Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 44
Бити тебе ТРЕБА, Жека, бити сильно і бажано ногами в голову.Може виб"ють тирсу, бо мізків у тебе там давно немає!
Показати
Блохина тоже бить будете?
Похоже бить надо тебя, у тебя там точно мозгоа нету.
Сам ударься. Головой. Потом расскажешь, помогает или нет
Харків"янам удачі! Вболівальники ДК з Вінничини щиро переживають за клуб, що демонструє видовищний і яскравий футбол.Надіємся на турецький варіант.І для нашого коффа добре, врешті-решт. Бож нас....ти на нього лише дурням.Кофф -- це наше ВСЕ в Європі!
Показати
+100500
Дай Бог, лишать в єврокубках.Хрен з ними, "проянуковичами"., хай би українська команда в ЛЧ грала. БО ВОНА ГРАЄ, а наше улюблене Динамо імені Суркіса і Блохіна не грає, а катіє своїх вболівальників, і дивитися на грк ДК ГИДКО(так!!), а на гру Металіста приємно.Поспорите???
Показати
Так поспорю,про Динамо говорити стрьомно,бо гра на нулю,але все може помінятися! А вот металіст грає добре,це брехня і на що там дивитися-навіть з тим ж ПАОКом?
Якщо в тебе є претензії лише по орфографії, значить зі змістом ти повністю згоден.Дуже цьому радий!
Показати
В смысл "твого" реферата я даже не вникал, поскольку там его не может быть по определению.http://www.profootball.ua/plugins/qipsmiles/smiles/default/bk.gif
Теж закралась така думка :)
Батько Мармазова в радянські часи працював значним "спортивно-комуністичним" функціонером. Тобто фундамент для кар"єрного просування у нього був, скажімо так, від народження. Кілька років тому, коли при владі був Ющенко, а Ахметов переховувався в Швейцарії(це був приблизно період березень-травень 2005 року), Мармазов писав у "Футболі", приблизно таке:"Тяжкі зараз настали часи, темні..." Пройшло 8 років, а пам"ятаю досі. Далі! Після приходу до влади Яника, він порівняв Помаранчеву реврлюцію ледь не з нацистським шабашем. Про, що я довго сперечався з Франковим, мотивуючи тим, що чим би вона(революція) не закінчилась і чи мала відповідні наслідки через розчарування, порівнявши нас з фашистами, Мармазов облив брудом і мільони людей(в тому числі і багатьох дописувачів данного сайту)з недолюдками. До чого я написав цю історично-політичну преамбулу... Для того, щоб ви зрозуміли через політичний зріз, справжнє обличчя Мармазова. Людини, яка мало, що не вміє і не хоче розуміти і поважати іншу, відмінну від його,думку і позицію оппонентів, є ненависником . Так, саме ненависником. Для журналіста, терпимість і толерантність, вважаю, є необхідною і обов"язковою якістю, а вона в нього відсутня. Врешті-решт, не за суто журналістські заслуги, його Ахметов взяв на керівну посаду? А за "журналістські". Відчуйте різницю... А щодо його опусу в "Футболі". Руслан деградує, як писака? Схоже на те. З літературної точки зору написано слабо, інколи елементарно втрачаються ланки, що зв"язують частини тексту. І не забуваєм, що "Футбол" -- це в першу чергу не літературне, а спортивне видання. Так от. У Мармазова повністю(!) відсутній будь-який фактаж. Словоблуддя і нагромадження знаків -- ось враження після прочитання його"Листа...". І це враження не розвіюється і на другий день після прочитання.Дякую.
Показати
Тебе, неучу-лентяю, в следующий раз, когда приспичит заняться графоманством, обязательно следует поднять свою огромную тушу и обратиться к училке из 5-А класса, которая тебе, балбесу бездарному, хоть 2 чувала твоих грамматических ошибок поисправляет!http://www.profootball.ua/plugins/qipsmiles/smiles/default/ap.gif
А мені не наплювати на рейтингові очки. І тверезомислячому вболівальнику(УКРАЇНСЬКОМУ) на них не можна плювати апріорі!
Показати
т.е. пусть лучше будут очки в общей копилке и продолжается беспредел в ЧУ? Нет уж! лучше поставить всю эту шваль на место!!!!
Дуже-дуже погано. Це в першу чергу удар по Україні, як не крути.Чому ви радієте???? Метал наш суперник в чемпі., а якщо їм впаяють три роки -- команда розлетиться. Чемпіонат втратиь одного з чотирьох грандів і ослабне. я вже не каже про коффи і загальний імідж країни. Тут не радіти треба...
Показати
Радіем, що в Європі не звертають уваги чій друг господар клубу.Хоч якась управа є на цю падаль
Радіем, що в Європі не звертають уваги чій друг господар клубу.Хоч якась управа є на цю падаль
Чему? Торжеству справедливости!!! У нас в чемпионате настоящий беспредел! И очень хорошо, что за это наказывают! И плевать на рейтинговые очки! За свои поступки нужно нести ответственность!!!
Хам він, хам. І Ви це знаєте.
Показати
Интересно, кто у Вас идеал тренера?
А хіба людина в 60 років може змінити свій паскудний характер? Тим більше моментально.
Показати
Изменяли бы лучше свое воспитание, чем на ОВБ нападать. Кстати, в прошлом туре Гус судью толкал, никто не осуждает: Гус иностранец, значит - идеал.
Так , збірна на першому місці. А не тобі мені вказувати, де саме підтримувати українську команду в єврокубках.Металіст, Шахтар, Зоря, Говерла, Волинь -- усі вони в Європі для мене українські клуби.
Показати
Та вболивай за кого хочешь, конкретно к тебе вопросов быть не может. Но сайтом ты ошибся определенно.
No results found.