Автор: Профессор
Зареєстрований: 11.01.2013
Останній візит: 04.08.2013
27 липня 2013 18:28
1

Драго

Вчора Динамо Київ здійснив ще один трансфер, який, на мою думку, є найважливішим за все трансферне вікно. Якщо підсилення в півзахисті та нападі цього міжсезоння Суркіс міг ще проігнорувати, а півзахист справді у нас сильний і без новачків, то з обороною терміново потрібно було щось робити.

Підписали центрального захисника Драговіча, якого я, якщо чесно, в ділі не бачив, але судячи по його пресі, гравець дуже хороший. Вже так і хочеться побачити його в парі з Хачеріді.

Ще дуже радує те, що Динамо вже не звертає уваги на бразильський ринок і очистилось від цієї колонії, що була у 2000-х роках. Беруть справді толкових футболістів, хоч і переплачують відсотків 20 напевно, але воно того варте.

Також потрібно оцінити старання Суркіса. Як би його не гнобили останнім часом, людина все таки вкладає в клуб немалі гроші. 

На рахунок тренера! Якщо Блохін не зуміє скористатись цим складом і довірою, яка в нього зараз є, то на ньому, як тренеру, можна ставити хрест. З цією командою треба без зайвих вагань брати УПЛ і грати в останніх раундах Ліги Європи - це справа також прибуткова.

Ще одна радісна звістка. За вартістю команди на transfermarkt.de ми нарешті перегнали Шахтар. Краще б, звісно, у турнірні таблиці, але це також непогано. Команда справді зібралася дуже сильна. Питання тільки як покаже себе Блохін…  

Может быть, если бы Суркис не получил такой сумасшедший вал критики в последнее время, всего этого не было