючи, те що ініціатива вдягати такі футболки була саме від ФФУ.
Показати
STIM29, да уж, тут павелка поставлен раком ! Скорее всего он утрется и скажет, что это не обязательно, а по доброй воле команд. Тьфу, г!дота !!!
Leprik, У Миколенка основна позиція - центральний захисник, так що як показує цей матч, вони можуть одночасно знаходитися на полі. Але я думаю Дубінчака і не заявляли б на Юнацьку ЛЧ, і Миколенко грав би на позиції ЛЗ, але через серйозну травму основного центрального захисника Динамо Ю19 - Дениса Попова, Миколенко повернувся на свою рідну позицію, а на ЛЗ заявили Дубінчака.
Показати
STIM29, вы почти правы. Не знаю как раньше, но последние пару лет Миколенко в юношеских командах играл центрального защитника и с Поповым они были основная пара цз. Но, то ли раньше он играл слева, толи просто Хацкевич разглядел потенциал и решил Миколенко использовать слева (почему не основного левого защитника молодежной команды Дубинчака, остается загадкой, может из за возраста, Миколенко старше на пару лет вроде, может из за универсализм или по другой причине, но Хацкевич подтягивает к основе Миколенко).
STIM29, посмотрел в профайлах, Дубинчак оказывается старше, хм, всегда привык его считать малым)).
No results found.