Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Це так як у політиці зараз - повільними, але рішучими кроками рухаємося в Європу! Тільки от Європа млять в іншому напрямку (((
Показати
И быстрыми шагами разрушаем страну....ооооооооооооооооооооо....как же это все надоело
Я і не згадував значимість Вальдеса для Іспанії, а його значимість для Барси. Якщо для Вас голкіпер, який в клубному футболі виграв все що міг ніхто і не приклад то нам немає про що розмовляти. В своїй думці я хотів донести, надіючись, що Ви homosapiens, зріст немає значення ( можливо Чех, Буффон, Шмейхел, Ван дер Сар не допускали помилок!? ), значення мають стрибок, різкість, реакція, а найголовніше вміння обирати позицію і спокій в рамці. От звівши ці всі навики до єдиного знаменника Макс може стати одним із кращих голкіперів.
Показати
кто сказал, что у него 1.83 рост? во всех источниках 1.88 или 89. такого же роста яшин был
Гомосапиэнс ты прочитай что я написал в первом коменте а потом бей по клавиатуре.
Читаючи твої слова зрозумів, що ти досить добре тямиш у футболі... але я тебе розчарую. Вибач! Але ти ні ... не тямиш!!! Зріст Касіліаса ( чемпіона Європи і Світу ) 1.82, а улюбленця каталонської публіким Вальдеса ( переможця ЛЧ ) 1.83. Перш ніж писати треба думати, а іноді краще жувати.
Показати
молодой человек Касильяс это исключение из правил, а Вальдес не является хоть сколько нибудь значимым игроком даже для сборной Испании. В следующий раз ешьте суп, чтобы не жевать.
Я от реально навіть не бачу 6 - ти команд від нас. Динамо, кроти, Дніпро, Металіст ( мінус вони частенько лазять язиками в опу татарину ) і хто ще??? Всі решта або ж не потягнуть у фінплані ( вони то і у нас не в силах потягатися, а там гроші газпрому і т.д. ), або являються фарм-клубами шлюхтюра.
Показати
Еще Ильичи и Заря - кроты без своих фармов в лигу СНГ не пойдут)))
З Реалом може виникнути одна проблема і її звати Роналду. Він головна прима галактикос, а Фалькао привик бути такою в Атлетіко. Може назріти конфлікт інтересів. Однак є шанси, що Роналду з Моуром після відходу від справ САФа переберуться в МЮ.
Показати
http://static4.fjcdn.com/thumbnails/comments/3135407+_fde42b2c48504ca41700f45ed834103c.gif
Мене от теж не вражають ігри Барси. Класно сьогодні сказав комент. матчу Атл Мад - Депор після того, як рах став 2-0 - Якщо б це була Барса то в наступні 65 хвилин можна було б розказувати анекдоти, адже на полі все ясно і зараз почнеться нудне катання мяча...
Показати
я думаю Барса уж побольше забивает, чем Атлетико. Хотя, каждому свое, кому-то нравится раскатывание мяча, кому-то быстрые фланги и навесы. Но считать нападающего скучным, который забивает в каждой игре, как минимум странно. Что же еще красит эту игру, как не голы?
Ну в такому випадку без образ )))
Показати
Згода.
ЗБУ яскравий приклад того, який Заваров тренер. І де ці люди, які тут на повний рот кричали, що він простий фізрук?! Поховалися в нори ))) Свою думку слід відстоювати до кінця шановні.
Показати
ЗБУ - это сборная, что ли? Тогда уже ЗбУ. И ты по этим играм судишь о Заварове как о тренере? Вопросов больше нет.
Якщо ти покажеш мені пост де я когось обсираю то готовий привселюдно вибачитись, а якщо ні то не пори всяку ...ню. Зараз ДК критикують всі - кроти, міфічні треті сили, супер-тренери, ті хто хоче баз вазеліну залізти татарину в ...опу, а тепер, ще і колишні динамівці. Можливо таким людям, як Заваров, слід підтримати хлопців в складний час!? А днювати і ночувати я можу де хочу і ти мені не будеш вказувати, що робити. Благо мій фінансовий стан дозволяє робити те, що я хочу і коли хочу.
Показати
Шановний пане Olek. По перше - хiба ми з вами на "ти". По друге - з чого ви взяли, що я маю на увазi саме вас. I нарештi ваше особисте життя та ваш фiнансовий стан мене не бентежить. А те, що ви робите такi висновки, виходячи з вашого фiнансового стану, то суто вашi проблеми. Дякую, що вiдписали.
Чергове бла-бла-бла! Замість того щоб кидати камені в город свого колишнього клубу краще б ділом поміг.
Показати
А в чем он не прав? Может он должен был восхвалять Семина? Или гениальную селекцию и менеджмент клуба? Или в чем его помощь должна заключаться, дать клубу денег, или пожертвовать часть мозга президенту Динамо или часть своей футбольной гениальности тем бездарям, из которых состоит 90% нынешнего Динамо? При всей нелюбви к его последним поступкам и человеческим качествам наверное он имеет право на свое мнение о ВКДК. После Заварова у нас с ним рядом и близко никто не стоял ))))
А вам не здаеться, що хтось iнший тут бла-бла займаеться.Заваров свого часу зробив для Динамо бiльше нiж всi, що днюють i ночують на сайтi та обсирають iнших для самоствердження.
Каким делом Заваров может помочь Динамо? Разве что отдать миллион, который он у Раби отсудил...
No results found.