Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
7 березня 2012 21:41
8

Прев'ю до 22 туру УПЛ

                                  

    Великий футбол повернувся до Нас. Звичайно, ми як завжди надіялись і чекали більшого, а отримали, те що завжди. Цікавого футболу ми не побачили в жодному матчі, звичайно це суб’єктивна думка, може хтось і отримав задоволення від 21 туру. Багато сумбуру, багато браку і дуже мало змістовного футболу. Основним було здобути очки, як то кажуть результат залишиться, а гру забудуть. Воно можливо і так, але щоб отримати задоволення від таких матчів потрібно бути справжнім гурманом. І надалі доводиться чути про зимовий футбол, що потрібний час на розкачку. Але чуючи це виправдання, мене аж передьоргує і зразу виникає маса запитань які так і хочеться поставити тим хто говорить про зимовий футбол і почути відповіді: Для чого проводяться зимові збори? Їхня мета і цілі?  
    Тому, просто Ура!Наш Український футбол повернувся до Нас. Як бачимо він зовсім не такий як європейський, він навіть не такий як російський, але він Наш рідний із всіма витікаючими обставинами.
    Отже, продовжуємо слідкувати за нашою УПЛ на горизонті 22 тур, який пройде з 9 по 11 березня.

                                                    
                                                           Оболонь - Олександрія 
                                                                      19-00
    Розпочнеться 22 тур в п’ятницю битвою аутсайдерів. 16 місце проти 15. Звичайно, не думаю, що там получиться битва, скоріше возня за 3 очки .Не потрібно чекати зливи голів. Оболонь за 21 тур зуміла 10 разів розписатися в воротах суперника, Олександрія 17 навіть по цьому показнику вони посідають ті ж місця в Українському чемпіонаті, 16 і 15 відповідно. Правда Олександрія, більше пропускає ніж Оболонь, але і тут вони одне одного варті, 40 проти 32. Одним словом аутсайдери. Очікувати чогось неймовірного від цієї гри, думаю не варто. Леонід Буряк буде старатись налаштувати свою команду на перемогу, але одних старань все ж таки замало. Потрібна змістовна гра, а її немає. 
Прогноз: 0-1

                                                        
                                                               Іллічівець – Шахтар
                                                                           14-30
    Продовжиться тур вже в суботу. Грою між Шахтарем і власним фарм-клубом. Шахтар який втратив очки з Дніпром, думаю може навіть не їхати в Маріуполь. А просто записати +3 , адже інший результат просто не можливий. Тут навіть не в силі справа, а такі реалі нашого чемпіонату. Стає чемпіоном не сильніший, а хитріший - це філософія Шахтаря. Тому, те що творилось в матчі 21 туру між Шахтарем і Дніпром, це лише початок боротьби за чемпіонство, як відомо, в нас не завжди переможець визначається на футбольному полі.
Пропускають гру:
Іллічівець – Р. Фомін, Д. Кожанов, В. Віценець
Шахатар – Д. Срна, О. Кучер
Прогноз: 0-3

                                                        
                                                                 Дніпро – Ворскла
                                                                          17-30
    Після важкого матчу в Донецьку, де Дніпро таки вистояло бо дай очко, до них в гості завітає Ворскла, яка продовжує вести відчайдушну боротьбу за місце в ЛЄ. Відчувши смак євро змагань команда М. Павлова буде битись за путівку до Європи. В минулому турі Ворскляни вже перемогли одного конкурента і цим самим лише підкреслили свої амбіції. Думаю про амбіції команди Х. Рамоса говорити зайве, але нічого путнього поки що не виходить окрім балачок. Не знаю де зарита собака, але, мабуть, і в цьому сезоні Дніпро прийде 4, але і за це місце потрібно боротись. Правда головної болі Рамосу вистачає майже пів основної команди, по тим чи іншим причинам не зможуть допомогти Дніпру в суботу. В команді М. Павлова таки проблем не спостерігається, команда підходить до гри без серйозних втрат. В світлі цих подій мінімальною перевагою володіє Ворскла, але як воно буде насправді покаже гра.
Пропускають гру:
Дніпро - Р. Ротань, І. Стрініч, Є. Коноплянка, В. Мандзюк
Прогноз: 1-2

