Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 109
абсолютно не згоден. Нічим не кращий від того самого Мбокані, до того ж молодий і ще не сформований, легко може перегоріти. Рівнем такий самий як і наш Яремчук) навіть на відео нічого особливого не показав, голи всі були просто випадковими, то від штанги до нього попав, то захисник мяч подарував, то вдарив по воротам і мяч чудо образом від захисника зрекошетив у ворота)))так що одним словом дуже розрекламований і дуже ризикований хлопець
Показати
Яремчука в збірну не викликали!А цей у свої 18 зіграв 3 матчі і забив 2 голи...
скажу вам це, але чи радіти чи плкати, Мбокані пожиттєво відсторонений від збірної Конго))) за симуляцію травми
Показати
Хм...не знал.Но он может и вернутся.Многие уходили и отстраняли.А потом возвращали.Так что не известно как будет
Коментарі по темі:
Однозначним являэться той факт, що потрібно міняти тренера якнайшвидше! і бажана не з Динамівським серцем, а чудово стратега! Є декілька адекватних фактів які підтвержують це 1- Зимова перерва у Блохи була, навіть мікроздвигу не було видно, більше схоже на розвадить Сьомінське і не побудувати нічого! 2- ФК Москва і ФК Чорноморець показали що тренер з Блохи ніякий((( зате прийгов Григорчук з'явився абсолютно інший Чорноморець 3- Якщо дамо шанс і буде те саме, навіть Гвардіола не допоможе, і знову сезон в утиль. 4- відразу після 30 туру, шукати нового тренера, дати йому все літо у розпорядок і під нього купити декілька гравців
Показати
Юппа, Юппа)
вот откуда у "Динамо" столько нытиков-фанов??? Григорчук, говоришь?? 10 последних матчей Черноморца по убыванию: Метал. Донецк - Черноморец 2-0 Черноморец - Метал. Запороье 1-1 Таврия - Черноморец 1-3 Черноморец - Ильичевец 1-1 Металлист - Черноморец 3-1 Черноморец - Днепр 1-2 Заря - Черноморец 1-1 Черноморец - ДК 0-2 Шахтер - Черноморец 3-0 Карпаты - Черноморец 1-2 Мтогоо результат: +2 =3 -5 Разница мячей: 10-17. Набрано очков за 10 туров - 9. При такой же скорости набора очков Черноморец набрал бы 27 очков, и если бы не фора, созданная ранее - был бы конкретным таким борцом за выживание. Отличные результаты. Куда там Блохину до такого. Нойте больше товарищи!!!
Но с другой стороны согласитесь и вы, лучше смотреть футбол по телевизоре, нежели в интернете с жестокими лагами. Вот например в моей местности нет кабельного, а по спутнику ТРК не фурычит(((( так вот я за то, что если это зб. Украины то и показовать ее надо по всей Украине. Не имею ничего против ТРК, но пускай они пустят сигнал на всю територию страны, и спокойно показывают футбол!
Показати
gj[ду тыпохоекий от спутниковых дел, смотрю без проблем УКРАИНУ!!!
Ойойо які починаються розмови))) задумайся над словом бидло, а може це ти є бидлом??? чому відразу нападати на людину з "аскарблєніями"(виражаюсь твоєю мовою)? Тай недалеко втікли від бидла люди які незнають справжньой історії України, а вірять у "совковку" пропагандичну історію...(((( невіриш, що "совкова" історія вбивала дійсність? наведу приклад одного-двох тижнів, під проводом пана Табачника з книжок історії 5 класу викинуто поняття українська козацька держава, Грушевський, Винниченко та навіть Леся Українка з Шевченком... З Української літератури викинуто письменників шістедисятників, а введено незрозумілих авторів з дитячими творами((( Дежавю... це вже було пів століття назад... а тепер звертаюсь до інших - будемо далі терпіти це приниження??? хіби ми наскільки дурні щоб принижувати самих себе, якщо ми небудемо поважати самих себе, то і нас не будуть поважати!!!
Показати
Шановний,Вам не здається що Ви докорiнно змiнили змiст!!!!Почалось все через це-"Мы не принимаем поздравления с праздником фашистских армий,вони воювали не за свою землю, а за угро-фінські. у тій війні за свої землі воювали українські націоналісти-повстанці"!Ви якимось чином приплели сюди пана Табачника.Якщо я не знаю справжньої,то скажiть будь ласка-невже часи СРСР не частка iсторiї України???На сам кiнець,хотiв би звернути увагу на Ваш коментар "українською мовою"-попрацюйте над помилками!
нуу як тобі сказати...ти трішки дещо не розібрався у цій ситуації))) мова не йдеться про те що рішення було винесене три місяці назад, і хтось з менеджерів про це тільки дізнався і доповів Суркісу) Саме рішення було прийняте лише після нового року, адже трансферне вікно тільки відкрилось. Тому так і отрималось що "на днях повідомили"
Показати
дайте ссылку на это решение, пожалуйста.
От не нада йорзничати... кожний рык правила дозаявки змынюються! в минулому роцы здаэться можна було 1 гравця дозаявити))
Показати
Ну так за этим делом кто-то же должен следить.
то Сидорчук!!! пора вже знати своїх героїв)))
Показати
Сидорчука я знаю, я маю на увазі цього http://vk.com/dynamomania?z=photo-22146549_295863979%2Falbum-22146549_168512426.
Тепер думаємл по логіці... зараз у Динамо немає місць у заявці на чемпіонат. Значить треба продати(вигнати) так само як і купити... Рахуємо + Люлька, Алієв, Безус, Сєлін, і під питанням Грандквіст! в підсумку 4-5 - Нінковіч, під питанням Алмейда і Мілевський... підсумок 2-3 гравці... кого продамо ще?
Показати
Тайво, Бетао, Рафаэль... это тоже добавь. Итого - 5-6. Вписались? :)
Юсуф, Кравец.
Большая (90% - раздел "трансферы") вероятность ухода - Нинковича, Каддури, Бетао, Алмейда, Тайво, Милевский, Юссуф, Богуш, Коркишко, Кравец. Итого - 10.
Однозначно: Милевский, Кравец, Юссуф, Алмейда, Каддури, Богуш. По-хорошему: Михалик, Тайво, Силва (если приобретем им замены (Селин, Люлька, Гранквист не в счет)); Бетао (если вернем Петрова, подтянем кого-то из молодежки); Вукоевич (если будут хорошие предложения и Блохин предпочтет ему Богданова как 1-го резервного опорника). Если не расчехлятся, то под нож могут попасть и: Кранчар, Раффаэл, Рубен, Мехмеди.
Єресь...і ще раз єресь... от якраз позиційна гра Тайво краща ніж в будь-якого захисника в Динамо... мінуси його лише в тому, що він закостяніло одноногий і дещо тушується тобто чітко видно не зіграність.
Показати
Посмотри игру с Шахтой (2 гола с угла), Говерлой (Одонкор его просто уничтожил на фланге), ну и т.д. Его очень часто обыгрывают. Даже Силва лучше...
Автор: ПетлюрА
13 травня 2012 22:58
Віляреал вилітає в СЕГУНДУ!!!!
Народ пишу пост не для того, щоб розповісти масу інформація. Я хочу створити флудилку на одну тему, по суті тема в заголовку. Буквально хвилини назад Вільяреал отримав поразку від Атлетико, і вилетів в Сегунду...