Автор: Брюс Справедливий
Зареєстрований: 15.08.2011
Останній візит: 13.11.2012
6 липня 2012 19:24
4

Що за брєд: Київське Динамо хоче підписати нігерійського голкіпера?


В Динамо може перейти Вінсен Еньєама. Голкіпер французького Лілля Вінсент Еньєама може стати гравцем київського Динамо, повідомляє нігерійський портал SoccerStar. Про це розповіло джерело, наближене до гравця.

- Це правда - київське Динамо зробило запит стосовно Еньєами і має мету підписати його до заверення трансферного вікна. Перемовини велись протягом останніх декількох тижнів, і ми сподіваємося, що з цього вийде щось плідне. Єдиним каменем спотикання залишається Лілль. Ціна, яку вони встановили, є занадто високою, але ми молимося, щоб нам вдалося досягти компромісу з ними, - сказало джерело, яке побажало не називати своє ім'я в ЗМІ.

29-річний Еньєама зацікавлений у зміні клубу, оскільки йому так і не вдалося завоювати місце в основі Лілля після переходу з тель-авівського Хапоеля влітку минулого року.

http://fc-dinamo.kiev.ua/news/kijivske_dinamo_khoche_pidpisati_nigerijskogo_golkipera/2012-07-06-1492

А ще й Богуш у тираж не списаний... Скільки вже було цих чуток і скільки їх буде! Кожного трансферного вікна нам сватають не менш як 20 гравців і близько 10-15 ми "продаємо". Реальні цифри у 5 разів менші.
Бред какой то.... Кичак, Бойко, Коваль, СаШо.... им что мячи подавать некому?
та расслабтесь, не будет этого трансфера
Сховати
Когда Семин второй раз покидал Локо,то он хотел с собой прихватить ихнего вратаря Гильерме.но чтото не срослось.Мы же не знаем,что у него в голове ?