Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
10 грудня 2011 19:16
21

Все в тумані...

Просто фантастика! Звичайно це не про гру ДК. Її знову не було, та мабуть, київський уболівальник вже помаленьку починає забувати про неї. Я про стадіон і про шалену підтримку. Звичайно до фанатів претензії є, їхнє піротехнічне шоу, ледь не зірвало гру, але в загальному підтримка була шалена. Все ж таки вміють на Заході вболівати. Вболівати по справжньому, інколи це виходить за рамки розумного глузду, але це емоції, які важко вгамовувати, коли ти всім серцем з командою і з головою у грі. Надіюсь у другому колі Карпати таки врятуються від вильоту, адже шкода втрачати таку колоритну команду, з такими вболівальниками. Мабуть, це просто, якась полоса не везінь, адже потенціал цієї команди величезний і по сьогоднішній грі не скажеш, що грали аутсайдер УПЛ і її лідер. Складалось враження, що це фінал кубка, або вирішальна битва за чемпіонський титул. Ось так друзі потрібно підтримувати улюблену команду. Ну і стадіон, дійсно шикарна арена появилась у місті Лева, хтось із заздрості скаже якусь нісенітницю, та це його право, а я вражений. Чимось стадіон нагадує «Стенфорд Брідж», ось такий стадіон хотілось би бачити в Києві, футбольний стадіон. Ну і підтримку, не хочу нічого сказати поганого в сторону наших уболівальників, частково і вони робили цю ейфорію на трибунах, але хочеться саме таке бачити в Києві. Дуже вибагливий в Києві фанат, не вміє робити собі свята, адже це свято для Вас, для Нас любі друзі, для Нас, але кожен повинний починати з себе, тому тут я зупинюсь…
Мабуть, при такій грі і такій ситуації в клубі, де все в тумані уболівальники теж розгублені. Хочеться стабільності, хочеться змін, хочеться яскравої гри, хочеться знову великих перемог, щоб продовжувати Величну історію клубу… Можна зараз зарядити кучу запитань, але кому їх адресувати, президента все влаштовує, а якщо так, значить нікому наша думка не потрібна. Ми нікому не потрібні! Нас ігнорують.
Але мені все одно, я люблю ДК і не зважаючи на ігнор продовжу писати свої думки, бо я хочу тільки найкращого для Динамо. Хочу і мрію про зміни. Правда туман не хоче розсіяюватись так швидко, як це відбулось на Арені у Львові.
Що до гри ,то збоку Динамо її не було. Ідеє став героєм, але герой це дуже гучно, адже грав він жахливо. Карпати мені сподобались більше. Але не повезло їм в цей вечір, хоча справедливості ради, вони заслужили навіть на перемогу. Та, мабуть, навіть поразка не змінила б ситуації, бо її вперто не хочуть міняти.
УПЛ йде на канікули, а нам ще залишилась одна гра з Макабі. В яку я не вірю. Свій шанс вийти із групи ми вже втратили. Що принесе нам Зима невідомо. Густий туман чи яскраві промені сонця!? Віра, як маленький вогник надії, жевріє десь в глибині душі, але вона згасає і кожна нова нотка дає їй надію, але на що і сам не розумію.
З вірою в краще! До перемог і до променів слави, за якими ми вже так заскучали!

