Автор: Fan from 94
Зареєстрований: 15.02.2011
Останній візит: 28.12.2015
Вперше на стадіон Темп в Шепетівці я прийшов весною 92-го з тих пір симпатизую Карпатам та вболіваю за Динамо(фанатію по-справжньому з сезону 94/95). 2-3 рази в рік приїзджаю на матчі в Київ. За іноземні клуби не вболіваю, симпатизую бянко-нері, канонірам і мерсесайдцям. Атеїст. Патріот. Цікавлюсь історичною літературою. Музика - переважно рок. Нік PunkSektor на football.ua
26 серпня 2011 00:15
18

18 друзів Сьоміна або з яким баластом він не наважиться розтатись...

 Після останніх невдалих ігор гравцями Динамо навітЬ Джуніор видав гнівну тираду, суть якої полягала в невідповідності групи гравців рівню амбіцій клубу.
Щоб запросити нових гравців вищої кваліфікації, необхідно звільнити місце в заявці необхідно проріди ряди теперішніх гравців. Прибуток від трансферів та розвантаження зарплатної відомості очевидні плюси скидання цього баласту. Окрім того з наступного сезону гостро постане питання заявочного ліміту, і до нього клуб повинен підготуватись зарання. Отож стоїть питання хто лишній в динамівській колоді.
1 Станіслав Богуш. Травмований довгий час футболіст потрапив в складну ситуацію. Поки він лікувався, високий рівень форми набрав СаШо, в команду запросили молодого і талановитого Коваля, до рівня УПЛ підтягнувся Бойко, молодий Кічак вже стукається в двері першої команди. 5 голкіперів це перебір. СаШо ще 2-3 роки може виступати. На перспективу ліпше Коваль з кічаком, тому очевидно що Стасу пора шукати нову команду.
2 Денис Бойко. Див. Вище
3.Данило Силва. Матчі з Манчестер Сіті, Брагою, Шахтарем та Рубіном що, непоганий як для чемпіонату гравець - вельми посередній з сильними суперниками. В його віці як правило фудболіст підходить до свого піку, тому не варто розраховувати на прогрес в майбутньому. На мою думку той же Бутко на його позиції гравби ліпше.
4.Євген Хачеріді. Крайньо нестабільний, ненадійний, нестриманий гравець з низькими тактичними і технічними характеристиками. В маячню про південний темперамент не вірю! бачив я 23 греки в 2004-му. Відчутного прогресу в грі не спостерігається.
5. Леандро Алмейда. Можливо надійніший ніж Хачеріді, проте часто травмується.
6. Бадр Каддурі. неозброєним оком помітний регрес захисника, доволі часто потрапляє в лазарет. Козирною картою Каддурі була швидкість, проте з віком цей показник падає.
7. Горан Попов. Довго чекали доки він зіграється з партнерами, моментами демонстрував непогану гру. Но майже все сказане про Данило і Женб стосується і його
8. Нінкович. Час коли його можна було продати за хороші гроші минув, постійний "клієнт" динамівського лазарету.
9. Факундо Бертольйо. Аналогічно Нінковичу, проте в грі за рік ніразу не бачили. Колись вважав що крашталевіших за Айїлу і Ніну не побачу. Помилявся :( В те що він заграє не вірю.
10. Карлос Корреа. Хоча в нього збігає строк контракту, но ймовірність що його перепідпишуть. Вік футболіста а також довгий час без гри на високому рівні зводять його перспективи до нуля.
11. Жерсон Маграо. Занадто захоплюється індивідуальними діями. Слабкий в відборі та при стандартах.
12. Шахір Бельґаузані. Два роки в команді, кілька оренд аксимум чого він досяг, проте справно одержував зарплатню.
13. Олександр Алієв. Найпроблемніший гравець Динамо третього тисячоліття. Поля не бачить, бачить лиш ворота. Відстань визначати не вміє, тому що духу лупить по воротах, буває що м'яч залітає в ворота. Легендаона зіграність з Мілевським заввжає перепасовуватись з рештою команди. В матчах з сильними швидкими командами стає "тормозом" команди. Пів року набирає форму. Контракт підписано на значно ліпших умовах. Не даремно два зимових місяці старався повернутись.
14. Гармаш. Можливостей заграти в нього було побільше ніж у Зозулі. Технічно не обдарований. Можливо він теж грек? Но з головою не товаришує. Бувають помилки, но коли вони повторюються постійно...
15. Мілевський. Явно гравець пересидів в Динамо. Прогрес вже позаду. Ніколи не був забивним форвардом. На прийом, обробку м'яча і прийняття рішення витрачає занадто багато часу. Приймає м'яч восновному спиною до воріт. Вже 5 місяців набирає форму.
16. Шевченко. Як можна нагнути інтереси клубу перед інтересами підтримання форми одного гравця? Коли Шева тільки повернувся "додому" був лідером, мотором команди, прикладом для одноклубників. Но зараз складається враження він забив на футбол. На першому місці покер, гольф, модні прийоми. Постійно лікується, пропускає тренування. Чим морально розкладає команду. Пора на пенсію.
17. Кравець. Не виправдав довіри тренера і зараз в глибокому запасі. Куди пропала його швидкість? Більшість рішень на футбольному полі м'яко кажучи дивні.
18. Аді. Не знаю навіть навіщо він в команді? Що пустий лазарет? Чи ДК тепер реабілітаційний центр? Гільєрме, Бертольйо, Аді...
І так в підсумку 18 гравців. З них троє гравці основи, ще п'ятьох можна назвати регулярними гравцями. Що роблять решта 10!
Якщо їх продати можна виручити 30-40 млн. євро.
Для прикладу в 6млн. обійшовся трансфер Пак Чу Йона, 9- Буссуфи, 12 Джуджака.
Такщо за виручені кошти можна придбати 4 гравці нормального європейського рівня. На зарплату думаю вистачить, ще й преміальні лишаться.