                                                        
                                                                Волинь – Чорноморець
                                                                          19-30
    Закінчиться футбольна субота в УПЛ, грою між середняками, яких розділяє 2 очка і дві позиції. Чорноморець йде 10, Волинь 12. Двом колективам потрібні очки, щоб якомога вище піднятись від зони вильоту і не дивитись зі страхом назад. Команди можуть, як помінятись місцями, так і зберегти їх. Це, відповідно, буде залежати від результату. Їх розділяє Іллічівець, а про його суперника і перспективи Маріупольців розжитись очками, я вже писав вище. Вони нульові. Тому шанси команди А. Дем’яненка війти в 10 душе хороші, але і хлопці Григорчука не віддадуть з легкістю це місце. Волинь не здивувала в минулому турі, а скоріше розчарувала, але це як кого, адже 3 очки вона здобула. Своїх 3 взяв і Чорноморець. Тому, жодна команда не планує зупинятись на осягненому, двом колективам і двом тренерам є що доказувати і до чого тягнутись. Фантастичного футболу не потрібно чекати, тай звідки йому взятись, скоріше гра нервів і морально вольових якостей обох колективів. 
Пропускають гру:
Волинь – В. Шарпар
Чорноморець – В. Балашов
Прогноз: 1-1

                                                          
                                                                Металург Д. – Металіст
                                                                               13-30
     Вже в неділю молодші донеччани приймуть Металіст. Перші в цьому році ще не грали, якість газону, в Сімферополі, не відповідала стандартам. Тому команда не отримала бажаної офіційної практики, а футбольна Україна отримала ще один прецедент і тему для кулуарних балачок. Винна, звичайно, Таврія, але постраждали від цього обидві команди. Металіст в свою чергу грає на двох фронтах і це теж робить свій відпечаток на грі, тай ліміт. Добре всі знають, що основа Металіста в Європі відрізняється від тої, яка грає в УПЛ. Хоча минулого року був випадок коли на полі в складі харківчан були одні легіонери просто деякі з них мають необхідні українські паспорта і це вирішило проблему по ліміту. Ось така українська команда в латиноамериканських традиціях. Минулий тур подарував новий шанс для Металіста. Шахтар втративши очки не лише відстав від ДК і 1 місця, але віднови боротьбу за 2 місце. Тому думаю заряджені цією думкою, хлопці Маркевича будуть всіма силами битись за перемогу і думаю, що Металург не витримає цього тиску.
Пропускають гру:
Металіст – М. Обрадовіч, Едмар
Прогноз: 1-2

                                                            
                                                                       Карпати – Таврія
                                                                                16-00
     Для обох клубів відновлення чемпіонату не вдалось. Одні з тріском влетіли іншому борцю за виживання, а інші просто не грали. Через славнозвісну подію описану вище працівники клубу, не змогли доглянути, як слід газон і підготувати його до гри, тим самим лишили своїх футболістів футболу і залишили негативний слід від власних дій або скоріше без дій. Початок звичайно не вдалий. Хоч до футболу, як гри він не відноситься, але це все психологія. Думаю Карпати і їх тренер В. Шаран який не вдало розпочав свою кар’єру в Львові будуть пробувати реабілітуватись перед власними уболівальниками, тай очки команді потрібні, а то до зони вильоту все ближче і ближче. Правда амбіції команди С. Альтмана на Європу ніхто не відміняв, тому на легку реабілітацію я б не чекав. А от який футбол покажуть команди, це вже залежить від багатьох факторів. Знаємо ми наших борців за виживання і претендентів на ЛЄ це суцільні загадки, тому гра може бути як цікавою і змістовною, так і просто бездарною. 
Пропускають гру:
Карпати – Г. Балажіц
Прогноз: 1-1

