Автор: Adidas
Зареєстрований: 28.07.2011
Останній візит: 07.07.2021
"Кохайтеся молодії, та не з москалями!.."(с)
31 липня 2011 09:46
12

Євро 2012. Готуємось до "Свята футболу"

Нещодавно довелося прочитати в інтерв'ю одного з лідерів донецьких Ультрас наступні слова: "Нас уже работники правоохранительных органов предупредили, чтобы мы нигде не показывались во время Евро-12 и лучше бы отправились на весь июнь 2012-го куда-то картошку копать". На жаль це вже стало ознакою стилю вітчизняних правоохоронців, адже не знати що збір врожаю картоплі починається з серпня-вересня...

Ця стаття була опублікована на сайті white-blue.kiev.ua як інструкція для іноземних вболівальників під час проведення Євро 2012 в Україні та Польщі, але є універсальною для всіх, адже свавілля й безлад не знають кордонів. Для того щоб стати жертвою цього свавілля не обов'язково бути Ультрас. В нашій країні, як відомо, закон один для всіх, та нажаль не всі рівні перед законом. Не чекайте "Футбольного свята"! Це вам не Німеччина. Найкращим супутником та помічником під час Євро 2012 стане для вас ваша обізнаність та готовність до будь-яких ситуацій!

Matrix-3. Сувора реальність

Інструкція для іноземних вболівальників в контексті проведення Євро-2012. У нас – не у вас. Готуйтеся морально і юридично. Цінна порада: при собі мати паспорт, а також номер телефону посольства (консульства) з особистими координатами офіційного представника країни, громадянином якої ви є. Можливо допоможе: іноземних громадян вони побоюються, перевірено на практиці. Далі – скупий фактаж.

1. Речі, за які вас можуть зарештувати на вулиці: продукція (сорочки, футболки, теніски, капелюхи, реглани, кенгурухи, шарфи, джинси, плаття, спідниці, шорти, шкарпетки, взуття, окуляри, нижня білизна, блайзери) ТМ Fred Perry, FCUK, Lonsdale, Adidas, Lacoste, Timberland, Puma, Nike, Lambretta, Levis, Dr.Martens, Columbia, Diadora, Paul Shark, Barton, Burberry, Tom Taylor, Ben Sherman, New Balance та інші.

Причини арешту:
- не положено;
- боротьба з неонацизмом;
- ти шо самый умный?

2. Речі, які у вас можуть відібрати на території стадіону: прапор, гроші, повітряні кулі, запальничка, розчіска, мінеральна вода, газована вода, проста вода (Н2О), жувальна гумка, ключ від квартири, булавка, нитки, сірники, м’які іграшки, газета, журнал, сигарети, бутерброд, дезодорант, фотографія бабусі, целофановий кульок, література для дітей дошкільного віку, чіпси, фотоапарат, мобільний телефон, особисті документи, зубна паста та інше.

Причини крадіжок:
- не положено;
- боротьба з неонацизмом;
- ти шо самый умный?

3. Речі, які не варто робити: вступати з ними у дискусію, апелювати до здорового глузду, чинного занонодавства, елементарної логіки, - в кращому разі отримаєте удар в печінку.

P.S. ГОЛОВНЕ НЕ МАТИ ІЛЮЗІЙ І ПАМ’ЯТАТИ – ВИ ДЛЯ НИХ НІХТО, ВИ НІКОМУ НІЧОГО НІДЕ НЕ ДОВЕДЕТЕ, І ЖОДЕН СУД НА СТАНЕ НА ВАШУ СТОРОНУ.

P.P.S. Прохання розмістити цю інформацію на пізнавальних інформаційних ресурсах.

WELCOME ON EURO-2012!

Джерело: White-Blue.kiev.ua

По-моему это скорее стёб!? Не?) Просто утрировано до безобразия... акабы не будут творить нечто подобное.. Бутерброды и дезодоранты я бы заменил на ножи и пиротехнику. Порадовала фотка бабушки))) Но в целом, согласен, праздник футбола будет еще тот. Печеня будут биты особенно если судьба сведет в группу с какими-то русскими например) Эх, держитесь бутики и пабы на майдане..!
Детский лепет
Сховати
Это вы о чем?
Сховати
О статье
Сховати
Надо было сьездить в Сумы на финал Кубка. Да и не только туда, где угодно можно на такое нарваться. Разумеется, для тех кто созерцает футбольное действо исключительно по телеку, оно кажется утреником в детском саду.)))
Сховати
Кому хочет отомстить юный автор, распространяющий на весь мир свои обиды, в чём-то справедливые? Плохому дяде-милиционеру? ) И не нужно предупреждать иностранцев, что нужно брать паспорт. Он у них будет и без советов детворы. Да и милиция будет относиться к ним с пиететом. Пострадают же из-за этого бреда нет, не милиционеры. Никто так не страдает от плевков на центрифуге, как сам плюющий в чью-либо сторону.
Сховати
Я бы не говорил так уверенно насчет "юности автора". Ты меня не знаешь, товарищ прапорщик. Не знаешь сколько мне лет, где я живу, чем занимаюсь. А говорить так, утверждая будто статью написал какой-то "полуграмотный юноша" - как минимум неприлично.
Сховати
Так это ты написал? Ну извините тогда. Никогда бы не подумал. Какой-то у тебя сегодня неважный вид. Не выспался?
Сховати
Если речь о авторстве оригинала - автор не я. Но и в этом случае нельзя утверждать своего субьективного представления о "юности автора", не зная самого автора. Хочу заверить, автор оригинала - вовсе не юноша.
Сховати
Дай Бог ему здоровья
Сховати
Спасибо, передам
июнь 2012-го куда-то картошку копать". На жаль це вже стало ознакою стилю вітчизняних правоохоронців, адже не знати що збір врожаю картоплі починається з серпня-вересня... === ну не знаю, в Крыму первую картошку копаем в конце мая, в начале июня ;-) В остальном за блог спасибо!