Лишаються 5 діб. Походу Вайса не буде... Хотілося б Бутка і Білого. Круто носа Шахтарю втерти. Два зуби за Рибку...

P.S. Думав ще і про Діакате написати, но він сам рішив піти в Ґранаду...

Ты переборщил с критикой. Слишком уж сурово!... Половину из выше перечисленых надо гнать. Но не всех!
По Корреа, Нинковиче, Каддури, Маграо, Бельгаузани, Кравце и Ади согласен полностью, или по арендам разогнать, или продать. По Гармашу не согласен с автором. Ему нужно больше игровой практики, ну хоть половину матчей сезона отыграть в основе, тогда у него будет прогресс. Несмотря на проваленые им игры.
Кліше легше всього навісити, напишіть що і все особисте життя в Сімс проводжу. Ну тоді Шацьких теж високу техніку демонстрував. Паси поперек і назад це техніка? А згадав він ще і лупить подібно Алієву.
Про Гільєрме я писав в тому розумінні, що пішла тенденція купувати гравців з травмою. От коли Маграо залишить клуб от тоді стане не актуальним. Бойко вже через рік повернеться з оренди.
Не согласен с блогом. Соглашусь с dapazon "Автор, скорее всего, переиграл в футбольный симулятор". Относительно "14. Гармаш.. Технічно не обдарований". тут и говорить не о чем, техники у него вполне хватает
Если откровенно и непредвзято разобраться,то у нас нужно менять 65%-70%.Тут вопрос а сможем ли мы купить игроков на эти позиции посильнее нынешних.Судя по вью ИМС у него есть определённые сомнения по этому поводу.А так же нет особого желания переплачивать даже за игроков посильнее ныне имеющихся.
По перше--Бутко у Волинi грав набагато краще.А саме головне - належить Шахтарю. Чи ти два днi футболом цiкавишся?
Сховати
Звісно знаю, тому і писав.ю якщо ти уважно читав втерти носа Шахтарю. Яка перспектива у нього заграти в шахтарі - весь контракт вештатись по орендах.
Автор, скорее всего, переиграл в футбольный симулятор. Там легко всех продать и купить новых. Не буду проходиться по персоналиям (половина из них более чем спорные в этом списке), соглашусь в с ув. Лешим - "кто их купит"? Продать (отпустить на все четыре стороны) в клубе есть кого, но продать 18 человек??? Кто же в лавке останется? Подобные изменение в составе (18 человек) не могут сказаться положительно на команде - фактически создавать новую команду после окончания предсезонки - бред. Когда наигрывать коллектив - в групповом раунде ЛЕ???. Дополню лишь - кто захочет уходить из Динамо (читай, терять жирную зарплату. Более реальным я вижу вариант непродления контракта, как с Гиоане т.к. нет таких законов, которые могут заставить игрока сменить клуб без его желания. p.s. По поводу "литературности" написаного. Автору всё же не лишне подучить родной язык и не разрушать сознание диким суржиком. ))
Сховати
Команда навіть не відчує втрату 10 гравців з мого списку. Доречі я не говорю що їх уже зараз всіх продати. На протязі року цілком реально. Розтягувати "очищення" на три-чотири роки, коли закінчаться контракти неправильно, оскільки нові гравці швидко переймуть "досвід" колег. P.S. Наведи приклад дикого суржику.
