Автор: Solomir
Зареєстрований: 20.10.2011
Останній візит: 28.06.2012
9 квітня 2012 00:24
122

7 - 3, футбол без майбутнього.

Сьомін має звичку дивувати футбольних вболівальників, дивувати своєю «безглуздістю» та відсутністю розуміння сучасного футболу. Але варіант розташування гравців, який Сьомін запропонував в Донецьку, виходить за рамки «безглуздості» встановлені самим же Юрієм Павловичем.


Розподіл футболістів на групу атакуючих та групу зосереджених на захист, є визначним в плані бачення тренером гри своєї команди, в сучасному футболі тренери в залежності від комплектування команди, бачення гри своєї команди та від суперника, шукають гармонію між наступальним футболом та захисним, користуючись лише двома (в даному розрізі) варіантами розташування:
а) 5-5 – розташування покладене на атакуючу гру.
б) 6-4 – розташування команд, які переважно діють від оборони.


Геній Сьоміна пішов значно далі, далі ніж ходив сам Юрій Павлович – який в недалекому минулому а саме в Сток-он-Трент, запропонував Динамо відстоювати результат першого тайму з допомогою зайвого захисника, захисника який виходячи на заміну поміняв форварда, результат не заставив себе чекати, вже дуже швидко в кількості центральних захисників загубилась якість, здавалось це був апогей дій Юрія Павловича в Динамо – Ні.


Його треба було залишити, бо на всіх футбольних вболівальників чекав шедевр від ЮПС.
Ось вона нова віха розвитку футболу, 7 – 3. Сім гравців зосереджених на захист власних воріт, це чотири захисника в лінію, три опорних півзахисника, де Вукоєвич виконує функції класичного опорного, а Аруна має додаткові функції він здвоює фланг з Поповим, Гармаш відповідно здвоює фланг з Сілвою, це при наявності двох флангових півзахисників Гусева та Ярмоленка …


Та три гравця зосереджених на атаку, фактично три зайвих для Сьоміна гравця, бо як мала бути зв’язана гра між півзахисниками та нападниками не зрозуміло.


За останні років 15 я не пригадав жодної команди, більше жодної гри окремої команди, так направленої на захист власних воріт – тому це є нова віха в розвитку футболу від Сьоміна, футболу «безглуздого», «безталанного», «непотрібного»…

7-3 увидел только воспаленный ум автора Я увидел, как в первом тайме Динамо Киев полностью переиграло шлюхтер даунецк. Создав при этом 3 голевых момента, не назначенный пенальти на Бетао, при минимум опасности у своих ворот. Вместо того, что бы воевать с этими зомби, автор наверно сильно обрадовался тому, что Семин проиграл, не осознавая того, что проиграло и Динамо. Или осознавая.
Сховати
З ким воювати :) з якими зомбі - ? І яку плату ви пропонуєте за цю війну ? Провал Динамо в Европі з новим анти рекордом ... мені таки перспективи не довпобоби ...
Сховати
Ладно, понятно. Бакс отсудил наверно превосходно и вообще не повлиял на игру ДК.
Сховати
Про Вакса є купа інших гілок, йдіть і там ним всіх лякайте. Думаю Вакс вже своє відсудив і більше його ми не побачимо ... так що тепер про футбол ніхто говорити не буде. Про Вакса всі забудуть за тиждень максимум місяць, а гра от така "недолуга" в Динамо залишиться і що тоді, вам буде зрозуміло?
Ну можно поговорить про 40 минут футбол первого тайма. Но зачем оно тебе, если там Динамо играло очень хорошо, даже при "7 защитниках"(с) ? Ты же сейчас будешь доказывать, что Динамо играло плохо или что Динамо бы сыграло во втором тайме плохо. Но если ты готов поговорить про первый тайм - можно поговорить.
