Автор: Troy
Зареєстрований: 26.11.2012
Останній візит: 26.01.2015
12 листопада 2013 14:11
6

Тренер для Динамо: "лучшие з худших" (Пілот)

Доброго дня!

Останнім часом все частіше постає питання тренера для Динамо, і вболівальники (зокрема тутошні) часто-густо пропонують свої варіанти. Ось і я вирішив запропонувати декілька тренерів, але мої варіанти будуть дещо дивні ібо пропонувати я буду не іменитих спецеалістів з сильних чемпіонатів, а навпаки - маловідомих тренерів з "другосортних" чемпів. Ну що ж, почнемо!

Сьогоднішній тренер - Роджер Шмідт.

Національність - Німеччина

Вік - 46

Нинішня команда  - Ред Булл Зальцбург (Австрія)

Контракт діє до: 30.06.2014

Почав карьєру тренера в клубі "Delbrücker SC", яка виступала, здається, в 4й німецькій лігі, тренерував команду з 2005 по 2007 рік. В перший рік його роботи  він зайняв 12 місце, а в сезоні 2006-2007 - 9 місце. Потім, з 2007 по 2009 році очолював клуб "SC Preußen Münster" (3 ліга) і в перший же рік роботи вивів його з 1 першого місця в 2 Бундеслігу (до його приходу команда була на 6 місці). В сезоні 2008-2009 його команда зайняла 4 місце, 2009-2010 - шосте. Після цього рік сидів без роботи, аж поки його не запросили в клуб "SC Paderborn 07" з яким у сезоні 11-12 він здобув 5 місце(до нього займала 12), хоча мав всі шанси вивести його в Бундеслігу.

В цьому ж році отримав пропозицію віл «Ред Булл» (на той момент діючого чемпіона Австії). В сезоні 2012-2013  команда зайняла 2 місце в чемпіонаті Австрії, напевно, далася взнаки недосвідченість. Хоча сказати, що команда стала гірше грати неможна, навпаки вона підвищила показник набору очок за матч (до його приходу - 1.89 очок за матч після - 2,14.), та на 1/3 збільшила показник забитих м'ячів (до 60 після 90), щоправда кількість пропущених теж дещо зросла але несуттєво. Зараз Руд Булл іде на першому місці в австрійській бундеслізі випереджаючи Рапід на 10 пунктів, з різницею мячів - 46:13.  В групі ЛЄ займає 1 місце маючи в активі 4 премоги з різницею м'ячів 11:3.

Наостанок невеликий огляд гри Ред Булл - Аустрія

Лично мне интересно будет читать подобные материалы тогда, когда это будет актуальным. Пока же искать другого тренера равносильно поискам нового спонсора, нового президента... Хотя тренер Шмидт, как персона, довольно интересный тренер. Просто подобные посты не актуальны пока. Вот снимут ОВБ, тогда можно и поговорить. А пока - все не серьезно. Еще не факт, что в ближайшие годы новый тренер будет нужен. Может будет нужен и зимой, может будет нужен только через 10 лет. Ложка хороша к обеду. Лучше игроков поискать на те позиции, которые клубу надо усиливать.
Сховати
"Лучше игроков поискать на те позиции, которые клубу надо усиливать." Ваша логика немного противоречит себе в этом моменте, если следовать ней до конца то, игроки тоже не нужны, вот когда не будет хватать 11 игроков тогда и нужно новых поискать.
Сховати
Я себе не противоречу. Любая команда нуждается в свежей крови. И никто не говорит о 5-6 новых игроках. Но, минимум одна покупка нужна каждое межсезонье. Так поступает любой коллектив. Это не влияет сильно на игру. Так как вписать одного игрока легче, чем 6. И точечное усиление одной игровой позиции явно необходимо сегодняшнему Динамо. Это видно всем.
першоступеневою метою цього блогу є не пошук тренера, а показ того, що якісний фахівець не обов'язково має мати гучне ім'я, чи працювати в топовому чемпі... це така-собі підказка пану Суркісу (сподіваюсь в структурі клуба є люди які моніторять фансайти), що не обовязково гнатися за гучним іменем
Сховати
Качество - штука сложная. Особенно в тренерском цеху. Тренер может с одной командой выиграть все и провалится в другой. Таких примеров очень много. Примеров Липпи, который везде добивается результата, единицы. И Липпи - дорогой бренд, это тренер с мировым именем. Шмидт - тренер, которому еще надо доказывать свою состоятельность вне чемпионата Австрии. Я имею ввиду одно, что блоги о новом тренере - провокация. Это выдача желаемого за действительное. Искать тренера при живом действующем - право каждого, конечно. Я это не приветствую. Рано еще искать, да и не нужно. Это мое мнение. Плюсов и минусов я не ставлю. Работа имеет право на жизнь. Но, здесь же явный подтекст. Если просто описать интересного тренера - хорошая работа. А подтекст то явный. Так что работа не актуальна.
p.s будь ласка пишіть свої відгуки, побажання і критику в коментарях. також незабувайте ставити оцінки "+" або "-" це потрібно, щоб я знав чи цікава вам ця ідея і чи продовжувати мені писати блоги на данну тему