Автор: fcdimati
Зареєстрований: 14.08.2011
Останній візит: 08.05.2012
14 серпня 2011 18:59
23

Оцінка Миколі Несенюку

 Всім доброго вечора. На вашому сайті вирішив помістити свій блог за порадою однієї людини. Всі Ви знаєте Несенюка, Але не всі Ви знаєте, що він, ще й хам

На нашому сайті одна людина занурилася в блогосферу, і з подивом дізналася, що сайт відвідують тридцять тисяч осіб.І цьому пану стало дивно, чому всі ці люди не ходять на стадіон!?Мабуть ви здогадалися

, що мова піде про Миколу Несенюка.

Коли так звана посадова особа пише блог на сайті і не один, то ми очікуємо дискусію, правильно я міркую, ми очікуємо відповідей на запитання, але маємо, що маємо. Скажіть, чим керується людина яка пише блог, і потім зникає, просто ігноруючи запитання!?Це не нормально. Вже набридло говорити про Несенюка. Просто хочу провести голосування!)Чи задовольняє вас Микола Несенюк на посаді директора департамента по роботі з ЗМІ та вболівальниках!?Дайте оцінку його роботі шановне товариство!

І так моя оцінка Несенюку за його роботу дуже погано.

 

П.С, Микола сподіваюсь прочтитаєте блог, і зробите висновок.

ДАйте свою оцінку його роботі. навіяно його блогом, який нижче 

________________________________________________________________________

Занурившись у блогосферу я із подивом дізнався про кілька речей. Зокрема про те, що на цей сайт щодня (!) заходять як мінімум тридцять тисяч мешканців Києва. Якби на футбол ходив хоча б кожен другий, то стадіон "Динамо" був би завжди заповнений по вінця. На практиці це вигладає так, що людина уболіває за комунду віртуально, хоч проблем прийти на стадіон хоча б сьогодні у Києві немає. Це, до речі, і про афіші та біллборди, які я не хочу виготовляти та розвіщувати. Якщо ви, ті, хто живе у Києві і щодня заходить на сайт уболівальників "Динамо", не йдете на стадіон, то по-вашому тьотя Таня, яка побачить афішу по дорозі з базару усе кине і побіжить? Тож ганьба вам, шановні користувачі сайту. Як з вами слід працювати щоб ви пішло на стадіон? На руках вас заносити? Звідси ж і тема цього блогу.

Я вихований так, що відповідаю за свої слова, підписуюсь своїм справжнім імям і прізвищем і спокійно дивлюсь у вічі співрозмовнику. Чому я маю бути ввічливим до засранця, який заховавшись за "ніком" пише на мене усяку фігню і звинувачує у тому, чого я не робив? У часи мого дитинства такі особи писали на стінках громадських вбиралень і тікали звідти тоді, коли люди приходили робити у вбиральні те, для чого вона призначається.

Водночас я розумію, що за кількома десятками чи сотнями засранців, на сайті є тисячі серйозних людей, заради діалогу з якими я і завів цей блог. Тому відповідати тепер буду лише реальним людям, у яких є імя і прізвище. Пишіть, підписуйтесь, будемо зідзвонюватись, списуватись, зустрічатися і разом допомагати улюбленій команді. Якщо вам такі дорогі ваші "ніки", пишіть поруч свої справжні імена. Це не страшно, повірте. Коли ми жили колись без "ніків" і не боялися відповідати за свої слова, трава була зеленішою, горілка міцнішою, сонце теплішим, люди більш щирими. І "Динамо" тоді теж грало краще.

Чекаю на футболі.