Сховати
Все що я хотів написати - написав - в блозі, можна зіграти один - два - пять матчів добре навіть з 8 гравцями захисного плану - так можна, але до якої перспективи це приведе команду ? Де буде взаємодія між півзахисниками та нападниками ? Хто буде завантажувати флангових гравців мячами ? Стосовно Динамо, то я повторюсь грали жахливо, відсутній контроль мяча, відсутня будь яка конструктивна = командна гра, все трималось на ідивідуальних якостях Гусева та частково Ярмоленка - які завдяки власній швидкості створювали якусь небезпеку. Моменти, так були, але всі після стандартів. А що було в грі ? Де був швидкий командний перехід з оборони в атаку ? З застосуванням командної швидкості. Де були гравці, які другим темпом мали підтримувати контр наступальні дії ? Це все про перші 40 хвилин ... Якщо для вас грали добре - це "закопатись" всією командою в штрафній, та вибивати мяч на ура - а там нехай Гусев та Ярмоленко вирішують, ну тоді так грали добре. А до якого результату приводила така гра Динамо в Стамбулі ? Та в Сток-он-Трет ?
Сховати
мы играли против команды пив завода? что мы дали создать поносночерным тварям? Кроме прострелов и двух дальних ударов урода капитана - ничего. Динамо делало то, что нужно было делать - оно не дало Шахтеру ничего создать, при этом создав 1 момент с игры и два после угловых. Или моменты после угловых не считаются? Динамо приехало играть на два исхода - ничья или победа. И первые 40 минут давали повод говорить, что результат был бы достигнут.
Сразу возникают следующие вопросы. 1. Вы лично изучили игру Шахтера и можете предложить, как нужно было играть в этом матче и каких исполнителей задействовать? 2. "Выездную" модель Динамо времен Лобановского тоже можно было назвать трусливым футболом? Я не стану защищать Семина, но именно в этом матче он проявил себя как мудрый прогматик - результат в ущерб зрелищу.
Сховати
:) перепрошую, але те що робить Сьомін з ДК в ніякі ворота не лізе, команда без перспектив, ми як вівці на закланні в Европу йдемо ... Стосовно Лобановського то взагалі не хочеться відповідати, бо якось соромно порівнювати ВВЛ з тим "нездарою" який зараз головний тренер в Динамо.
Сховати
Не надо стыдиться и сравнивать, просто ответьте на мой второй вопрос. Тогда все станет не свои места. Слыхал что вы занимались спортом, я тоже, но, в отличие от вас, серьезно, скажем, на профессиональном уровне, только двумя видами - футбол и шахматы, так же как и вы КМС по шахматам, сожалею что по современным меркам поздно, в 15 лет начал в лихие 90-е заниматься шахматами. Футбол - отдельная история - до и после шахмат. Не считаю себя экспертом, но свою точку зрения имею. Поэтому ваш пост расценил как попытку самовыразиться. Возможно, я ошибаюсь, но согласитесь, было бы несправедливо, если бы наш футбольный мир не оценил такого эксперта как вы, Соломир.
Сховати
Відповідаю на ваше питання, виїздна модель Лобановського працювала в кінці 70 -х та на початку 80-х років (тоді в умовах конкурентного чемпіонату, і системі нарахування очок 2 за перемогу та 1 за нічию, вона мала право на існування), в сучасних умовах порівнювати той підхід як мінімум безглуздо, з всіма витікаючи обставинами, як - не конкурентний чемпіонат і систему нарахування очок. ------------------------------------------------------------------------------- І якщо ви вже, не полінувались та перечитали таку кількість моїх коментарів, то не зважаючи на вашу надмірність по відношенню до мене, та в очевидь не дуже хорошу характеристику, я вам як КМСу по шахам дам відповідь, відповідь над якою вам слід подумати: Ласкер був чемпіоном світу 27 років і вважав, що здатен визначати характер та здібності людини по манері гри в шахмати. Одного разу в Москві до нього підійшла дівчина і показала якусь вже стару партію. На жаль нічим не можу вас втішити, - відверто промовив Ласкер. Ваш знайомий над-то впертий, поганий психолог, до тогож він туповатий і немає відчуття гумору. Напевне з нього нічого не вийде. Але це ваша власна партія, випадково потрапила до мене, - засміялась дівчина. Ласкер посміхнувся, потім призадумався та відповів. Все правильно. Тому Капабланка мене і переграв. --------------------------------------------------------------------------
Сховати
Соломир не стройте их себя Соломона, про Ласкера и я могу рассказать ибо он большим психологом за доской за шахматной доской чем вы с своем блоге. Капабланка переиграл его в силу своей молодости и таланта. Вопрос - почему он проиграл Алехину? Вы так и не ответили на вопрос о "выездной" модели Лобановского.
