Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
9 січня 2012 22:40
11

Перевірка для наших

Христос Народився!


Поволі Україна - ненька відходить від свят, від Нового року. Люди повертаються на робочі місця, де продовжують святкувати. Новий рік попереду, знову будуємо плани, або надіємось на краще. Клуби УПЛ теж поволі повертаються з відпусток. До офіційного початку, ще далеко, але підготовка до другої половини сезону вже розпочалась. Кожний колектив старається зробити вдале підсилення. Правда, в окремих клубах відбуваються і більш кардинальні зміни, а саме зміна головного тренера. На ці зміни ми чекали і в нас, але не дочекались, залишається радіти першому трансферу. Забігати наперед і робити прогнози не хочеться, бо як завжди надіюсь на краще, тому щоб не наврочити, просто промовчу. Тай і сказано, і написано про це достатньо, а як на мене, навіть забагато, але це вже таке.


Своїх тренерів поміняли Волинь і Олександрія. Зміна тренера в Олександрії не є чимось неймовірним, адже команда йде на виліт і президент старається зробити все можливе для порятунку, а от зміна тренера в Волині це щось неочікуване, ніхто і близько чекав що ВВК попхають з клубу, але я не збираюсь тут поринати з головою в проблеми цих клубів. Їхній турнірний стан і таке інше, є особливостями їхньої кухні, які я до кінця не дізнаюсь, тай не потрібно це мені. Я хочу поговорити ,друзі, з вами про перспективи нових головних тренерів цих клубів, а саме Анатолія Дем’яненка і Леоніда Буряка, наших динамівських спеціалістів, та про їхні перспективи в цих клубах. Анатолій Дем’яненко повертається з Азії у ранзі переможця їхньої Ліги Європи і це дуже приємно. Те, що його запросили в Волинь. мені дуже імпонує. Це виклик для нього, а для нас, ще один шанс оцінити його, як тренера. Знаю, знаю двічі в одну річку не ввійдеш, але в житті по різному буває. Тому варіанту його повернення в ДК при вдалому виступі Волині під його приводом, я не виключаю. Але це все вилами по воді… Те, що Луцьк чекають зміни це зрозуміло і, мабуть, вони не завадять команді, але все підвладне лише часу. Леонід Буряк просто вкотре отримав шанс зарекомендувати себе не лише, як легенду Динамо Київ на футбольному полі, але як спеціаліста тренерської роботи.
Знаєте, що мені подобається, що нарешті вони не чекають запрошень від Барселони, чи клубів по скромніше типу Реалу. Ну , звичайно, це іронія, але ви мене зрозуміли. Ми хочемо бачити їхню роботу!? А де, як не в рідному чемпіонаті ми це можемо побачити найкраще. Правда завдання в них звичайно дуже важкі, особливо у Буряка. Але нічого, це навіть краще. Строго судити я не збираюсь. Бо я розумію, що це всього на всього 10 турів, але з іншої сторони це ж 10 турів! І те яку гру будуть показувати команди ми за цей час побачимо неодмінно.
Не знаю як для кого, а особисто для мене друга половина УПЛ обіцяє бути цікавою і надіюсь так і буде. Тай саме міжсезоння стає набагато цікавішим, думаю що обидва спеціалісти захочуть добротно підсилити свою команду. Правда все, мабуть, буде відштовхуватись від фінансів, як завжди.
Ех, скоріше б весна. Перейти до самого футболу, тоді всі ми зможемо щось проаналізувати, а так лише здогади.
Як ви, мабуть, замітили тут немає, якогось особливого аналізу. Ну вибачайте, я не особливо довго готував цю статтю, тай не хочеться це все аналізувати, все ж таки я поверхнево хочу торкнутись цих клубів. Мене цікавлять лише їхні нові головні тренери. а не їхні проблеми.
А тепер або критикуйте, або дискутуйте!
Дякую за увагу!

Вітаємо Олександрію з першою лігою :)
Сховати
Не віриш в ЛБ як тренера!?
Сховати
Чесно кажучи, не знаю хто крім президента Олександрії в нього вірить :) ну так було вже років 10, були Суркіси які з якогось дива в нього повірили :) хоча було зрозуміло що завалить як Динамо так і збірну, а тепер в Олександрії. Шкода не поганий тренер працював з хлопцями Шаран, тепер Буряк завалить на рік - два вперед роботу проведену Шараном ...
Демьяна надо на Реал бросать, а то Моур не справляется.
Сховати
Треба то треба! На рахунок Моура: Курчат по осені рахують, в даному випадку по весні.
Макларен после сборной Англии не постеснялся принять скромный "Твенте"
Сховати
И снова принял его буквально несколько дней назад!=)
Сховати
Да. Человек ХОЧЕТ работать. А Буряк после "Динамо" сколько лет сидел без работы? Я уже молчу о Сабо
Сховати
Ну, ось і подивимось чи дійсно вони хороші спеціалісти, чи лише мастаки язиком чесати...
вот с етого нужно начинать біло и буряку и демяненку и лужному и реброву и калитвенцеву, ато никто ничего не добились и все рувуться В гл тренеа Динамо и зборной! Даешь ковальця тренером Динамо! Максимову РЕСПЕКТ мужик! А вот етим нужно біло сразу с таких клубов начинать
Сховати
Ліпше пізно ніж ніколи..! Подивимся.