Автор: naviyizdi
Зареєстрований: 19.10.2016
Останній візит: 08.09.2019
19 жовтня 2016 16:54

Відеоблог Frenchtrip. Євро-2016

В 2014 році я поставив собі за мету здійснити свою маленьку мрію і відвідати Євро-2016 у Франції. Плани були наполеонівські, проте не всі були виконані.

Підписуйтесь на канал: ТУТ

Але Євро я зі своїми друзями відвідав. Це було неймовірно! У тих друзів, хто залишився сумувати в Києві, я зібрав кілька девайсів (GoPro, аксесуари до камери, зовнішній диск на 1 терабайт та інші няшки) та вирішив засняти фільм про нашу незабутню мандрівку.

За підсумком я привіз додому 400 Гб відеоматеріалу! Я не знав, що з ним робити. :) Булобагато різних консультацій, сумнівів, пошуку реалізації, ідей та іншого. Але ще у Франції було вирішено - це буде серіал.

І ось. Через три місяці після нашого повернення з французької землі, ви маєте нагоду побачити, як ми це зробили: відвідали 3 матчі збірної України, на трьох різних стадіонах, відзначились в більш, ніж 15 містах, бігали по лавандовим полям, плавали в морі, їли устриці на пляжі, проїхали біля 3500 км на прокатному авто при цьому не були в Парижі :)

Дивіться першу серії "Висадка в Ліоні"

Відеоканал "На Виїзді" створено з метою популяризації та висвітлювання стилю життя, пов'язаного з футбольним вболіванням, культурою саппорту та подорожей за своєю рідною командою та Національною збірною України.

Тому підписуйтесь на канал, ставте лайки, залишайте ваші відгуки та пропозиції. Критикуйте, розносьте вщент або просто насолождуйтесь переглядом :) Чим більше буде відгуків, тим частіше виходитимуть нові серії Frenchtrip-у та інший тематичний контент.

На каналі вже викладено три серії. Приємного перегляду!