Сховати
О_о, та невже не відповів, а що там написано над історією про Ласкера ?! :) Стосовно - Соломона. Не вивертайте на зовні свою вульгарність, тоді не буду з вас насміхатись. Історія була з підтекстом - та ви його не вловили. Шкода переоцінив вас.
Сховати
Вы, конечно, можете насмехаться сколько хотите, но только с самого себя. На вопрос про "выездную" модель Лобановского ответа я не получил, поэтому дальнейшая дискуссия вследствие вашего узкого мировозрения никакого значения не имеет. Про "выездную" модель вы не ответили главного, был ли это трусливый футбол?
Сховати
От чого я найбільше не люблю, так "обмеженої сліпоти", вам що скопіювати відповідь яка розташована трьома сантиметрами вище ... чи розміри вашого монітора, дозволяють роздивитись тільки нижню частину відповіді:) Ну от вам копіюю, щоб знизу було. ======================================= Відповідаю на ваше питання, виїздна модель Лобановського працювала в кінці 70 -х та на початку 80-х років (тоді в умовах конкурентного чемпіонату, і системі нарахування очок 2 за перемогу та 1 за нічию, вона мала право на існування), в сучасних умовах порівнювати той підхід як мінімум безглуздо, з всіма витікаючи обставинами, як - не конкурентний чемпіонат і систему нарахування очок. ==================================
І розуміючи що шансів на те що б ви зрозуміли для чого я вам розповів конкретну історію про Ласкера - нуль! Я вам розтлумачу мораль. Не зважаючи на те, що ви надзвичайно обдарований чоловік, з безперечечним талантом психолога та психоаналітика, тай з іншими талантами - ПАМ'ЯТАЙТЕ - ви можете помилитись по відношеню до конктретно взятого випадку (в даному разі до мене), то хоч коли помиляєтесь, спробуйте знайти гарний вихід з поганої ситуації. Дякую за увагу.
Сховати
Благодарю за подсказку, но я уверен, что по отношению к данному блогу, не конкретно к вам, а именно блогу, который вы написали, сделал правильную оценку со своей стороны. Вы пытаетесь съехать на систему начисления очков, но до сих пор не дали оценку самой игре и это самое печальное. Про Соломона и Ласкера. Вы общаетесь притчами и общими фразами, пытаясь показать силу своего интеллекта, а на элементарный вопрос отвечаете абстрактными фразами. Всего доброго.
никогда не любил Сёмина, но в этой ситуации критиковать глупо! мы не знаём как бы закончился матч при равном для обеих команд судействе!!! Прогнозировать что-то глупо, у нас не битва экстрасенсов!!!
Сховати
Роман, а де ви побачили якісь прогнози, на результат гри ? Сьомін спустив Динамо в розряд команд першості області, які грають раз тиждень, збираються на гру та виходять на поле без порузуміння між собою, без тренера і так далі, такого "футболу" де 7 в захист не демострує жодна команда Сан-Маріно ... і до чого тут вилучення, так Сьомін розпочинав гру ... а як такі новаторства закінчуються вже було більше аніж треба прикладів ... Маленькі діти коли падають чіпаючись за поріг, запамятовують що в цьому місці поріг і потрібно переступати, а Сьомін не може вже запамятати напевне, що такий футбол вже давав "результат" з Бешикташем, Стоком і так далі з Брагою ...
Я вообще смотрю, кто ставит зверьков разных на аватарку, у того мозги больше работают теоретически и в футболе разбираются как дети в садике- у меня реальное мое фото, и я верю, что Динамо будет чемпионом!!!
