Автор: A_numis
Зареєстрований: 05.08.2012
Останній візит: 18.02.2013
29 вересня 2012 21:50
4

А у нас нетак і страшно як у інших....

Доброго вечора всім! В даному блозі хотів би розказати про кризу у інших європейських клубів, рейтингом набагато більшим ніж у нас.

МІЛАН

Продаж лідерів як і передбачалося не веде до успіх. Ось закінчився вже 6 тур італійського чемпіонату і знову "Мілан" втрачає очки - в матчі з "Пармою" ведучи в матчі 1-0, зіграли в нічию 1-1.  Зіграно міланцями вже 7 офматчів з них 1 в ЛЧ (0-0 з Андерлехтом) і 6 в чемпіонаті -  0-1 Сампдорія, 3-1 Болонья, 0-1 Аталанта, 1-2 Удінезе, 2-0 Кальярі, і 1-1 Самдорія. І того три програних матча( всі в чемпіонаті) , 2 виграши (також в чемпіонаті) і 2 нічиї ( 1 в чемп. і 1 в ЛЧ)- 9 місце і це ще не грали їні конкуренти.  Чи ви вважаєте, що рівень "Мілану" дороівнює рівню "Андерлехта" і "Парми" ?

ЛІВЕРПУЛЬ

Англійці конкретно здали. 14 місце після 6 турів в АПЛ але при не легкому графіку: ВБА, МанСіті, Арсенал, Сандерленд, МанЮнайтед, Норвіч. Звичайно програти Арсеналу, МС і МЮ не соромно, але проти ВБА, Сандерленда і Норвіча потрібно було брати всі очки. і замість мінімальних 9 , мерсесайці мають 5 (причому 1 очко в МС вони забрали).  Звичайно здається , що зараз наберуть, але програші лідерам ( як ДК Шахтарю) не дають шансів Ліверпулю війти хоча б в топ5 АПЛ.  Суперово-не стабільна гра проти Янг Бойз (3-5) пітвердження кризи Ліверпуля. Чи ви вважаєте , що рівень великого колись клубу це валідол в ЛЄ з швейцарським клубом?

РЕАЛ МАДРІД

Думаю, хто слідкує за Ла-лігою ніхто не здивувався побачити тут "бланкос". Клуб з Мадриду потрарив у міні-кризу з якої , я впевнений, скоро вибереться. 8 місце - 5турів: 2 виграші, нічия і 2 програші. В ЛЧ - група "смерті" , де кожна команда дасьть бій.  Звичайно вибереться з кризи, але відрив від "Барси" 8 очок в чемпіонаті - солідна фора.

 

Також в кризі такі команди як Металіст, Удінезе, Арсенал Л, АЗ, Борусія М, Рома, Зеніт і Динамо М.

А що ДК? В ДК попереду важливі матчі - Динамо 3 - Дніпро - Металіст - Порту. Після яких можна вже знати про рівень Блохінового "Динамо".  Програш "Шахтарю" який реально сильніший на даний момент, і ПСЖ явному фавориту як і групи так і ЛЧ взагалі.

І тому треба вірити в наш клуб і підтримувати його при будь-яких ситуація як і при тріумфах так і при поразках. Все буде добре!

как по мне - у Реала все норм..
Сховати
Та "ВАЩЄЄЄ ЗА*БЦА"
Сховати
уже можно добавить Зенит
Мілан - фінансова криза Берлусконі поширилася і на клуб. Зважаючи на різке зниження бюджету й продаж кращих гравців результат очікуваний. Ліверпуль влітку змінив тренера тому висновки можна буде робити хіба взимку. Блохінового ДК ще немає і воно не з"явиться за 2 тижні. Для атлетичного футболу необхідна інша фіз. підготовка гравців і набрати її можна буде тільки після міжсезоння, а доти нова тактика не зможе себе повністю розкрити. Поки що ж можна розраховувати лише на вміння мотивувати гравців Олегом Володимировичем.