Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 6
Вибачай не філолог і не журналіст. На заміну проти Закарпаття? тоді погоджуюсь но на проти Металіста і Шахтаря про єврокубки мовчу. Так той Шева що грав з МС і Бешикташем звісно потрібен, но Шева останніх 4 місяців однозначно ні. Міля і Данило грають тому, що не має альтернативи і то від початку сезону Мілевського важко назвати твердим гравцем основи. Я про посилення і писав але команда не гумова.
Показати
Треба зробити головну передумову описано "розпродажу": треба мати нових футболістів, які не лише замінять непотрібних, а й стануть твердими гравцями основи. Зараз з новачків таким є лише Ідейє. Всі інші - гравці, що грають в Динамо по декілька років. Так що поки не прийдуть "честолюбивые дублёры", нема нам на що сподыватися. Хоча чесно кажу, моя б воля - залишив би в команді СаШо, Гусєва, Ярмолу, Михалика, Юсуфа, Ідейє, Мілю, Шеву, Єрьому і Вуко. Всі інші - як казав класик, "в мешок и..."
Питання хто слідуючий? Бойко, Богуш, Кічак, Коваль? думаю через 1,5 року дізнаємось ;)
Показати
Вот по очереди и продавай,пока за исключением четвертого, он молодой еще.
З дніпром вони дуже допомогли?
Показати
с днепром был только "затасканый" в манчестере ярмола
Я чуть не плакав коли Анжі за 6.5 млн доларів купили Буссуфу(тричі ліпший гравець Бельгії)!!! А наші за більші гроші везуть Бертолбо, Андре, які навіть в себе вдома більше сезону на високому рівні не провели.
Показати
А с чего ты взял, что Андре и Берти купили за восемь лямов каждого? Потому что нам так сказали?
Поле полем, грали в однакових умовах!
Показати
Говоря о поле, никто не оправдывает Динамо. Просто утверждается факт, что поле в Днепре позорное.
Ну що тут скажеш, на один з трьох найважливіших матчів ЧУ, Палич випускає свого УЛЮБЛЕНЦЯ, який: 1) не проходив з командою збір 2) Не проходив зборів взагалі 3) за останні 4 місяця непровів навіть хвилини офіційного матчу Результат 1) 4 невдалі стандарти 2) одним ударом заробив корнер 3) непогано пробив кутовий 4) в трьох епізодах тупо втратив м'яч 5) безтолково крутився в районі центрального кругу ЗАПИТАННЯ: 1) Шевченко гірше пробив би штафні? 2) Гусєв гірше подав би з кутового 3) Гармаш гірше зіграв би?
Показати
Алиев игрок который может создать опасность у ворот, он опытен. Выбор Семин абсолютно адекватен.
По-любом виноват только Алиев :).
Автор: Fan from 94
26 серпня 2011 00:15
18 друзів Сьоміна або з яким баластом він не наважиться розтатись...
 Після останніх невдалих ігор гравцями Динамо навітЬ Джуніор видав гнівну тираду, суть якої полягала в невідповідності групи гравців рівню амбіцій клубу. Щоб запросити нових гравців вищої кваліфікації, необхідно звільнити місце в заявці необхідно проріди ряди теперішніх гравців...
Теги: #Динамо
Автор: Fan from 94
24 серпня 2011 17:00
Відповідь "любителя всіх гнати"
Стосовно негативних відгуків. Коли не має командної гри, та і самої команди не має, коли по полю повзаючи відбувають номер третьосортні ґастарбайтери, коли в клубі безлад, хаос, безвідповідальність а...