Сховати
Іоан Хан Валентин - це напевне реальне ваше ім'я :)
Наверное, лет 50 назад еще можно было определять тактику по количеству номинальных полузащитников на поле. Вот вышло Динамо в Мариуполе играть с одним опорником - и до гола, и после Ильичевец держал нашу команду возле ее штрафной, а все потому что атакующая часть центра полузащиты вообще не участвовала в отборе, создала транзитный коридор для центральных полузащитников ильичей. В итоге - отвратительная игра, выигранная благодаря озарения Идейе, ветру и Худжамову. Против Черноморца вышло два опорных, и в первые пол часа одесситы были обязаны отгружать нам два мяча. В центре поля снова мяч не держался, динамовцы как радушные хозяева подпускали моряков на расстояние удара и ближе. После внезапнейшего гола Черноморец развалился, но соотношение атакующих к опорным полузащитников к этому не имеет никакого отношения. Против Шахтера вышли три опорных, но при этом вторая команда в чемпионате на своем поле не смогла сделать то, что с легкостью сделала тринадцатая, и в гостях - десятая. Они не смогли завладеть центром поля. Благодаря этому фундаменту (активный отбор еще на половине поля соперника) Динамо и получило пять голевых моментов в гостях с Шахтером, в пять раз больше, чем в первом тайме против Ильичевца. То, что Гусев, Ярмол и Вуко не смогли реализовать эти моменты, а Идейе тогда смог - вопрос другой, к выбранной тактике отношения совершенно не имеющий.
Сховати
От ви приводите приклади жахливої гри Динамо проти команд які важко назвати навіть слабенькими, так чиїх рук робота привела до такого стану ? Чи можливості Чорноморця вже можна прирівнювати до Динамо ? Ну а моменти , моменти були з стандартних положень, з гри нічого не було ... і скільки можна протриматись граючи в такий футбол вже ми відповідь маємо Сток, Бешикташ ... Одним словом Сьомін ...
Сховати
Знову з Вами не погоджуюся, колего...Одну гру може сильно зіграти навіть дуже слаба команда!Ось тільки її сильно "підігріти" треба!А ось потім ця команда буде грати так,як грала до зустрічи з нами.Ви розумієте,так кожну команду яка грає проти нас на фініші чемпіонату можна підігрівати.Що власне і робиться.Зате по іншу сторону підігріти не можна бо почнуться проблеми у бізнесі,як мінімум...
Сховати
Стас, ну кого підігріти, та хоч міліард Євро дайте гравцям Чорноморця вище голови не стрибнеш, а планка стоїть дуже низько для них ... кого тут підігрівати, Дніпро ще щось може, і Таврія може впертись а решта команд грій не грій ... це те саме що запропонувати просто великому мужчині вийти в ринг проти Кличка, і скільки його не гріти нічого в нього не вийде ...
Сховати
В боксе судьи выставляют оценки за каждый раунд - кто больше нанес ударов. А в футболе большое количество голевых моментов не гарантирует победы. Даже против сильных команд можно сыграть в "сталинград" и добиться ничьей, лишь бы мотивация была. Марибор тому доказательство))
Сховати
Не зрозумів до чого тут Марібор, тим більше що я не бачив або вже не памятаю як грав Марібор ... приведіть більш сучасний приклад ... Відразу зауважу Апоель в своїх розташуваннях використовував 6-4 - де 4 були атакуючі гравці, навіть проти Реалу і в дома і в Мадриді.
Сховати
Марибор - это скромная, бедненькая команда, которая попала в группу Лиги Чемпионов с ДК, Лацио и Вердером. В заключительном туре, если ДК проигрывало Лацио могло пройти дальше только при условии ничьи или победы Марибора над Вердером. Никто конечно в это не верил, кроме Суркиса)))
Сховати
Ну Лінкер :) ви і згадали, та яке це відношення має до нинішнього Динамо чи до Сьоміна зокрема ?
