Автор: Troy
Зареєстрований: 26.11.2012
Останній візит: 26.01.2015
12 жовтня 2013 16:40
20

Сповідь крота

Перед прочитанням даного поста рекомендується ознайомитися з коментарями, блогами користувача "Димон" - www.dynamomania.com/users/30683-babay12-th.

Я, Трой Батькович, зізнаюся в тому, що я крот. Я каюсь у тролінгу, кротовстві, критиканстві, лицемірстві і у всіх смертних гріхах проти ФК Динамо Київ, але перед тим як Ви закидаєте мене тухлими помідорами дозвольте розповісти, як я докотився до такого життя.

Все розпочалось 20 листопада 2012 року. Я сидів в себе дома і займався звичайною для себе справою - викладенням антидинамівських коментарів на сайті "Террикон", під ніком "nenavijudinamoshahtarrulit175av" аж тут до мене в будинок увійшло двоє чоловіків в чорних костюмах і з шахтарівськими шарфами на шиях. Вони мовчазливо взяли мене під руки і повели до машини. В машині мене зустрів сам Ренат Леонідович АХ..... .

- Мы давно следим за тобой, я думаю что ты идеально подойдёш на эту должность -  сказав Ренат Леонідович.

- На какую должность, что вообще происходит?! - здивовано відповів я.

- Сейчас все увидиш.

Раптом машина зрушила з місця і поїхала в сторону Донбас-Арени. Всю дорогу я цілував ноги Ренату Леонідовичу і пускав слюні на крісло машини зроблене з футболок гравців Шахтаря. Коли ми підїхали до паркінга стадіону з асвальта раптом з'явилося щось схоже на ліфт. Ми з Ренатом Леонідовичом  зайшли в нього, двері зачинилися і ми почали спускатися вниз.

- Смотри это минус первый етаж - здесь мы проводим встречи з  судьями перед игрой (імен він не назвав). Вот минус второй этаж здесь мы вырощуем генно-модифицырованых игроков. Вот минус третий этаж - тут роспалагаеться сайт Террикон и другие нашые издания и сайты. А вот и минус четвёртый етаж здесь будеш работать ты!

- Но кем?! я ведь не обладаю нужным образованием чтобы работать в структуре клуба!

- Не волнуйся сейчас Палкин тебе все роскажет.

Тут до мене підійшов Сергій Палкін і почав розповідати мені, що я маю робити.

- Твоя робота проста, ты будеш время от времени заходить на продинамовские сайты и сеять там критиканство и розбрат среди тамошних юзеров под видом динамовского болельщика. Но не банальными коментами типа Блохин - физрук, а более професионально. Взамен ты будеш получать 500тис. евро в год.

Після цих слів в кімнату зайшов чоловік, в чорному костюмі,  темних окулярах і з дуже розумним обличчям - голова цього відділу

- Я научу тебя  всему - сказав чоловік в темних окулярах. Первое что ты должен запомнить ето никогда не хвали Шахтёр и всё что с ним связано, наобород критикуй шахтёр по поводу и без, но не перегинай палку, помни АХ..... следит за тобой, второе когда только начнеш вилажывать коментарии на сайт, всеяко поддержуй Динамо чтобы влиться в доверие месных пользоватилей,  третье когда наступит "время Ч"  в своих коментария ты должен быть убедительный, расчётлевый, использовать статистику и аргументы дабы убить в киевском болельщику любые сомнения в твоей правоте. И самое главное желательно писать на украинском языке чтобы не вызывать подозрений. 

Недовгодумаючи я приняв пропозицію і підписав кровю пожиттєвий контракт з ФК Шахтар. Після цього я пройшов 6-денний курс підготовки. Познайомився з іншими "агентами" цієї контори задля координації наших спільних дій. І 26 листопада 2012 року я приступив до виконання своїх обов'язків. Ось і все, що я хотів вам розповісти. Після викладення цього блогу я з'їм капсулу з цианідом для уникнення відповідальності перед паном АХ....... .

 

таке питаннЯ - хтось зрозумiв образ чоловiка в темних окулярах? просто цiкаво.
Сховати
ахах. ахах. ахах. по аватарі випалювати ? :)
Сховати
нікого не нагадує??))
даю підказку - це дуже відома особистість на цьому сайті
Сховати
хлопче все було зрозуміло зразу, просто не палю фішку :) але я невпевнений що він крот, те що живе футболом то так.
Сховати
я й не кажу, шо вiн крот. це теж певна сатира
я готов за 500€ в месяц троллить Динамо, Палгин сцуко, возьми меня на работу в троллинг отдел )))
Сховати
Зачем платить тебе, когда ты и бесплатно готов )
Сховати
Пацан просто осознал, что он - лох. Работал все это время за бесплатно.
Рассекретился... зря тебе Ринат Леонидович тайны доверил
Ставлю плюс, просто здорово!Нет, правда здорово! Независимо от того крот ты или нет но тебя зацепило и это радует- безразличных здесь нет ни к футболу ни к Динамо!
Эка тебя, брат, торкнуло... Вроде блог был, не галлюциноген какой... Или пострашнее любого галлюциногена будет?:)))
Сховати
сьогодні вікна в домі фарбував, видно погано провітрив)))☺
Сховати
Ты это брось, краски нынче ядовитые такие, надо респиратором хотя бы пользоваться.:)
И блоги такие не читай - это ЛСД, экстази, кокс плюс герыч в одном флаконе.:)
Сховати
просто вчора я трохи сцепився с цим Дімоном, зачепило, що він мене в кроти записав от і вирішив ось таку сатиричну відповідь йому написати
Сховати
Да наблюдал развитие боевых действий.:) Уверяю тебя, комбинация "левый сбоку - правый прямой" гораздо эффективней.:) А просто не обращать внимания - самый эффективный способ, тем более, этот товарищ писал свое произведение-нетленку явно под воздействием одного из вышеуказанных препаратов, в крайнем случае, травки.:)
Сховати
ну неможу я незвертати уваги на таких... от незнаю, якось само-собою виходить. просто не переварюю таких людей
Сховати
Значит так. Садишься на диван в позу Лотоса, закрываешь глаза, делаешь глубокий вдох...:))) Шучу. Уверяю тебя, брось их и мир сразу станет прекрасней. Хотя сам такой бываю, вот не могу пройти мимо герра Ольшанецкого, хоть застрелите!:)
Молодец, поддерживаю. Реально странный персонаж: либо его цель создавать идиотский образ динамовского фана либо просто неадекват.