 

А якого можеш порадити спеціаліста?) Я бачу маєш досвід?))) Про брудну лайку: порівняння з, вибачте, макакою, я маю сприймати як комплімент??? це і є брудна лайка. ні, ну якщо це звична форма спілкування для тебе, то заради бога, моя стійка психіка й не таке витримає)) чим ти ще себе скомпрометуєш? жду, Вадик, жду!!)
Сховати
Олексій, ну о чём я могу говорить с человеком, который всё ЭТО... пишет((( Скорее всего, как уже писал выше, тебе ещё далеко до интеллектуала, а ещё дальше, до обыкновенного воспитанного человека! Ты заметил, что я тебе отвечаю и ты меня видишь! А вот что из себя представляешь ТЫ? Покажись, если не боишься! А то в инете и за маской аватара - вы все герои!
..... с тем, который пишет это! З.І.І.: про те, хто я такий: "Я єсть народ, якого правди сила..." Вот это - действительно смешно....)))))))))))))))))))))))))))) Парень, тебе ТОЧНО надо обратится к доктору
Я все сказав, що думаю про тебе. І це цілковита правда. - Это ТЫ так решил?! Припиняй свою брудну лайку, це тебе не прикрашає. - Где ты видел "брудну лайку"????!!!!!! http://s45.radikal.ru/i110/1104/04/c6ffddb77f21.gif Наверное, Я так понял, ты наглотался галлюциногенов и тебе всё это снится? Приведи хоть один пример моей, как ты выражаешься, "брудної лайки"?! Хотя.... с кем я разговариваю....((((((((((((((((((
Знову цей котячий вереск з образами?! Та це вже не актуально))) Я на тебе, Вадику, теж не ображаюсь) Тільки про толерантність не треба, не про тебе це)
Сховати
Ты со мной знаком, что позволяешь себе ТАК обо мне высказываться???!!! И, вообще, кто ы такой, чтобы МЕНЯ судить???!!! По-моему, зря я о тебе написал, что ты и твои посты бывают вполне адекватные. Увы, но у тебя АБСОЛЮТНО отсутствует культура не только общения, но и культуры ВООБЩЕ!((( Посмотри в других темах, как я общаюсь с адекватными пользователям и они со мной, и делай выводы! Я НИКОГДА и никому не нахамлю, даже если я и не поддерживаю мнение этого юзера, если он со мной общаются как цивилизованный человек, а не как макака, которая только что слезла с дерева, но уже мнит себя человеком! Ещё раз спрашиваю: кто ты такой, чтобы ты и тебе подобные, писали обо мне и мне такое!??? Твой пост только лишний раз доказывает правильность высказывания Несенюка: "Чому я маю бути ввічливим до засранця, який заховавшись за "ніком" пише на мене усяку фігню і звинувачує у тому, чого я не робив?"
И ещё: Если ты и тебе подобные, желаете сказать мне что-то лично, то пишите мне на мыло - там и поговорим! Не надо личными отношениями засорять общественный форум и уж тем более - блоги отдельных юзеров!!!!!!!!!!!
Сховати
Я все сказав, що думаю про тебе. І це цілковита правда. Припиняй свою брудну лайку, це тебе не прикрашає. З.І.: не велика честь тобі писати персонально на мило, хай люди бачать, мені нічого приховувати. А якщо тобі дійсно нічого робити, пиши на моє: [email protected]. Я, можливо, почитаю чергові перли) З.І.І.: про те, хто я такий: "Я єсть народ, якого правди сила, ніким звойована ще не була..." Сподіваюся, що пан "немакака" знає, чиї це рядки. :)
Сховати
Олексій, мои посты ниже адресованы ИМЕННО тебе(( Не хотелось с тобой общаться вообще, но... отвечать приходится даже и таким...(((
Извините, много опечаток сделал, поэтому сей абзац выкладываю заново. - Это бич всех форумов! Вот представьте себе, что сидит возле монитора какой-то моральный уродец, которого на улице все мучают, и в реальной жизни он ничего не стоит и ничего в ней ещё не добился или, ВООБЩЕ не добился! Но за компом он(по его же мнению) Царь и Бог! И вот подобная "нікчема" почему-то решила, что может хамить и безнаказанно оскорблять любого человека!
Сховати