І тим не менш,підігрітий МетаДон як проти нас грав?Що в дома що в гостях.От в мене до тебе питаннячко а чому МетаДон тільки проти нас так грає? Чи може той же Черноморець однаково грав з нами та з Шахтарем? Знову ж таки ти хочешь щоб у такому разі ДК всіх обігрувало не просто так,а ще й показуючи при тому яскраву гру.Я тебе спитаю а з якого бісу воно повинно показувати яскраву гру? З ким?З сьогоднішнім Шевченко? Чи може з сьогоднішнім Алієвом? А може Мілевський так сильно виглядає що уперші одинадцять не попадає? А в тренера завдання неможна втрачати очки бо той хто з тобою сперечається за перше місце очок там де не потрібно не втратить.Йому просто не дадуть цього зробити...А тобі хочеться все одно яскравої гри ДК хоч греблю гати! Вихід з цього один.Потрібно купувати класних гравців,таких щоб могли грати не тільки з Шахтарем,але й перемагати суддів.Як немає на це грошей,то потрібно продати клуб тому хто досить заможній і хто не має ніякої прив*язки до українських реалій.
Сховати
МетаДон, доречі без Іщенка не програв на ДА шахтьору, так що тут МетаДон чистий. Чорноморець так "зливав" чи як правильно сказати грав в футбол вигідний для шахтьора без захисту, як і Ворскла "зливала" а з нами буде до останнього боротись ... А хочу бачити змістовну гру команди, хочу бачити тренерську руку в тактичних побудовах колективу, змістовний футбол ... А результат чемпіонату України мене не цікавить, перше буде Динамо чи ні, мені все рівно, бо на мою думку золото чемпіонату - нічого не вартує. Лише Европа є показником, і от від неї я і відштовхуюсь ... Ну сумнівний бонус прямий шлях в ЛЧ, а що там робити з такою грою, краще кваліфікація якщо команда є готовою для боротьби в ЛЧ тоді вона пройде кваліфікацію, а якщо ні то не варто там на сміх виставлятись та нові антирекорди встановлювати.
Сховати
А президента клубу і головного тренера саме найголовніше цікавить результат!От на відміну від тебе саме результат!Як будуть в ЛЧ грати то вже таке...Будуть з відкритим забралом грати проти сильних европейских команд-будуть забивати голи.Та пропускати в рази більше.Хочеш щоб ДК у Європі від себе грало?Я теж хочу,тільки для цього потрібен зовсім інший рівень гравців.Метадон у цьому сезоні дві гри програв Шахтарю.І надалі буде програвати,хіба що буде гра де результат на буде потрібен помаранчевим...
Сховати
Стас, ну про який результат можна говорити, коли гра команди відсутня як клас ? Коли кожен колектив пивзаводу як говорить Гусев, складає реальну загрозу Динамо. Це знову якась фантастика ... І не треба з однієї крайності вдаватись в іншу, ні про який відкритий забрал я не говорю, я про гру команди як АЗ Алкмаар, чи Твенте чи Спортинг і Олімпіакос, коли гра в команд є видудованою ! І видно за рахунок чого ці колективи намагаються досягнути результату !
Сховати
Відбудувати гру кажеш?Ну,гаразд.Тільки потрібен час на те щоб її відбудувати.А значить чимось потрібно жертвувати.Пожертвував Сьомін чемпіонатом і став тренером з яким ДК зайняло третє місце...Як ти вважаєш,Сьомін і надалі після цього тренував би ДК? Явпевнений що ні.ДК це гранд по українським міркам.І до нього потрібно відноситися як до гранду а не як до євросередняка.Ти назвав клуби,в мене до тебе питання як ти вважаєш,а давновони вигравали рідну першість? Чи вони завждиставлять завдання виграти рідну першість? Спортінг до речі тільки дивом пройшов Металіст.Маючи до речі у грі в Харкові один єдиний момент.Ти до речі чому не кририкуєш цей клуб за той антифутбол що смугасті показали у Харкові?