                                                            
                                                                      Кривбас – Динамо
                                                                               17-30
    Динамо, завдяки Дніпру зробило ще один крок вперед, до Чемпіонства. Звичайно тут є і їхня заслуга. Правда назвати гру команди ідеальною і дуже цікавою язик не повертається. Так ЮПС здивував над атакувальною основою для нього це звичайно подвиг, адже його не раз звинувачували в боягузтві . Але одне виставити такий склад, а інше навчити команду грати в атакуючий футбол, навчити швидко комбінувати. З цим виникли проблеми. 3 очки ми здобули, але аж ніяк не від комбінаційної гри. Просто Сашка всіма способами пробує загладити ті славнозвісні слова, от і згадав, що він майстер дальніх ударів і гепнув на удачу. Кривбас програв, прогав конкурентові за ЛЄ, а може так і потрібно, може І. Коломойський побоявся конкуренції своїх і дав відмашку назад. Вилетіти не повині і дві команди в ЛЄ Ігорю певно заяві. Це лише припущення, яке нічим не підкріплено, але проясниться вся ситуація в кінці, вже Нам хтось розкаже всю правду. Мені дуже імпонує Ю.Максимов, як тренер. Але не все залежить від нього. 
    Думаю зайвий раз нагадувати, що ДК помилятись не може, не потрібно. Лише 3 очки, лише перемога і давайте вже грати в футбол хлопці!

Пропускають гру:
Динамо – Л. Аруна
Прогноз: 0-2

                                                          
                                                                     Арсенал – Зоря
                                                                              19-30
    Закриють тур матчем між собою Арсенал із Зорею. Одні відчайдушно бор’яться за виживання, а інші мріють про ЛЄ. Каноніри це тренерська команда і саме з ним зв’язують вдалі результати в цьому сезоні. Але не завжди хлопцям Л. Кучука вистарчає майстерності, щоб втілити все задумане. Тому бувають втрати навіть на рівному місці. Щось сказати про Зорю зараз важко, правда одним результатом з Карпатами ситий не будеш тай назвати його показовим важко. Ну виграли, ну розгромили, але оборони в Карпат не було, а ось в канонірів з обороною все в порядку. Тому такого везіння не буде. Потрібно буде показувати щось більше, а чи може Зоря показати щось більше? Ми побачимо якраз в неділю. Це буде справжньою перевіркою для обох колективів. 
Прогноз: 2-1
P.S. Пропускають гру: - це лише за перебір карточок.
Дякую за увагу!
 

 

Оболонь - Олександрія - 2 - 1 маріуполь - шахтар - 0 - 2 Дніпро - Ворскла - 1 - 1 Волинь - Чорноморець - 1 - 1 металург д. - Металіст - 2 - 1 Карпати - Таврія - 0 - 1 Кривбас - Динамо - 0 - 2 Арсенал - Зоря - 3 - 2
Дякую, що читаєш! Я обов'язково продовжу)
Сховати
майже,все правильно пишеш!ПИШИ І НАДАЛІ!!!!!!!!!!
назик, спасибо за столь классный блог! продолжай в том же духе) хочу перед каждым туром УПЛ видеть такой пост)
Оболонь-Александрия 1-1 Иличи-Шахтер 0-3 Днепр-Ворскла 2-0 Волынь-Черноморец 1-0 Металлург-Металлист 0-1 Карпаты-Таврия 2-0 Кривбасс-Динамо 0-2 Арсенал-Заря 2-0
І я також спробую: Оболонь-Александрия 0-1 Иличи-Шахтер 0-3 Днепр-Ворскла 1-1 Волынь-Черноморец 1-0 Металлург-Металлист 1-2 Карпаты-Таврия 1-0 Кривбасс-Динамо 0-1 Арсенал-Заря 3-1
хороший прогноз.... но почему Днепр должен побеждать Ворсклу? Днепру с Полтавой ой как тяжело играет...да и Металлисту предстоит нелегкая прогулка после греков,можем ради интереса обменяться прогнозом и посмотреть потом результат...))) Оболонь-Александрия 0-0 Иличи-Шахтер 1-3 Днепр-Ворскла 1-1 Волынь-Черноморец 1-0 Металлург-Металлист 1-1 Карпаты-Таврия 2-1 Кривбасс-Динамо 0-4 Арсенал-Заря 1-2
Можна побавитись в прогнози, я також хочу спробувати: Оболонь - Олександрія - 3 - 1 маріуполь - шахтар - 0 - 4 Дніпро - Ворскла - 2 - 0 Волинь - Чорноморець - 2 - 1 металург д. - Металіст - 1 - 3 Карпати - Таврія - 2 - 1 Кривбас - Динамо - 1 - 1 Арсенал - Зоря - 2 - 0