Автор: pLaYmAkEr
Зареєстрований: 02.07.2010
Останній візит: 04.07.2012
FAN DK!
9 січня 2012 13:51
29

Хто стане володарем Золотого М'яча??

  1. Мессі
  2. Хаві
  3. Роналду

скажу чесно, що розумію, що його на 90% отримає Мессі, але на мою думку Роналду в цьому році заслужив його куди більше, і поки є цих 10% я буду вірити в Роналдо...

P.S. мені досі обідно за те, що в минулому році Золотого М'яча отримав не Іньєста...

Мессі!
Думаю отримає Сьомін!!!
Сховати
ні ні ні нівякому разі - Несенюк, ось наш кандидат!!!))
Сховати
нуу думаю що так, він набагото більше привніс революційного у футбол чим сьомін. Перемога за нами)))
Месси, без вариантов
Сховати
уви...
Сховати
справедливо, имхо
да ежу понятно, что месси выиграет...в этои году конкурентов нет: роналду по титулам командным отстает, хави по индивидуальным показателям(хотя понятна его иной функционал на поле)...в прошлом году надо было иньесте или хави давать..а в этом все ясно
Сховати
так от я і кажу, якщо керуватися минулорічним оцінюванням - то на першому місці Роналду!!!
Сховати
Роналду звичайно зірка світового маштабу, але футбольної думки яка є в Хаві та Мессі чи в Іньєсти в нього і близько немає, до тогож Роналду завжди пропадає на полі при грі проти Барселони, а це і є той критерій за яким можемо виміряти його силу, ще Роналду працювати та працювати над собою щоб до рівня Мессі дорости чи Хаві. Він багато забиває середнякам от і все, при цьому в збірній Роналду також не добиваеться успіху як і Мессі, але Мессі безперечний лідер Аргентини, ба більше того вимушенно грає дуже глибоко як Хаві в Барселоні. Але Хаві, Хаві, Хаві - це не просто футболіст це геній центральної ділянки поля, і наступний тренер для Барселони.
Сховати
з тим що в Роналду немає футбольної думки непогодюсь, з тим що він гірше Мессі теж, ось подивіться Роналду виховувався не в Барсі, і починав грати не з Хаві, Іньєстою, Рональдіньйо, Етоо, а в якомусь простому Спортингу, тому в нього не було надії, що крім нього хтось може вирішити долю моменту чи поєдинку загалом.... а з Хаві його взагалі не слід порівнювати...
Сховати
Я не писав такого :) це в порівнянні з Мессі, Хаві та Іньєстою - Роналдо виглядає бліденько. Він в 17 чи 18 років вже був в Манчестері, а португальська школа дала в цей час ще більш талановитого гравця Кварежму, який вчасно не попав до сильного тренера як Роналду до Фергюссона. Та матчі Реала проти Барси вже в котре ставлять все на свої місця, і справа не в результаті, а в тому що Роналду в цих матчах перетворюється на середнячка такого собі, цей же Озіл виглядає краще в цих матчах.
Сховати
ну раз 21 гол в 17 іграх це бліденько, тоді да, але ж я забув від 7 з них з пенальті забив...
Сховати
В чому проблема ? читати не вмієте чи як ? Бліденько в порівнянні з Хаві та Мессі !!! Скільки Ронадлу забив Барселоні ? Скільки Роналду віддав результативних передач в матчах з Барселоною ? От привідіть статистику по Роналду проти Барселони! Потім приведіть статистику Мессі проти Реалу! І тоді напішіть хто є Роналду і хто є Мессі.
Сховати
я вмію читати, але є одне но: Мессі і Роналду, а також Барса і Реал - це не весь футбол!!! і якщо на те пішло, то де був сеньйор Мессі вчора з Еспаньйолом??? його небуло!!!
Сховати
Ну от є два боксера приміром у обох 50 перемог і жодної поразки, та в особистих зустрічах один постійно бьє іншого без варіантів. І хто сильніший ? Безперечно обоє великі спортсмени, але король лише один.
Сховати
ми будем спорити довго й нудно, тому пропоную залишитись при своїх переконаннях я за Роналду, ви за Мессі
кто вчера видел на поле Месси? я не видел. P S:Вайс неплохой игрок, вчера за один тайм мне он очень запомнился
Сховати
та да непоганий, я навіть впевнений, що на теперішні умови, маю на увазі стадіон, він може б і погодився до нас перейти..
Чем это кристи заслужила ЗМ?
Сховати
тим же чим мессі в минулому році!!! і насамперед тим, що він довів що його гра не залежить від команди... він завжди лідер, і завжди приносить результат, а от якби не Хаві, Іньєста та компані, то хто зна чого б зараз досяг ваш Мессі
Сховати
назви мне хоть год, когда Лео не заслужил ЗМ. Хотя, не стоит отвечать, если человек не объективен, он будет нести всякую чушь. Не был лучше Месси не в один год из тех, когда Лео выигрывал ЗМ. На вопрос: "чего бы достиг Месси без Хави и Иньесты" - тут сложно ответить. Кто его знает, чего бы достигли Андрес и Хави без Месси... В прошлом сезоне Лео отдал в два раза больше голевых передач, чем Эрнандес. а забил в 11 раз больше. Футбол - командная игра и самостоятельно никто, ничего не достигнет. Ну и на само конец. Месси - единственный игрок в современном футболе, который может обвести пол команды и забить гол. Это уже о чем-то да говорит.
Хаві - він вже давно напрацював на нього, і цього року цю не справедливість виправлять, не зважаючи на результативність Роналду, та навіть одного разу можна і Мессі зацекати :)
Сховати
так згоден, але все ж я б розставив так: 1) Роналду 2) Хаві 3) Мессі
"Хаві - він вже давно напрацював на нього" Полностью согласен!
Сховати
згоден, але якщо обирати Мессі чи Роналду, то я безперечно на стороні Роналду... а ти мені цікава твоя думка, тому що читаючи коменти, наші думки багато в чому сходяться...
Сховати
Мне нравятся ВСЕ талантливые игроки! А кто из них лучший - это уж ооочень субъективно(( Любой из этой троицы достоин "Золотого мяча"! Но, своё мнение я уже выказал и я его никогда не меняю. Хоть и уважаю мнения других!;)
Сховати
отже, як кажуть Чаві))
Сховати
:) Именно он;)