Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Ну як таку клоунесу з переляканими очима можна допускати до суддівства. І так чемпіонат відстій, а тут ще такі "самородки".
Показати
Ця клоунеса судила фінали жіночої Ліги Чемпіонів та Чемпіонату світу, вона арбітр ФІФА класу «еліт», щоб ти знав, і пенальті вона призначила правильно. А ти хто?
Ван Галь не тренер для МЮ, він профукав усі топ-клуби після Аякса - Барселону, Баварію, тепер МЮ. Йому вдається працювати з голандськими командами лише. Нема майбутнього в МЮ з ним.
Показати
Как профукал? с Баварией выиграл все, что возможно. С Барселоной брал два чемпионства
To jktu О, філософ кіслощєйний. Хто тут що погано сказав про лапотних? Для чого смрад розводити?
Показати
По его мнению, про парашку или хорошо, или ничего. Тогда просто выпьем. Не цокаясь...
Блохіну знову всі плани поламали. Він хотів через матч з Валенсією до чемпіонату готуватись, а тут перенесли і вся підготовка коту під хвіст. Нова відмазка.
Показати
+1927
От для чого випендрюватись і не показувати по каналу, який приймається у всій Україні? Димінський ще нічого не добивася, "... а форсу как у комиссарши"(с).
Показати
ZIK есть в кабеле Воли.
Вадим Нет, "не стрьомно", бо я таким себя не считаю, а это - главное!!! Вибач, ніяк не аргумент ))) Питання про адекватність цією фразой не знято, а навпаки)) Але проїхали
Показати
Можешь считать меня неадекватом - имеешь право - даже и спорить с тобой не буду и, знаешь ли, не хочу/не имею и малейшего желания...((
Вадим 19 ноября 2010 13:00 ответить Урааа!!! Шева переходит на тренерскую работу - становится помощником Липпи;) Вадим, я не такий толерантний, як Рома, тому скажу. А не задрало в кожній новині і навіть не по темі розводити смрад свій про Шевченка? Залиши людину в спокої - він не заслужив твого срача. Звичайно, ти ховаєшся за пристойними фразами про повагу, але потім виливаєш відро лайна. Тобі самому не стрьомно себе неадекватом виставляти?
Показати
Нет, "не стрьомно", бо я таковым себя не считаю, а это - главное!!! Ежели ты чего-то недопонимаешь - твои проблемы:((
От часи тоді були - отримав "золотий м'яч", а кращим футболістом Союзу у цей рік Заваров став - жесть!
Показати
Вот тогда быть болельщиком Динамо было в самый кайф!!! Сейчас я лично держусь на сентиментах. Но скоро и это пройдёт?
Геннадий ну скажи, чого ти такий тупий, причому тут бандерівщина? Те, що Дим лайно і так всім у Львові відомо, і, до речі, він з Кривого Рогу, народився у сім'ї шахтаря. А ти просто тупорилий гандон
Показати
+100 PIDTRYMUJU!! gnaty takyh zvidsy jak Genadiy,she i imja sobi pidibrav rosiysjko evrejske
2 Алекс: Можеш сміливо претендувати на його місце, ти пишеш грамотніше: "ето воше какоя то попа ... врачи не понятно кто, прес - аташев 3 словах делает 10 ошыбок ...и на какие результаты можно ждать от сборной ???" ти зробив 9 орфографічних помилок 23-х словах, я не говорю вже про пунктуаційні та стилістичні помилки.....))
Показати
:)))))))))
алкаш алкаша видит с далека...
Я и сам, конечно, не подарок, но ЭТО - явный перебор!))))))
Незнаю,я вижу Гливинского на поле с коровами...Как говорится:Бабу из деревни вытащить можно,но деревню из бабы,никогда!
No results found.