Автор: Vert Efner
Зареєстрований: 18.09.2010
Останній візит: 07.03.2013
3 вересня 2012 14:31
1

Шахтар. Динамо. Гравці. Голи.

Опісля матчу з Борусією часто звучали голоси, про то, що "Так, гра паршива, але в ЛЧ вповзли, а 2 вересня буде видно, хто чого вартий..."
Ну ось воно 2 вересня пройшло, І ШО? І ДЕ?
Зіграли, влетіли, без варіантів.
Коротко про суддівство: порівняно з попередніми матчами ДК - ШД - прекрасна робота Абдули і виправдовуватись якимсь його похибками - ознака тупості.
А тепер по заголовку:
Шахтар - ух! як же вони почали перших 15 хв!!! Так ще і з групи в ЛЧ можуть вийти (хоча і не вірю...) Досить і досить пристойно - да, зовсім без такої глобальної переваги, як в решті матчів, але впевнено.
Об"єктивно - реальне співвідношення сил - рахунок 2:1 на користь донетчан, третій гол - везіння Адріано. Так, щастить сильнішим, але впевнений, що в тій же ЛЧ в аналогічній ситуації Луїс в 9 випадках з 10 шукатиме можливість дати пас, а не битиме, а тут - команда біжить, Динамо стоїть... чом не вдарити? Закрив очі - бахнув і на тобі Коваль, виймай гол туру.... А от голи Кучера - наслідок дірок в обороні ДК, які так гарно футболісти ШД знайшли, впевнений, що якби не Кучер, то умовний Ферна підставив би там свою кочергу... але голи, саме такі усе одно були б...
А от гол Ярмоленко - абсолютно логічний... Все, що ДК зараз може протиставити Шахтареві - це якраз індивідуальні дії окремих футболістів, бо командно як ми бачили - слабше. Причина - в тренері, бо за команду відповідає саме він. Сьомін може не вчити того ж Ярмолу новим фінтам, але взаємодіяти з командою - повинен навчити - це власне кажучи його основне завдання, а не добувати результат. Результат робить в основному команда на полі (яскравий приклад - Челсі між Боашем і Ді Матео).
Сьомін - це те, що тягне команду вниз зараз, пам"ятаю того ж Тайво у матчах ЛЧ за Олімпік - як він розбігався від центральної лінії для удару!!! - враження, наче потяг по рейках і він же може і зараз так грати, у нього проскакують і діагоналі точні і удар є і пас... але він лажає, а виправити помилки підключеннями в атаку не може.... Скільки лажає Срна при захисті? не багато, а причина не тому, що він супер-мега, а в тому, що навіть з Барсою він регулярно в атаку ходить - нема часу лажати на своїй половині поля... А якби його Лучексу "замкнув" на захисті, як Сьомін Тайво і Данило - то і Даріо лажав би регулярно...
Так, нехай Тайво, Сілва, Нінкович, Алмейда - непотрібний баласт, лажовики і теде... Так чому ж Сьомін не використовує найкращі якості Мігеля? Ярмоли? Гусєва? Брауна? Гармаша? адже в команді є гравці, які можуть робити погоду на полі, тримати м"яч, грати у футбол врешті-решт.... а Сьомін замикає їх на своїй половині поля, щоб вони "давали результат", НАФІГА? У електрочайнику можна зварити пельмені, а сокирою - заточити олівець, але ВОНИ ДЛЯ ТОГО НЕ ПРИЗНАЧЕНІ!!!
Так сталося, що одразу після матчу з Шахтою натрапив на інтерв"ю Гусєва, Гармаша і сьоміна після матчу з Боруссією - гравці каються, що гра паршива, настрій від неї ніякий, і таких відскоків в майбутньому буде все менше... а Сьомін: "Вам нравиЦЦа ігра? а мне результат, а он есть, давайте поздравим друг друга".... ага, і ще забув додати - "і пойдьом накатим".... ппц... Але тоді все має бути чітко - на сезон цілі президентом заявлені: чемпіонство і вихід з групи, якщо їх не буде, то Сьомін має підти у відставку - по його ж логіці... тільки жаль, що ще цілий сезон терпіти і чекати... і немає ніяких гарантій...
2 вересня показало, що у нас є хорші окремі гравц, а команди немає - бо немає трененра, отака нас чекає ЛЧ, мрію про те, щоб врешті решт сама команда плюнула на Сьоміна (споїла його перед грою) і почала грати, так як може (доведено Челсі ((((: )
А Шахтар... ну привітаємо його звісно з перемогою, побажаємо успіхів у ЛЧ (коефіцієнти нам потрібні) і порадимо не зазнаватись. Це для ДК 2 вересня було лакмусовим папірцем, а для Шахти - зовсім ні. Не так вже й легко було Шахті з мертвим Динамо, а в ЛЧ їх чекає справжній "показник сили" - от ТАМ буде видно, наскільки Шахтар крутий (АПОЕЛ не забутий), бо нажаль ДК йому зараз не рівня...
Поздравлять ШД с победой над нами - это не правильно..