Автор: Jerdna Andersen
Зареєстрований: 18.01.2012
Останній візит: 26.03.2012
26 січня 2012 16:37
7

Динамо зіграло в два нападаючих

Пару слів з приводу вчорашнього матчу київського Динамо проти угорського Відеотону. Наскільки я зрозумів із текстової трансляції та післяматчевих інтерв’ю, в першому таймі біло-сині зіграли в два форварди. Ідейє грав на вістрі, а новачок Мехмеді під ним. З огляду на те, що за словами обох динамівських нападаючих їм значно зручніше грати саме за такою схемою, дане рішення, м’яко кажучи, напрошується. Розумію, що це всього-на-всього одна товариська зустріч, але поміркувати можна і не роблячи певних висновків…
З’являються шанси, що Сьомін таки змінить тактичну побудову команди попереду. Мені давно здається, що схема в два форварди буде зручніша не лише нападаючим-легіонерам, а й Шевченку з Мілевським. Обидва можуть зіграти відтягнутого, а Артема, в разі потреби, і на вістрі можна використовувати. При нагоді, я б і на Ярмоленка в центрі подивився.
Питання залишається в тому, чи наважиться Юрій Павлович на перебудову та чи підлаштує він атакувальну тактику своєї команди під гравців, використавши їхні кращі якості. Будемо дивитися і скоро самі все побачимо. Найблищий спаринг з Краковією мене більш за все цікавить саме в тактичному плані.

Два нападающих, о чем вы? С уходом Бангура Динамо играет без нападающих.
Сховати
А Ідейє? В принципі, Ярмоленко також можна було б форвардом назвати, але його туди упорно не ставлять.
Причем здесь "чи наважиться"? Учитывая форму Милевского и Шевченко летом-осенью, об игре в 2 нападающих - как стандартной схеме - доселе говорить не приходилось. В этом скорее всего и смысл покупки Мехмеди.
Сховати
"Чи наважиться" тут до того, що раніше я за ЮрПаличем різких змін не помічав. А щодо Мехмеді, то у мене поки є побоювання, як би його на фланг не заперли.
Сховати
Играло же Динамо в 2 нападающих в этом сезоне и не один раз, так что повторюсь, тут скорее дело не в желании, а в возможностях. А по Мехмеди, почему вдруг на фланг? И вместо кого?
Сховати
І Сьомін і Суркіс в інтерв"ю казали, що Адмір може зіграти праворуч. От я і боюся, щоб його там використовувати не почали. Гусєва, як це іноді буває, опустять у захист, а Мехмеді на його місце. Але сподіваюся, що цього не станеться.
Сховати
Я думаю, эти страхи беспочвенны.