Автор: neppo
Зареєстрований: 01.01.2011
Останній візит: 17.04.2022
9 вересня 2011 16:47
14

Ультрас Динамо запрошують вболівальників на стадіон

Материал не мой. Взят с соседнего сайта, блог создал  wbc. Надеюсь никто не обидится :) (понравилась идея ультрас).

Оскільки маркетингова служби Динамо не здатна нормально функціонувати навіть отримуючи цілу низку "підказок" від найбільш відданих вболівальників, ультрас Динамо вирішили взятись за справу самотужки. Сьогодні вночі по всьому місту почали "з’являтись" постери з написом "Вболівай за київське Динамо!", на якому всі бажаючі запрошуються прийти і активно підтримати команду в одному з найближчих матчів на секторах 20-22. Слід зазначити, що перед матчем з Іллічівцем на численні прохання ультрас клуб випустив додаткому партію сезонних абонементів в сектор 22, оскільки всі абонементи в сектори 20 і 21 були розкуплені ще в середині серпня.

Тепер в планах ультрас випустити власну колекцію якісного одягу та атрибутики з новою емблемою. А Несенюк нехай "працює"!

 

Это хорошо, это по делу))
Молодці, так тримати, жаль що я з Запоріжжя і мені буде важко потрвпляти на матчі)
Не словом, но делом! Браво, молодцы! Несенюк пускай пеной изойдет.
красавцы-молодцы
Действительно, молодцы!
Не розумію я деяких людей... Інколи бувають блоги, що там навіть причепитися немає до чого, але все рівно хтось ставить "мінус". Для чого?! Я розумію, що "плюси" і "мінуси" нічого не означають, а лише просто певна оцінка написаного, але таке враження, що деякі люди читають тільки заголовки. Як в цьому випадку. А щодо ідеї, то це звичайно +!
Сховати
может промазали....
Вот это дело! когда глупостями не занимаетесь, делаете правильные вещи!!! так держать!!!
супер! может до Несенюка дойдет,но мне кажется что скоро его кто то сменит,думаю что Семину не особо нравится играть на полу пустом стадионе,глава селекции уже поменялся,следущий Несенюк!!!
Молодцы! Где взять можно песни что бы выучить ?
Сховати
Учи на трибуне, так быстрее!
Песни можешь взять тут. http://www.wbc.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=3&t=6
Респект и уважуха, говоря современным языком :)