Я лично не видел чтоб в блогах Несенюка кто-то открытым матом крыл, а у человека должность по которой положенно доброжелательным быть к болельщикам, а не если человек абон потерял "раззявой" и в таком духе обзывать, вот в клубном журнале последний номер в отчете о финале кубка почему-то фото с матча с Зарей, кто главный редактор журнала? Его тоже можно так назвать тогда? Он ответит что это не по его вине...как всегда.
Сховати
Я не поддерживаю Несенюка, я призываю всех быть более толерантными!
Я согласен с Несенюком ИМЕННО в этом: "Чому я маю бути ввічливим до засранця, який заховавшись за "ніком" пише на мене усяку фігню і звинувачує у тому, чого я не робив?" - Это бич всех форумов! Вот представьте себе, что сидит возле монитора какоё-то моральный уродец, которого на улице все мучают, и в реальной жизни он ничего не стоит и ничего в ней не ещё не добился или ВООБЩЕ не добился! Но за ком пом он(во его же мнению) Царь и Бог! И вот подобная "нікчема" почему-то решила, что может хамить и безнаказанно оскорблять любого человека! Аргументированной критике и цивилизованному общению в инете - ДА!!! Хамству и оскорблениям собеседников или просто интервьюируемых - нет! Пример нечто подобному, в своём посте чуть выше, продемонстрировал Олексій. Правда, мне, почему-то, он позволяет периодически хамить?!(( Но я на него не обижаюсь...
В першу чергу, шановний пан Несенюк є представником великої бізнес-структури під назвою "Динамо"(Київ), а тому розуміти банальні маркетингові правила ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ, тим паче якщо він працює з вболівальниками. Матч "Динамо"(якщо абстрагуватися) є товаром, а в майже ринковій економіці України як і в світі товар задля вдалих продажів має: а) рекламуватися; б) мати привабливий вигляд; в) відповідати запитам потенційного клієнта; г) мати простий і швидкий доступ до клієнтської аудиторії; д) ну і ціна, звісно(правда тут проблем менше). А тепер нехай пан Несенюк і його однодумці подумають, чим їх реальний товар відрізняється від умовно-ідеального. А тоді розказують, хто кому винен і чия вина в низькій відвідуваності. Це не совок і навіть не 90-ті, коли футбол був видовищем, одним з небагатьох. При існуючій альтернативі похід на стадіон досить часто програє походам в боулінг, кіно чи на каток, ба навіть спортбарам. Найбільша проблема - відсутність банальних умов для сімей з дітьми, які могли б складати більшу половину аудиторії. ось де наші пусті трибуни. Так що менше тринди про засранців, Коля, і більше працюй!!!
Та он все поделу написал, а Ваш блог - называется "тупой высер". Я не фанат Несенюка, но в этом блоге он сказал все по делу.
Сховати
Что он по делу сказал? Что на сайт заходит 30 тысяч, а на стадио ходит меньше? А разве на Динамоманию заходят только жители Киева и окрестностей? как минимум 50% - это не киевляне! У Несенюка что не спич, то все мимо.
Сховати
Динамоманию, сайт шурика - без разницы..
Вот именно! Какая вообще разница сколько заходит на сайт(значит сайт хороший)! Какая разница вообще? У человека есть должность "директор департамента по роботі з ЗМІ та вболівальниками"! Вот пожалуйста пуст работает, если нет желания пусть так и скажет...по должности положено улыбаться болельщикам, а не хамить. При чем тут игра команды, Днепр лучше ДК игру демострирует? Ну я просто не пойму его логики вообще...почему в Днепропетровске, Харькове, Донецке турникеты могут работать - а в Киеве три года нет! Ну не пойму и всё! Да при проведении определенных мероприятий посещаемость гарантировано возрастет! А он про сайты....бред какой-то...
Справедливости ради, говорится о 30 000 жителей Киева :)
Сховати
Та хоть Хрещатика, и что?
Несенюка, конечно же, геть! Но вам, уважамый автор, следует быть более аргументированным. Иначе навтыкают минусов, а многие подумают, что это фаны Несенюка стараются.
Цель блога - очередной холиварчик и поднятие ЧСВ, которые ни к чему не приведут.