Автор: Бердичевский
Зареєстрований: 04.07.2011
Останній візит: 07.06.2012
Динамо Киев.Все представители Украины в еврокубках
14 березня 2012 15:51
30

Талант Ярмоленка помітили навіть в Індонезії

Талант Ярмоленка помітили навіть в Індонезії

Впливове тамтешнє видання присвятило 'новому Шевченку' час і персональну статтю

Слава Андрія Ярмоленка як одного з найталановитіших футболістів поширюється по всьому світу. Зокрема, здібності українця помітили навіть в Індонезії. Місцеве видання "Republica" присвятило гравцю київського "Динамо" та національної збірної України невеличкий матеріал з гучною назвою "Андрій Ярмоленко: новий Андрій Шевченко".

На думку азійських журналістів, 44 голи в 129 матчах у складі "біло-синіх" - зайве свідчення того, що в Україні підростає нова зірка футболу. Більш того, свій перший м'яч у дорослій команді Ярмоленко провів у своєму дебютному поєдинку!

"Republica" зазначає, що Ярмоленко - це "інтелект та швидкість на полі", а також наводить слова Андрія Шевченка: "Ярмоленко - це майбутня зірка України. Не багато гравців його віку мають таку ж фізичну підготовку та інтелект".

Українські вболівальники, підсумовує індонезійське видання, сподіваються, що Ярмоленко реалізує свій потенціал на Євро-2012, який пройде в Україні і Польщі.

 Republica.co.id http://www.republika.co.id/berita/sepakbola/liga-dunia/12/03/12/m0rllu-andriy-yarmolenko-the-next-andriy-shevchenko

 

Tata. Приятно, когда женщина, в отличие от "полуводяной", может одним здравым комментарием поставить на место остальные восхищенные. Прошедший год назад мундиаль с участием героя репортажа показал его полное фиаско. Посмотрим, что покажет будущий.
Главное, чтоб у Ярмолы от такОй славы "крышу" не снесло. Андрюха, помни - ты еще НИЧЕГО не выиграл!!! А то, что пишут - сказки, которые только Ярмола может сделать явью!
Кстати, третий плюс - мой. ЗЫ Sabo menyebut, Yarmalenko memiliki
Позволю себе еще одну цитату: Tidak salah bila Yarmolenko digadang-gadangkan bakal menjadi bintang baru dari Ukraina. Вот что значит Индонезия, по-русски об игре Ярмолы так не скажешь! Спасибо за ссылу, читаю - оторваться не могу!!!
Andriy Yarmolenko disebut-sebut sebagai penerus kesuksesan Andriy Shevchenko Шо не ясно?!
Если, конечно, и сам Бердичевский заметил - то... несомненно, однако, увы.
Я просто высказал свое мнение,я не Вадим и никому ничего навязывать не буду!Я сказал свое слово и мне хочеться узнать ваши предложения!
Павлова і ще раз Павлова, Він заслужив як ніхто інший!!!
Я на месте Суркиа пригласил бы Максимова,а может тандем Максимов-Ковалец!Как думаете?
Сховати
Для першої ліги піде, ще можна Буряка як тріо буде, а квартет взагалі супер наприклад їм ще Шевченка ... от-то буде команда :)
Сховати
Можешь обосновать свою точку зрения?Максимов в Крывбассе неплохо справляется,Гвардиола,Моуриньо,Виллаш-Боаш ведь тоже с корабля на бал попали!Я ни в коем случае не сравниваю,хочу сказать что иногда "лягушки превращаются в принцесс"!Иностранный тренер это конечно престижно,но глядя на Днепр с Рамосом и деньгами на трансферы возникают вопросы с целесообразностью таких назначений!
Фергюсон был главным тренером шотландских клубов «Ист Стерлингшир» и «Сент-Миррен», после чего тренировал «Абердин», добившись с клубом больших успехов. Он короткое время возглавлял национальную сборную Шотландии — после смерти Джока Стейна — после чего был назначен главным тренером «Манчестер Юнайтед» в ноябре 1986 года.Он ведь тоже до назначения в МЮ звезд с неба не ловил,а посмотрите на результат!главное что б человек хотел учиться!Меня радует Гончаренко из БАТЭ,человек уже был в пяти разных клубах на стажировке,это заслуживает уважения!
Да,я как-то его пропустил!Достойный кандидат!В Павлове меня смущает что ему нужно немало времени,Максимов же давал результат со старта!
Сховати
с какого старта и какой результат? два раза Кривбасс чудом от вылета спасался, и только в это сезоне (первую его часть) сыграли хорошо. Пускай Максимов в след сезоне команду в 6-ку выведет, тогда и поговорим о нем как о тренере.
Сховати
Как думаете легко мотивировать команду в которой половин арендованных игроков,понимаете политика у клуба такая не влаживать деньги,а жить на милостыню!Помогите кто чем может,кто Бартуловича даст,кто Бойка!Одним словом с мира по нитке!Он достоен шанса не меньше чем Семин!А кого хотите Вы,только ограничимся реальными кандидатами)
Сховати
уж точно не Максимова. По крайней мере не ближайшие 2,5 года. из украинских метров стратегии я никого бы не хотел видеть в Динамо
:) ну це стереотипи, вам напевне не відомо що фін. можливості наприклад Карпат в двічі меньші ніж в Кривбаса, і взяти в оренду Бартуловича вони не можуть бо не потянуть ЗП його, як і інших гравців Кривбасу, на хвилинку (звичайно дані не перевірені) бюджет Кривбаса складає 15 міліонів доларів, Карпати - 10, Ворскла - 12, про Олександрію чи Волинь мовчимо там близько - 5 - 7, Оболонь, а ще Зоря ... Тут цікава картина, Кривбас як би бідний бере в оренду :) та ЗП цих гравців не потянуть ці клуби які я навів нижче ...
Сховати
А откуда инфа про бюджет ?
Ну шановний, а ще напевне варто було з Ерерою порівняти з Міхелсом, з Лобановським обов'язково, Гвардіолу призабули, Б'єльсу згадалиб, ви з якого переполоху Фергюсона до Максимова привезли - ? Стосовно грунтації, ось користувач Неппо вже вам дав статистику двічі 14 місце з Кривбасом, з командою можливості якої переважають половину команд ПЛ, на секундочку гравців рівня Бартуловича, Федорчука, Самодіна, і інші не можуть собі дозволити половина команд ПЛ, фінанси не дозволяють і де рузультат - ? 14 місце двічі !!! Та добре продовжимо, напишіть мені будь ласка що с себе представляє тренер Максимов, на чому в нього побудована гра, які тактичні схеми використовуються, яка взаємодія футболістів відпрацьована на тренуваннях простежується (іншими словами чи є Кривбас тренерською командою) чи це просто набір футболістів - ? І прошу не треба порівнянь з Фергюсоном, Моурінньо, Боашем, і так далі. От Гончаренко - так, тренер який заслуговує на увагу, я підкреслю заслуговує на увагу, бо як він налагодить працю з гравцями вищої кваліфікації а ніж з тими з якими він працював досі, ми не знаємо, іншими словами чи вистарчить Гончаренку хисту психолога, психоаналітика щоб владнати з ними - ? Не знаю, та ризикувати можна, а про Максимова я від вас почитаю, потім якщо захочите, продовжимо ...
http://www.youtube.com/watch?v=O-kPY8B9YDY&feature=related