Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 24
А ми то як цього хочемо,тількі таке поленьє ще і за таку суму нікому не потрібне.
Показати
ну думаю за 4 ляма можно напарить кому то))
Напи-напи-напи,ні щоб одного хорошого за 15 м,так вони штук 4 за більшу суму.
Показати
те кто действительно стоит 15 лямов в наш чемп не пойдут.. и так хватает предложений таким.... а за 15 лямов можем купить только того, кто реально стоит максимум 10 лямов...
Це він грає з ліва на позиції Ярмоленка,нам би захисника знайти.
Показати
Нам потрібні на фланги і захисники, і півзахисники. Самих лише Гусєва та Ярмоленка не вистачає - потрібна постійна конкуренція, потрібна ротація, потрібен резерв. Ну а в захисті на флангах - так, взагалі гайки. Хіба що Попов більш-менш, та й то не завжди.
Нінковіча на Мілевсько міняйте!
Показати
По 2+2 трансляция! Включи!
Потрібно брати і ще раз брати,нехай там Огнен (ну той що Вукоєвіч) допоможе його вмовити перейти в Динамо.
Показати
Ну да, типа как у кротов - Срна Эдика уговорил... У того то язык подвешен! Так-что давай Вуко, не будь хуже, пеленгуй земляка!!!
Ці вічні офсайди Ідейє вже набридли.
Показати
Офсайды ещё куда не шло, если бы он хоть один мяч за всю игру выцарапал у защитников.
А Корреа такие скорости уже не выдерживает. Долго возящий мяч МетаДон ещё можно выпускать, а Карпаты уже слишком быстры для него. Замена на Гармаша напрашивается.
Серж77,ну завжди казати що вони молодці це якось також не те,нехай слухають критику,ми ж не брешем правду пишем і говорим,звісно різко,але емоції важко втримати коли таке бачиш.
Показати
Ти меня не понял я имел виду не только надо критиковать а надо переходить нашому ультрасу к активним как єто делаеться в нормальних странах
Раніше його потрібно було використовувати,а зараз вже пізно,від нас нічого не залежить,в наступній грі звісно потрібно перемагати,це і обговорювати не потрібно тупо атака в 3 напи 4:0 і все.
Показати
А к чему, собственно, все эти конвульсии?
Рахунок 3:0,ну випусти Аді з Дуду,ну йо-ма-йо.Не розумію.
Показати
ще не 86 хвилина(((
Ну поїхав і поїхав,що такого.
Показати
Та ні нічого... Просто хтось пахає, щоб грати в основі чи хотя би просто грає, а цьому пану по-барабну на все:на футбол, на Динамо, на команду, на вболівальників! Я не говорю, що він мені подобається як гравець, але хоча б повагу треба мати!!!!!!
No results found.