Сховати
Твенте вигравав чемпіонат Голандії, а Олі майже завжди чемпіон Греції. Так критикувати Спортинг можна, але в них видно малюнок гри, і в Харкові було видно за рахунок чого вони збираються досягнути результату як і в Лісабоні було видно задум тренера а виконання гравців тренерської задумки на полі. Як і АЗ який програв 4-0 Валенсії, але в команди поставлена гра, так я привожу приклади команд які Динамо переважає фінансово, і малоб переважати як в плані комплектації гравцями, так і організації гри, але ніхт з того немає ... Чому ? Причина одна тренер. Думаю якщо Сьоміна залишили після Рубіну (напів резервного), після Стока ,Бешикташа ... то і після 5 не то що би 3 його Суркіс залишить в Динамо, до повного позору в Европі, коли Динамо в ЛЕ буде на 4 місці.
Сховати
Про ЛЄ я тобі вже казав,не хочу повторювати.Про АЗ та Валенсію,ось як би ти відреагував на те що приміром ДК програло Валенсії з таким рахунком?Як би це оцінили більшість вболівальників? Чи був би надалі Сьомін головним тренером у ДК? Гаразд,як ти хочеш зняти цього тренера,то потрібен такий щоб був на голову вищий.При тому що все на новий лад буде будуватися,будуть нові гравці знову,нові схеми...Скажи.а якщо з новим тренером ДК не виграє декілька ігор ти будеш вимагати відставки цього тренера?
Сховати
Стас, ну отямтесь, про яку Валенсію в порівнянні з нинішнім ДК можна говорити, цей АЗ вдома переграв Валенсію, а ДК наразі нічого не може зробити з Маккабі, яка Валенсія і 4 -0, там булоб 10-0 без варіантів ... Стосовно нового тренера і поразок, я вже в надцяте про гру, коли новий тренер буде видубовувати гру зрозумілу гру команди, то можна потерпіти і 5 поразок поспіль за для майбутнього, а в випадку з Сьоміним і 10 перемог поспіль не тішать, бо немає майбутнього в цього тренера і в команди з таким тренером, в кого ДК може зараз виграти в Европі ? Хіба що в ірландських, албанських клубів і їм подібним, для нас зараз Андерлехт, Базель, це космос до якого не дотягнутись, це при тому що команда укомплектована в тричі краще них ..
Соломир, в вашем блоге я так и не увидил доказательств неправильно выбранной тактики Семина (по крайней мере об этом можно судить до удаления): 1. Игра ДК не была тотально оборонительной 2. Мы не проиграли центр поля 3. Мы создали больше голевых моментов Единственное что мне не понравилось, так это замены - Гусева нельзя было снимать. А 7-3 это тоже сомнительное соотношение.
Сховати
Я намагався обмалювати лише обриси вибраної тактики Сьоміним. 1) Гра Динамо була тотально захисною - тому що виставляючи тріку центральних півзахисників можна вибудовати "трикутник" основою вниз чи вверх, а в суботу Сьомін поставив їх в ряд, де Гармаш та Аруна здвоювали фланги з крайніми захисниками а Вукоєвич виконував функції класичного 5 номера. 2) Ми не те що програли центр поля, "завдяки" Сьоміну ми за нього навіть не намагались боротись. 3) Ну можливо, але ці моменти були після стандартних положень, і ніяк не витікали з гри, бо лінії Динамо, знову "завдяки" Сьоміну були розігравні, та не взаємодіяли між собою. Заміна Гусева на Шевченка це наступний "шедевр" від Сьоміна, якщо Гусев завдяки швидкості ще ніс якусь загрозу воротам Пятова, то вихід Шевченка (в умовах трьох атакуючих гравців Динамо) взагалі зруйнував будь-яку загрозу для Пятова.
Сховати
Из этой тройки центрбеков, двое могут вести созидательную игру не хуже Алиева. А так как Алиев явно слабее в отборе - то выбор на выездную игру против сильного соперника очевиден. Семин, с таким стартовым составом, ожидал что кроты пойдут на штурм, и прекрасно понимал что нельзя пропускать в начале матча. На замене сидели атакующие игроки, которые должны были усилить команду после перерыва. Тактика на матч понятна. И она оправдывала себя до удаления. Сейчас не стоит винить Семина, Суркиса или кого-то из игроков - нужно поддержать команду в это сложное время.
