Автор: Валерий ua
Зареєстрований: 23.09.2008
Останній візит: 03.01.2024
28 червня 2018 11:32
3

Операція Динамо. Як Григорій і Ігор Суркіси заробили понад півмільярда на обленерго

Є дуже велика імовірність,що Динамо може спіткати доля Дніпро - Коломойський :(

На махінаціях з боргами обленерго, мажоритарієм яких є держава, брати Суркіси, власники клубу Динамо, заробили сотні мільйонів гривень – розслідування НАБУ

https://biz.nv.ua/ukr/publications/operatsija-dina...

Так-так, а ось і перша ластівка :(
ДФС розпочала перевірку податкової звітності ФК "Динамо"
Державна фіскальна служба України розпочала перевірку офіційної податкової звітності ФК "Динамо" (Київ), напередодні окремі ЗМІ оприлюднили зарплатні відомості гравців київського "Динамо". З’ясувалося, що офіційні зарплати гравців столичного клубу становлять близько 20 тис. грн на місяць.
Разом з тим, наприкінці липня футболіст "Динамо", парагваєць Дерліс Гонсалес в інтерв’ю бразильському виданню озвучив свою зарплату в українському клубі, назвавши суму у 110 тисяч доларів США на місяць.
http://www.unn.com.ua/uk/exclusive/1745773-dfs-rozpochala-perevirku-podatkovoyi-zvitnosti-fk-dinamo
Рокфеллеры и Морганы тоже не белые и пушистые, свои первые капиталы создавали на крови. Порошенко это понимает, что сегодня в Украине хватает всякого, поэтому будет определённая черта, что закрываем всё что было, но теперь живём по европейским правилам и т.д.
Мінусяків додається :) Можете ставити до схочу, але одна річ, як сучасне життя, яке демонструє боротьбу країн з брудними грошами та їх відмиванням. Україна теж до цього прийде. Сьогоднішні хазяї українських футбольних клубів, це олігархи. Назвіть хоча б одного, хто має прозорий бізнес. Ситуація Коломойського з Дніпром тому приклад, правда у цьому випадку він потрапив під заміс, тому що почав " плисти павутиння" під Порошенко. А якщо все станеться, як має статися, то взагалі для мене питання про фінансування клубів УПЛ.