Дякую за увагу! Залишайте Ваші думки…

"Погана" гра Карпат приводить до того, що стадiон у Львовi заповнюеться вболiвальниками майже на 100%. На грi Динамо в Киевi стадiон наполовину порожнiй (наполовину повний - для оптимiстiв). Це, напевне, i е показником того, як вiдносяться вболiвальники до гри cвоеi команди.
Ой дым был с А.П.О.Э.Л ем.
Сховати
во-во! Зенит в обоих матчах возил кротов как хотел!
Ну как же играли потом дымовая завеса перерыв и несчастный гол Ломбертса кстати после навеса.
Ну как же играли потом дымовая завеса перерыв и несчастный гол Ломбертса кстати после навеса.
Ну как же играли потом дымовая завеса перерыв и несчастный гол Ломбертса кстати после навеса.
Ну что скептики трусы выигрывают в пятый раз кряду ах как так получилось?И чем мы хуже зенита, матч с Шахтой у них один в один с нашим.
Сховати
матч с Шахтой у них один в один с нашим === ??? в чём схожесть???
"Карпаты" действительно сегодня понравились. Они не заслуживали поражения. Они заслуживали победы, в отличии от такого "Динамо". Что стоит отметить, при "не той полузащите", у Идейе и Ярмоленко на двоих 21 мяч. Внушительно. Я, к сожалению, смотрел матч по ТВ, и хотел бы отметить, что комментатор придавал игре драйва, очень приятно было смотреть и слушать (что очень редко на нашем ТВ) матч, и вкупе с сумасшедшей поддержкой стадиона, складывалось такое впечатление, что это не "рядовой" матч Чемпионата, а, по крайней мере, финал Кубка Украины, если не больше. Сегодня я был доволен всем, за исключением ИГРЫ "Динамо", как и в течении последнего полугода. Прискорбно.
Сховати
Повністю згідний з тобою!
Ты прав. Все в таком тумане, что даже ног своих не видно. Просто год назад когда Динамо мучалось под руководством Газзая думалось что хуже НАШЕ Динамо играть уже не может, но все познается в сравнении, теперь вот кажется что тогда Динамо еще не плохо играло. Что касается Идейе: многие "специалисты" кричат что он никакой, но во-первых одно из качеств нападающего он может весь матч пробыть в тени а в нужный момент выстрелить, а во-вторых у нас совсем не та полузащита что бы судить об уровне нападения. У нас ее просто нет. Отсюда у нас и все беды. Ведь кто у нас в полузащите ? Одни любимчики Сёмина Аля (деревянный), Нинковидж ( ну а этому я вообще эпитетов не подберу) и конечно же "любимчик" - Вадима;- Шева. А пардон забыл указать еще один уникум нашей команды "Летнее суперприобретение" - Аруну Который Семин иногда обязан включать в заявку и выпускать в матче что бы подтвердить что летом не зря деньги потратились. Так что не зря раньше была пословица: покажи мне полузащиту и я скажу какая у тебя команда. Так что, к сожалению, у нас нет полузащиты.
Сховати
ІМС довольний і це найголовніше=(((...
Сховати
Та да Назар, вот это печальнее всего. Что пока до него не дойдет нет никаких шансов !
А зажигалки и прочая дрянь, летящая на голову наших игроков это тоже "шалена підтримка"?
Сховати
:-), за затримку часу відверту, всюди освистують футболістів, глядач хоче бачити динамічну чоловічу гру, тому і стаються такі випадки :-) Звичайно це не виправдовує цих - 10 - 20 вболівальників які кидали запальнички, але це як, вимога до заклику футболістів грати в футбол а не симулювати чи затягувати час - дуже дієва. З іншої сторони Романе, напевне і в вас сидить якась антипатія до вболівальників західної України, по 10 - 20 особам, робите висновки не на користь 30.000 вболівальників ?
Сховати
З іншої сторони Романе, напевне і в вас сидить якась антипатія до вболівальників західної України === нет, тут Ты не прав (давай без Вы), я очень переживаю за Карпаты, мне неприятно смотреть, какое место клуб занимает в турнирной таблице! Поэтому я сейчас на фоне нашей блеклой игры нашёл для себя один положительный момент - Карпаты хоть опять проиграли в футбол (как в песню Гадюкиных), но показали отличную игру и во второй части сезона скорее всего смогут исправить своё турнирное положение!!! а касаемо болельщиков...я всегда считал, что наши клубы чуть ли не родные, а тут такое хамское отношение к нашим игрокам!!!
Сховати
Так і є Романе, вболівальники Карпат завжди відносились з симпатією до Динамо. Чого варто лишень пригадати, коли "Олімпійський" (тоді Республіканський), часів Союзу перебував на реконструкції, матчі Динамо К., проводилось у Львові і якщо не зраджує пам"ять всі були виграні. Трибуни шаленіли від Динамо не меньше чим від Карпат, на чей час стадіон "Україна" (тоді Дружба), вміщував 45.000 глядачів, киянам присвятили пісню у Львові, свого роду "ремейк" на Черемшину: Всюди буйно виграють кияни, Не страшні їм форварди терани, Бібу і Мунтяна, Сабо й Поркуяна, Ждуть медалі, ждуть .... Але Романе ці симпатії були і залишаться, коли Динамо грає не проти Карпат. І 20 осіб які викинули запальнички на поле, ніяк не можуть вплинути на загальну картину відносин. Як на мене. Стосовно виправлення ситуації Карпат, то очевидно, що до "зони еврокубків" вони не піднімуться, шанс на них, лежить виключно через кубок.
Сховати
конечно те 20 никак не повлияют, моё отношению к их клубу не изменилось! а зона еврокубков и Карпаты увы в этом году вещи несовместимые! главное чтобы снизу подальше вышли!!!
Так це теж шалена підтримка. Бо чорне і біле, як добро і зло завжди поруч. Я не виправдовою дії купки дураків, вони могли підставити свою команду, а це мабуть набагато гірше киненої запальнички з трибун. Коли на стадіоні така атмосфера, такий накал пристрастей, то кинута запальничка це не є дивиною. Це не є виправдання дій цих людей, але ... Таке і в Англії твориться, і Іспанії, і в інших чепіонатах на важливих матчах, де накал зашкалює це не є диковинкою. З цим боряться, але хіба можна з цим боротись. А на рахунок дружби ти перегинаєш палку. Не раз доводилось бачити поруч двох уболівальників, які радісно спілкувались, хоч один був в розі ДК, а інший Карпат. Просто не потрібно придиратись до певних деталей, а потрібно отримати насолоду від футбольної вистави в цьому шикарному театрі. Ви просто починаєте забувати справжній смак футболу!
Сховати
Назар, прежде всего они могли подставить СВОЮ команду! игру Динамо с Ромой (не со мной :-) ) помнишь? какая ж это поддержка? как по мне это явный перебор!
Саша, как прокомментируешь паузу, возникшую в игре по вине болельщиков, и то, что в тебя бросали разные предметы? Наверное, каждый болельщик так бы поступал, когда его команда проигрывает или он чем-то недоволен. Я бы не обращал на это внимание. Чем в тебя бросили, когда угловой подавал? Что-то летело, я даже не смотрел. Спрашивайте о футболе. ------------------------------------------------- Ось Рома вюха Алі, я знаю що ти може вже її читав на головні, але я не втримався... Ніхто не постраждав.