Сховати
Вукоєвич та Аруна, при всіх не доліках Алієв значно гірші в плані конструктиву від нього, але в Динамо ще є хоч і на пів живий Мілевський, навіть такий Артем зміг би завязати гру між лініями Динамо, та створювати тиск на ворота суперника, відсунувши гру значно дальше від власних воріт ... Тоді і розташування чи то пропорція між нападом булаб 6-4 а не 7-3, ...
Гусев, на мой взгляд, сыграл очень средне. Он сейчас явно не в форме. Активность сама по себе не оправдывает большое кол-во брака, которым Олег грешил.
Сховати
Гусев почти в одиночку выгрыз ничью с Маккаби. Согласен, у Гусева в последнее время много потерь мяча. Я бы еще понял если бы на замену вышел Мехмеди, но Шева? Он уж точно не усилил игру. И есть его вина во втором голе.
Тренер - это прежде всего стиль. Зная. как играют сёминский "локомотив", можно было предположить, как будет играть сёминское "Динамо". Остальное - конкретная тактика, соотношение атакующих игроков и обороняющихся в конкретной игре - производные от стиля, от принципов, которых придерживается тренер и от требований, которые он предъявляет к игрокам. Если хозяев клуба не устроит работа Сёмина, они его уволят. не мы, болельщики, а они. И напоследок, цитата из интервью Качалина, надеюсь, не нужно объяснять кто это: "Вообще наша профессия - наверное, самая уязвимая из всех существующих в мире. Уж в футболе-то многие прилично разбираются. Я с простыми болельщиками всегда страшно любил пообщаться. Иного послушаешь и диву даешься: Бог мой, как правильно он все говорит, какие нюансы улавливает и почему - не тренер? - Что-то я не пойму: это вы без иронии? - Абсолютно серьезно. Только ведь понимать футбол - одно, а сделать, добиться желаемого - совсем другое. И плата повыше. Инфаркт, например..."
Сховати
Дякую, за підтримку. Робота тренера значно глибше з тим не сперечаюсь, ведемо мову лише про результат цієї роботи ...
После беспредела в Донецке, кто то бы мне в лицо сказал бы критику про Динамо, я бы зарыл бы его на месте- мне достаточно глянуть мин 15 игры и я знаю примерно как сложится игра, но такой беспредел путь в никуда- не удали судья Гармаша, победа была нашей- тактика правильная- Гармаш был под нападающим и план был на 1 тайм разведка боем, а во втором выпустив и измотав соперника физически и психологически, поменяв Аруну на Алю все бы было хорошо, а искать негативы после такого полный абсурд!!!
Сховати
Звичайно, в ваших здібностях "накаутера" годі сумніватись ... Тільки чому Брага проти Динамо граючи в меншості так і не дала нічого зробити а Ман сіті граючи в меншості так взагалі виграв в Динамо ... А так ви звичано "праві" ми би виграли 10-0 в всьому винен арбітр.
Если есть желание апеллировать к российским экспертам, то Розанов, например, высокого мнения о Сёмине, как о тренере. На сегодня - Палыч должен работать. Я совсем не сторонник его методов, но сейчас не время метать говно в его сторону.
Сховати
Дочекаємось наступного провалу в Европі і знову виправдаємо, ніби всі сили покладені на чемпіонат, ...
Очередной раз жму руку Соломиру!!! Как же "здорово" Динамо ПЕРЕПОЛЗАЛО в контратаку втроём.... Есть предложение назвать эту тактику "имени Первой Мировой", когда главное было окопаться и высиживать! ------------- Была бы в субботу Барса было бы: --------------СаШо-------------- Сильва--Хач--Юсси--Бетао--Попов --------Вукоевич-Михалик----- -----Гармаш-------Аруна----- ------------Идейе------------ 9-1 еще впереди ;)
Сховати
Дякую, проти Барси напевне три воротаря Сьомін би виставив, лише правила футболу забороняють так грати, а міг би :)