Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 8
Ви, Тата, як власне і переважна більшість відвідувачів сайту, вболівальниця ФК "Суркісова Богодєльня", а не Великого "Динамо" Киів... Нагадати, яких солодких пісень особисто Ви тому ж самому Сьоміну тут співали? Нє? А яких солодких Газзаєву, нагадати?
Показати
Оце так пред"ява!? 0_0 По-перше, я ніколи не була в захваті ні від Сьоміна, ні від Газаєва. Але ніколи не виступаю КАТЕГОРИЧНИМ критиком БУДЬ-КОГО з команди. Бо вважаю, що у кожного є щось хороше. Тому, І.Банько, будьте ласкаві, нагадайте яких таких "солодких пісень" я співала ЮПС та ВГГ? Мені навіть цікаво, якого демона ви вирішили на мене "наїхати"? Якщо це через - "Спасибо Вам и прощайте." - То просто я вважаю, що ЮПС не мав ЗЛОГО наміру навмисно розвалити Динамо, бо не вірю в АЖ ТАКУ людську гидоту. Тому й кажу: "Спасибо и прощай!" Таке в мене виховання. Ще цікаво: адже не я одна НЕ плюю Сьоміну в спину, то чому саме на мене "наїзд", бо я - жінка? І це для вас найлегше?
"без культурное поведение", кажеш? :-)))
Показати
хочешь об этом поговорить?
Власне Суркіс і не приховує, що він, аби Україна отримала Евро, мусив декілька разів відсмоктувати в Платіні. Відсмоктував досить інтенсивно, декілька разів - це, так би мовити, науковий факт... Але всі, хто тепер закидає Суркісу якусь меркантильність, хто стверджує, ннібито Суркіс прагнув проводити Евро та відсмоктував, бо сподівався підняти для себе якісь гроші, нахабно брешуть. Ні, Суркіс відсмоктував у Платіні лише з великої поваги до того, та переймаючись майбутнім України!
Показати
Болеем, да?)) Всплеск эротических фантазий на фоне Евро?))
Молода людина, ви із якого дерева злізли?
ты вообще нормальный? специалист по відсмоктуванням? следи за речью.
Спеціальне доповнення для дітей природи... Аби отримати для України Евро, Суркіс не в самого лише Платіні змушений був відсмоктувати. На вісімнадцяте квітня 2007-го року, на день, коли остаточне рішення щодо проведення Евро-2012 в Україні/Польщі зрештою було прийняте, у виконкомі УЕФА взагалі не залишилося жодної людини, котра б принаймні одноразово не скористалася із суркісових оральних послуг. Але знов таки, підкреслюю: аж настільки інтенсивно Суркіс відсмоктував лише із тим, аби привезти в Україну Евро - для себе ця чиста, свята людина жодної копійки не заробила! P.S. MarSel, Ви так хотіли мене про дерево запитати, що аж на сайті зареєструвалися?.. За "молоду людину", між іншим, щира дяка.
Пане Несенюк, міняйте стиль, бо ваші Б.Л. Яхонотов та І.Банько вас видають :) Ви не тільки старий рокер, а ще й старий збоченець :)
Не "вилєт", а сама вже присутність збірної РФ на Евро - то є великий артифакт. І серед шістнадцяти фіналістів Евро-2012, і взагалі, на будь-якому Евро... Місце РФ - в Азії, в групі із Узбекістоном, КНДР, Бахрейном... Хай в Ірані оті свої "марши" влаштовують.
Можна ще із "Реалом" мадридським об'єднатися. Або із "Миланом" миланським. Тобто, варіанти є...
Показати
))))))
Коментарі по темі:
Думаю, Андрей, у Шахова все буде гаразд і без нашої підтримки. Оскільки, "... разбирает Италию, Германию и т.д..." для Тирки - це вам не жарти. Така робота, Андрей, то є справжній прорив, то є значний кар'єрний успіх. Хоча, зрозуміло, все може статися. І якщо Шахов колись таки потрапить у скрутне матеріальне, особисто моя підтримка йому буде гарантована лише після того, як він для мене розбере щонайменше Китай. А потім знов збере.... Доречі, Ви, Анлрей, складаєте враження дуже розумної, приємної в спілкуванні людини. Тому мені б хотілося аби ви й надалі жоден мій тут коментар не залишали без уваги7
Показати
Я его всегда поддерживал, поддерживаю и буду поддерживать! Ясно?
Та невже? Шахов - на каналі "Футбол"? Уроджений киянин із справжнім динамівським серцем пішов працювати на Тирку, своєю а штетлдикер аналітикою займається тепер там, у ворожому таборі?... Неймовірно!!!
Показати
Не неси бред! Ясно? Шахов как болел, так и болеет за ДК! А для тех кто не в курсе, он не видет матчи Шахтера! А разбирает Италию, Германию и т.д... А ты бы лучше поддержал человека, нежели тут рассуждать!
Коментарі по темі:
Думаю, дозволяти  собі в своїх матеріалах певну, а часом навіть і гранично відверту, пристрасність то є беззаперечне право журналіста. Бути ж відверто пристрасним там, де йдеться про його рідний клуб,  це, як на мене, для журналіста і взагалі - почесний обов'язок, справа шляхетності. Об'єктивність у таких випадках, вдавану чи справжню,  можна розглядати лише як зраду, як підступну спробу журналіста перейти у табір ворога...  Як таку ж саме зраду слід розглядати і небажання або неспроможність автора  в матеріалах про рідну команду називати речі своїми іменами, писати хай бува жахливу, але правду. Автор має усвідомлювати, що гранична пристрасність в даному випадку передбачає граничну ж таки щирість, чесність. Тобто публічних розмов про рідну команду слід уникати, якщо хтось чи щось заважатиме тобі бути в тих розмовах стовідсотково щирим.  Тому футбольні журналісти, для яких ДК насправді рідна команда, ані про ДК, ані про український футбол не пишуть, для роботи їм решти футбольного світу вистачає. А ось у щирість тих футбольних журналістів,  кому іхня велика любов до ДК жодним чином не заважає ходити до Суркіса на Дні Народження, вірити незабаром перестануть навіть піонери з Динамоманіі.
Показати
Странные символы очень мешают нормально воспринимать Ваш текст
Автор: І.Банько
11 липня 2012 10:30
Выбритые места из переписки
  Грайливість посилання до книги божевільного класика в назві скоріш за все налаштовує читача на відповідно грайливе ставлення до написаного нижче. Не заперечую, десь може й розраховую на таке ставлення...