Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 42
А тебе, соска сепарська, в Криму нічого не шокувало?
Показати
коллаборантська а не сепарська
Як не прикро, а Суркіс повів себе, висловлюючись па-ндаунєцкі, як "тєрпіла"!
Чомусь вся увага приділяється бійці на полі. Але то таке… Головним же є образа всього динамівського цигансько-сепарським шлюхтьоровським табором шляхом знущання над гімном клубу. Я просто не уявляю, що б було в світі в подібній ситуації з іншим клубом... В цьому світлі, особисто в мене до всього кротівського вічна відраза й гидливість! То не клуб, а позорний пілоточно-вагінальний табір! Як вболівальника Динамо і як українця, особисто мене буде ображати присутність в збірній всієї тієї сепарської гнилі!!!
Показати
Dynamo_evermore, с появлением Луческу в Украине появилось столько гадкого в Шахтере---все время им все мешают,какие-то заговоры против них--и главное--все виновны в их поражениях,в их невзгодах
От чому б цю гру не провести на "Лобановського" з трансляцією. І ще хтось сміє говорити про популяризацію футболу…
Показати
Dynamo_evermore, а ти далі за своє... лиш би обісрати!
Dynamo_evermore, Это вопрос к вонючим кротам. Их домашний матч и они решали где играть
Краще 11 "кравців", але наших, бо це наша збірна, аніж такі іуди як "сєлєзньові" та "девічі". Тож і виходить, що трьоп ніачьом - це подібні висловлювання людей, які на мають свого роду і народу!
Показати
Dynamo_evermore, а ты как определяешь где наш а где не наш? по каким категориям? у нас пол команды... в таком случае не наши
вон почти во всех сборных так...и ничего добиваются больших результатов!...
Dynamo_evermore, ерунда. Хорошего тренера и заиграет 80% тех, на кого сейчас стыдно смотреть.
Кузя повністю правий. Більш того - Мораес слабкий, перш за все Динамо. Якби він мав достатньо майстпрності, кроти фіг би його в Динамо пропустили. Виходить, що ми комплектуємось перебирками. Щодт Дєвачкі… Взагалі, щось говорити про сербських шлюх і путлерівських дуполизів не має бажання. Тим більше в світлі збірної країни.
Показати
Ну ты и дебил
Антон,Мови вчити у відповідному середовищі - великого інтелекту не потрібно.
А як примір - той же Валерій Васильович футбол розкладав на фізику й математику. Це маленький приклад в роботі тренера. А тренер - це і фізика, і математика, і геометрія, і психологія, і т.д...
Показати
Dynamo_evermore, при чем физика и матемматика к футболу?! И почему ты решил что Лобановскому они помогали, а не скажем мешали? Есть уйма топ тренеров, которые прочитав твой пассаж решили бы что они вовсе не тренеры значит, раз обходятся без матемматики и физики
FootLife, До чого тут совдепія! Решко все правильно говорить, бо є здоровий глузд, а є фанатичне навігластво! І тренери виходять не з хороших футболістів, а з інтелектуальних розумних людей. Шева геніальний футболіст. Не більше. Щодо рівня інтелекту і грамотності - то великі питання.
Показати
Dynamo_evermore, Ну, скажем так. Языки он без проблем выучил, когда играл в Италии, значит уровень грамотности должен быть высок, ибо трудно тупого чему-то обучить. Он как и Кличко, на не родном языке понимает и высказывается лучше чем на родном)
Ребров не досвідчений, на разі дуже слабкий тренер! Динамо з ним нічого хорошого не світить в Європі. А наш чемп і ребровські чемпіонства - це слабкість суперників, не більше! Як це не гірко ктнстатувати.
Показати
Ну да, почему Александрия с бюджетом в 10 раз меньше - может создать команду, Зоря - может, Мирон Маркевич -может. Тренироваться нужно на кошках, а не на Динамо.
Так алкашня давно вже не купує біля стадіону. Дуже дорого. Тягнуть дешевше пійло з всіляких АТБ та заливаються в деміївських розливайках пальонкою!
Показати
Dynamo_evermore, а что правдивый комент!
Dynamo_evermore, В каком месте Мегамаркет на Горького радикально дороже АТБ?.. А про тьму ларьков в том районе вообще молчу.
Якщо Ребров й надалі буде так тренувати, то не довго до антирекордів. Правда й так мали 0 глядачів в ЛЧ (!!!) із-за відморозків!
Показати
Dynamo_evermore, я тебя узнал мудила, сменил ник с Kozak на этот, но твоё ущербное мнение по прежнему никого не интересует ;)
No results found.