По деяким виконавцям пост уже не актуальний (маграо,гильерме,бельгузуані,бойко). Прощаватися треба моя особиста думка Кореа, Нінковіч, яких на лаві повинні замінити Калітка та Рибалка. З приводу Папе питанння також майже вирішене його замінятьть Алмейда, Михалик пора підпускати і Парцванію або відпустити останнього в аренду, оскільки рівень дубля він переріс уже давно. Крім цього Аруна - за наявності універсалізма, непоганої гри у відборі і у створенні, абсолютно відсутні швидкість роботи з мячем і швидкість мислення взагалі - короче тормоз, гармаша вважаю на голову вищим у всіх компонентах як Аруна. Кравець також у дуже глибокій опі, як на мене йому дуже потрібна ігрова практика тому оптимальним варіантом для нього була б аренда. Берті, на якого всі сподіваються, вважаю тим гравцем який би міг допомогти ДК, у нього є ті якості які нам вкрай невестачає у середній лінії - швидкість мислення, роботи з мячем, креатив - але помилка медичної служби... чесно кажучи він не кришталевий, це одна травма (связки голеностопа) не дає йому грати, його в черговий раз прооперували, вшили сталеву нитку у связку, чи щось з цього вийде - сумніваюсь але сподіваюсь. А загалом я б дуже хотів щоб Сьомін почав випускати Калітку та Рибалку, хоч по 15-20 хв. їх пора награвати в основі. Придбання - креативний гравець центра поля Кранчар нажаль відмовився, але саме такого плана гравця не вистачає ДК.
Сховати
Про Гільєрме я писав в тому розумінні, що пішла тенденція купувати гравців з травмою. От коли Маграо залишить клуб от тоді стане не актуальним. Бойко вже через рік повернеться з оренди.
По-перше: не ображайся, але прийменника "но" в українській мові немає. Використовуй "але", "проте", "та". Це як побажання) Не варто забувати про довгу лавку, тому Кореа, Попова, Хачеріді, Шеву відпускати не можна. Міля, Даніло гравці основи, як на мене, тому їх ну просто неможливо втратити. А інші об'єктивно що є, що нема... Хоча до чого ця наша писанина, все-одно не все так просто і ніхто не буде "всіх виганяти". А грати кому, хоч як-небудь??!! Так шо треба говорити про посилення основи, а не про непотрібність решти. І з/п не ми їм платимо, все-таки)))
Сховати
Вибачай не філолог і не журналіст. На заміну проти Закарпаття? тоді погоджуюсь но на проти Металіста і Шахтаря про єврокубки мовчу. Так той Шева що грав з МС і Бешикташем звісно потрібен, но Шева останніх 4 місяців однозначно ні. Міля і Данило грають тому, що не має альтернативи і то від початку сезону Мілевського важко назвати твердим гравцем основи. Я про посилення і писав але команда не гумова.
Сховати
Треба зробити головну передумову описано "розпродажу": треба мати нових футболістів, які не лише замінять непотрібних, а й стануть твердими гравцями основи. Зараз з новачків таким є лише Ідейє. Всі інші - гравці, що грають в Динамо по декілька років. Так що поки не прийдуть "честолюбивые дублёры", нема нам на що сподыватися. Хоча чесно кажу, моя б воля - залишив би в команді СаШо, Гусєва, Ярмолу, Михалика, Юсуфа, Ідейє, Мілю, Шеву, Єрьому і Вуко. Всі інші - як казав класик, "в мешок и..."