Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 7
какие фанаты-придурки,такие истеричные и игроки стали,психи. миля даже бодать судью начал. кошмар, с кем в эвропу идти?
Показати
Да с рогачами и пойдём))У нас всё-равно больше не с кем и не с чем)
КРОЛИКИ-это не только...но ещё алиев,милевский и ещё много разной дряни в команде.
Показати
Если тебе не нравятся кролики,то можешь болеть за обезьян именуемые как Шахтёр.
Пес, ты???))
да, дальше всё веселей
Показати
а якшо не виграєм? =))))
на каком канале можно посмотреть?
Показати
Чапаевка TV :)
отож ти i дострибався.легендарний клуб-всi поважали. а СКА РОСТОВ як i Шахтар дуже засуджували в СССР. ти не бачив третього кубкового матчу зi Спартаком. Там кубок вкрали,бо вiн назавжди, був би у Донецьку
Показати
Можливо, сперечатись не буду... Я тільки 1988 народився, а тоді вже шахтар кубки не виграв і срср буквально невдовзі розпалось :) Футбол захоплююсь з 1996, після ЧЄ, так що сам розумієш, виріс на поколінні пермог Динамо 97-99. Заради справедливості скажу: лише в одному сезоні хотілося, щоб шахтар виграв і порушив гегемонію Динамо - за сезон до того як вони Чемпіонат виграли :) Але після того, коли матчі стали ще принциповішими, вболіваю лише за Динамо. Але твою думку поважаю і обґрунтування теж справедливе :)
який ти Sokil? соколи не бздять,а мають конкретну думку
Показати
Я тебе не ображав, до речі! В нормальному тоні спілкувався, так що прошу і до інших повагу мати.. Маю конкретну думку: я невболіватиму за шахтар і, відверто, хотів би, щоб вони не були в ЛЧ, а заробляли бали для нас в ЛЄ, бо мені прикро, що ЛЕГЕНДАРНИЙ КЛУБ Динамо Київ, буду казати як воно є, прос**в у цьому сезоні, а клуб, якого нічого ніколи толком не показував в Чссср (пару раз тільки кубок взяли) тепер, типу, кращий за Динамо. Так, відверто, мене жаба давить! І найприкріше, що змін у нас не видно... Я не хочу, щоб у нас сталось те, що відбулось зі спартаком у росії, що всілякі Рубіни та Ростови, яких ніколи ніхто не знав, стали кращими. Не можна легенди просто так знищувати, а у нас, такими темпами все до цього іде... P.S. Я за шахтар невболівав і вболівати небуду! Я в минулому році аж підстрибував, коли Тімішоара обіграла їх.
IGOR? ты,если уже обосрался,не каркай другим. Шахтёр-Чемпион!!!
Показати
Удачи Вам в ЛЧ! :-(
No results found.