Автор: sergei_u1963
Зареєстрований: 26.05.2011
Останній візит: 27.12.2013
врач-хирург
3 вересня 2012 13:51
11

Програна тільки битва.

  На жаль,черговий матч в Донецьку наша команда програла.Ще більш неприємно те,що програла по грі своєму непримиримому супернику і питання про переможця було знято задовго до фінального свистка.Хотя,якби на місці Тайво був нормальний захисник,може було б все по іншому.Але це все тільки припущення.
Рахунок на табло і він підбив рису під питанням,хто на даний час сильніший.

  Пропоную глянути на ситуацію без емоцій.Програш на "ДА" не став несподіванкою,так як на даний час Шахтар і по грі і по складу виглядає привабливіш.Він грав у себе дома, при несамовитій підтримці трибун,набагато свіжіший за киян як фізично,так і психологічно і довів свою перевагу в цьому матчі.Але я не став би робити з цієї поразка кардинальні висновки.Гра команди,за виключенням перших 20хв.,вважаю,була нормальною і якби не дві помилки Тайво могла закінчитись з іншим результатом.Повірте,мені також не до вподоби тренерська діяльність Сьоміна,але він на даному єтапі зробив головне-вивів команду до ЛЧ.Знімати його за це,погодтеся, не логічно.Програш Шахтареві-ЦЕ ТІЛЬКИ ПРОГРАНА БИТВА,але НЕ ВІЙНА. Не може команда вигравати всі матчі.Незабаром гірники почнуть грати в ЛЧ і побачимо,чи будуть вони такими ж свіжими при двох матчах в неділю,з набагато сильнішими суперниками,ніж в ЧУКРі. А питання про роботу і перебування на посаді Сьоміна треба ставити,на мою думку,після групового етапу ЛЧ і ніяк не раніше.Звичайно.якщо команда не повалиться раніше.Але в це не хочу вірити.В ЧУ все попереду.Відігравались,або програвались відстані і більші ніж шість очків.

Сёмина нужно уволить даже не за игру...точнее, не только за игру. Достаточно этой фразыиз его послематчевого интервью: "Чемпионат еще достаточно долгий, и в матчах с "Шахтером" в большей степени всегда происходит потеря очков."(с)
Сховати
Трудно понять чем они на тренировках занимаются...
О, появился... После того, как наконец-то до тебя дойдет, что Сему надо было менять давно, будет уже поздно...
Вот есть ведь люди! Про которых в народе говорят - Им хоть ссы в глаза, все божья роса. Что еще нужно, чтобы понять, что тренера надо менять - установить очередной антирекорд в ЛЧ? Или ЧУ закончить ниже второго места???
Сховати
Вы же знаете,что наш ИМС совсем не радикальных взглядов,а скорее консервативных...У него почти все тренеры пересиживают на своих постах.Теряем драгоценное время,наши враги над нами смеются...В Спартаке точно такие проблемы,но они умеют быстро расставаться с тренерами не оправдавшими себя,ставят и.о. В.Карпина и находят нового тренера.Я не в восторге от Лесика,но он уж точно не хуже Палыча.Да и к тому же Палыч уже всех забодал...
Ага, війна, партизанська (((: і Сьомін - вождь загону, в кожномі інтерв"ю заганяє ((((: Яка там війна, з ким воювати? з Волинню(без образ)? до рівня Шахти нам огого...
Сховати
Не треба так самопринижуватись.
Щоб мати шанси врятувати сезон, тренера треба міняти негайно. Міха має відношення до закупівлі нових гравців, він досить давно у клубі і у курсі клубних справ- отже він, сподіваюся, не буде вимагати посилення і досягне результату наявним матеріалом. А матеріал досить непоганий. Треба лишень вміти нам розпорядитися. Сьомін вже показав що він цього не може- ми перемагали досі не завдяки тренеру, а лише завдяки індивідуальній майстерності гравців і фарту. А фарт рано чи пізно скінчується...
Сховати
Льоха вже був.Результат такий самий.
Сховати
Ну не так все і погано було. Оба роки були непогані шанси на вихід з груп (доречі, дуже сильних- Юве, Інтер, Арсенал, Ньюкасл, Фейеноорд) не було поразок з великим рахунком, ставали чемпіонами країни, вигравали у кротів. Зрозуміло, шо закордонний тренер з новими ідеями був би краще (можливо). Але хто з поважних спеціалістів зараз возьме команду без можливості підсилення? Тому Міха зараз- єдина наша надія.
Я думаю, що Ігор скоро знайде нового тренера,тому-що Сьомін ніколи не виправдає останніх вкладень...просто ми хочемо,щоб усе пройшло якомога швидше.Я в цьому впевнений,жодна команда не може добиватися гарних результатів,граючи в не правильний футбол...Треба трошки зачекати..