Автор: Shrek
Зареєстрований: 06.06.2010
Останній візит: 06.01.2012
Динамо Київ - велика частина мого життя.
29 серпня 2011 10:59
8

Футбольний Уік-енд або як Денисов знущається з української мови.

 Знаю, що даний блог мабудь не зовсім доречний на даному сайті, але враховуючи, що всі ми громадяни України все таки напишу.

 

Дивився останній випуск уікенду і побачив як Денисов і компанія, показуючи сюжет зі Львова, а саме те, як Димінський розмовляв з вболівальниками біля бази Карпат українською,... Денисов вирішив, що українську мову потрібно перекласти і дав титри внизу російською. Це при тому, що все чітко було чути, що каже Димінський. Та навіть якби не було чути, навіщо позоритись і дублювати мовою, яка вагалі відсутня в спілкуванні між людьми... та і хто крім нього дублювання в Україні проводить російською? Це нонсенс.

 

Це взагалі як називається... просто нагло витирають ноги у всіх тих хто вважає себе українцями... незалежно від того хто на якій мові спілкується. Тепер вже українську будемо дублювати російською? Мене одного це заділо?! Хочеться назвати цього раба ахметовського матом... але не бажаю бана. Таким як він не місце на українському телебаченні.

Я, честно говоря, пропустил этот момент программы, но все-же не думаю, что это была какая-то акция унижения украинского языка. На ТВ есть правило: если человек не говорит в направленный микрофон, но является героем репортажа и находится в объективе камеры, то его слова должны цитироваться субтитрами. В данном случае, мне думается, в монтажной на канале "Украина" сидит такой себе двуязычный паренек, который решил набрать субтитры на удобном ему языке :) Это безусловно нарушает все правила, но у нас всюду такие "профессионалы", которые поступают не так, как нужно, а так, как хочется. Поэтому нечему удивляться! Лично меня во вчерашнем выпуске больше зацепили эти глупые карикатурки на тренеров, которые были на мониторе позади Денисова. Если Денисов решил пародировать "Інший футбол", то следует в этом признаться! Иначе сложно воспринимать его серьезные слова на фоне проявления псевдо юмора.
в УКРАИНЕ КРОМЕ ПРОГРАМЫ НА 5 КАНАЛЕ НОРМАЛЬНОЙ ПЕРЕДАЧИ НЕТ И НЕ БУДЕТ.
Сховати
Ну а програма Циганика на 2+2. Також скажу тобі цікаво. На 5 подобається, але Циганик по своєму особливий. Нажаль Третього тайму більше не буде. Як на мене найкраще, що було з всіх програм.
Сховати
Так, Третій тайм це найкраща з часів незалежності.
Українські пристрасті реально найцікавіша программа.
Шабля. Дыме нужно на феню переходить, тогда будет без титров.
Пока там Ахметов всё крышует то она будет долго ещё . Смотри другие програмы как я,
Сховати
Та я взагалі відмовився від футбольного зомбо уікенду. Дивився заради того, щоб побачити очі Денисова піля нічій кротів в Одесі. Принципово не дивлюсь Уікенд вже як 3 чи 4 місяці.